تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 95 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممکنه یک نفر لطف کنه بگه چر این b690 من فقط فرمت VOB را ساپورت می کند؟من هر چی فیلم با فرمت AVI یا MKW ریختم رو فلش نخوند که نخوند.فلش رو هم فرمت کردم وی بی فایده بود.چه کار کنم؟تو دفترچه اش نوشته AVI یا MKW را ساپورت می کند.تو تنظیمات کار خاصی باید انجام بدم؟یا تلویزیونم مشکل داره؟
    خیلی ممنون می شم اگه کسی بتونه و لطف کنه منو راهنمایی کنه!

2. این کاربر از frankval بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممکنه یک نفر لطف کنه بگه چر این b690 من فقط فرمت VOB را ساپورت می کند؟من هر چی فیلم با فرمت AVI یا MKW ریختم رو فلش نخوند که نخوند.فلش رو هم فرمت کردم وی بی فایده بود.چه کار کنم؟تو دفترچه اش نوشته AVI یا MKW را ساپورت می کند.تو تنظیمات کار خاصی باید انجام بدم؟یا تلویزیونم مشکل داره؟
    سلام دوست عزيز بله فرمت dvd‌ها رو كه همون vob هست اجرا ميكنه
    در مورد اجراي بقيه فرمت ها نبايد مشكل خاصي باشه
    مطمئن هستيد فايلهاتون مشكل ندارند ؟ فرمت فلشتون چيه?با قالب هاي استاندارند فرمت كردين مثل ntfs وfat ؟

4. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فرمت vob را اجرا می کنه ولی فرمت AVI یا MKW را اجرا نمی کنه!فرمت فلشم Fat32 است ولی کامپیوترم ntfs است.من با نرمافزار HP USB Disk Storage Format Tool که فرمت فت 32 را هم پشتیبانی می کنه فلشم رو فرمت کردم ولی نمی دونم چرا غیر از vob فرمتهای دیگه رو پخش نمی کنه؟

6. این کاربر از frankval بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز پلیر پنل دو فرمتی که نامبردید رو می خونه . با هر دو فرمت Fat32 و NTFS هم مشکلی ندارد . بررسی کنید مشکل کار از کجاست . یک احتمال نبودن پسوند هست . حتما دقت کنید به این صورت XXX.mkv باشه اگر مطمئن هستید فایلی رو که مشکل دارید بذارید تا بررسی بشه .

8. 4 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوست عزیز پلیر پنل دو فرمتی که نامبردید رو می خونه . با هر دو فرمت Fat32 و NTFS هم مشکلی ندارد . بررسی کنید مشکل کار از کجاست . یک احتمال نبودن پسوند هست . حتما دقت کنید به این صورت XXX.mkv باشه اگر مطمئن هستید فایلی رو که مشکل دارید بذارید تا بررسی بشه .
    البته تست نكردم هارد رو اگه ntfs نباشه نميشناسه مطمئن نيستم
    در مورد فلش همينطوره فرقي نميكنه چه فرمتي باشه يكبار با خود ويندوز معمولي فرمت كنيد
    بعد دوباره فايلهاتون رو اجرا كنيد ببينيد مشكل كجاست
    به قول دوستمون به پسوند فايلها دقت كنيد

10. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام بچه ها تو رو قران به من کمک کنید من یه 690 گرفتم با گارانتی همه چیزش خوبه ولی دیشب خواستم از اینترنتش استفاده کنم که نشد من یه کابل از پشت مودم زدم به ال سی دی وبعد کلید اینترنتو زدم ولی پیغام مییده شبکه منو حمایت نمیکنه وبعد رفتم تویه منو وتنظیمات شبکه رویه اتو ماتیک بود ومن زدم تست شبکه که پیغام داد همه چیز درسته ومشکلی ندارم .لطف کنید منو راهنمایی کنید دارم دق میکنم

12. این کاربر از rezaazizi1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کسی میتونه بگه چکار باید بکنم تویه تنظیمات مخفی هم رفتم وهمه چیز درست بود لطفا کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه کشورو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد از گارانتی خارج نمیشه کسی جواب گو هست با وی اای پی هم تماس گرفتم گفتند اصلا اینترنت توی ایران کار نمیکنه چون فیلتره اینو میگن کمک کمک کمک

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

اگه کشورو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد از گارانتی خارج نمیشه کسی جواب گو هست با وی اای پی هم تماس گرفتم گفتند اصلا اینترنت توی ایران کار نمیکنه چون فیلتره اینو میگن کمک کمک کمک
    سلام عضویتت توی فروم رو بهت تبریک میگم
    اون vip بهت دروغ گفته چون چیزی سرش نمیشه این حرفارو بهت زده شما کارای زیر رو انجام بده :
    در مورد internet@tv وقتی میگه سرویس پشتیبانی نشد با سرویس دهنده محلی تماس بگیرید . این مربوط به تنظیمات منوی سرویس هست.
    برای ورود به منوی سرویس (منو مخفی)
    وقتی تلوزیون در حالت STANDBY هست این دکمه ها رو میزنی
    info----->menu----->mute----->power

در منوی سرویس در بخش Options پارامتر MediaLink Type باید دارای مقدار InfoLink On باشد
    سپس به منوی Control و سپس SubOptions رفته
    پارامتر Infolink Country باید هرچیزی بجز None باشد.
    برای اطلاعات بیشتر میتونی به تاپیکی که توی امضام هست بری:
    Last edited by starpars; 22-06-2010 at 18:31.

16. 2 کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من الان حدود 6 ماهه که این tv رو دارم ،مشکل منم همینه مشکل از بُرد Lan دستگاهست، متاسفانه سامسونگ متخصصاش .... من توی مشهد تلفنی با یکیشون درگیر شدم ،چون چرند میبافت تا حال هم از خیرش گذشتم،
    تاپیک رو از اول یه بار بخون کمکت میکنه در مورد کابل و توضیح داده شده ولی احتمال میدم از همون برد لن باشه.

18. 2 کاربر از ma_1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •