فارم دیگه چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوردنیه؟؟؟: دی
فارم دیگه چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوردنیه؟؟؟: دی
موافقم بازیش مشکل زیاد داره.اصلا جالب طراحی نشده.منم بیخیالش میشم.دیگه میرم تو کار Grepolis .
اگه میخوایید بازی رو ول کنید بدید من ادامه بدم یا منابع تون را بفرستین برام تا قوی بشم تازه کارم noxi711 یوزرم هست
بازي ايراني همينه !!
كي ميشه بازي ساختن ياد بگيرن .... !!
ممد سورس این بازی ایرانی نیست هابازم از اون حرف ها بود
![]()
چی شد بچه ها؟
کسی نیست برام این کارو انجام بده؟
یا حق
اینا رفتن یه بازی رو فارسی کردن که فقط ملت پول بدن ! طرف کلیر میشه ولی میتونه بازسازی کنه حالا چطوری ! معلومه روزی 1000 اعتبار خرج کنه یه هفته ای میشه رنک یک ! فکر میکنی اون aghil چطوری تونست خودشو بکشه بالا ؟!
5 تا سیاره واس هر کدوم هر روز منابع میخره هر چی هم بالاتر میره بیشتر میده ! یه روزه میتونه منابع دو هفته من رو در بیاره ...
بازیش رو فقط بخاطر اینکه نمیشه گروهی کار کرد ول کردم . از هادی بپرس من چقدر واسه اتحاد زحمت کشیدم ولی وقتی بازی این امکان رو نذاشته که به دوستت کمک کنی کاریش نمیشه کرد یه روز یه گنده میاد از روت رد میشه
به قولی گنده ها گنده تر میشن بدبخت ها بدبخت تر
اين ايرانيا بازي ساختنشون چيه اخه !! ( حالا ترجمه باشه چه فرقي ميكنه !! )
ساپورت رو اينجور چيزا كه ندارن اصلا !! ( تيكت رو ميگم نه ساپورت تريبال وارز !! )
كلا دارم به اين نتيجه ميرسم كه تريبال خيلي سر تره
یکی گیر داده به من هی حمله میکنه غارتم کرد رفت
جا خالی دادن چطوری هست؟
کسی نیست این موجود پلید را نابود کنه؟؟؟؟
دوستان وقتی جاسوسی در نزدیکی سیاره ما شناسایی شد باید چی کار کنیم!( ناوگان نابود نشد.)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)