تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 428 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تازه اونم چه TPS ای، حتی میشه شبیه Gears Of War درآورد، که TPS بود، موقع تیر زدن، دوربین سوئیچ می شد، چیزی که هنوز خیلی از بازی های TPS ندارن.

Unreal مثل CryEngine یا IW4 نیست که برای FPS طراحی شدن، نمونشم همین بازی هایی که الان با UDK ساخته شدن، اکثرشون سبک های غیر FPS هستن. اینکه می بینین عموم بازی های قبلی Unreal اول شخص بودن، به خاطر قیمت گرون این موتور هست، که هر کسی این سرمایه گذاری رو می کرد، بعدش می رفت دنبال پرفروش ترین سبک یعنی FPS که احتمال بازگشت سرمایش بیشتر باشه.

حالا که این فاکتور گرونی توی UDK حذف شده، بهتر می تونین تنوع کاربردش رو درک کنید.
    اگه اینطوریه که خیلی عالیه . البته من هنوز زیاد باهاش کار نکردم برای همین این موضوع رو نمی دونستم. سیستم متریال و نورپردازیش واقعا عالی رودست نداره. لینک دانلود کلاس های سوم شخص یا آموزشش رو اگه بزاری ممنون می شم.

1.وقتی مدل خونه رو وارد میکردم خونه از بیرون کامل بود ولی داخل که میشدی در و پنجره ناپدید میشد نمیدونم چرا ولی دوستان میگفتند بخاطر مدلت هستش و لی من مدل های زیادی رو وارد یونیتی کردم و تقریبا 90%همینجوری میشدند تازه بعضی از مدل های با کیفیت رو نمیتونست داخل نرم افزار بیاره.
    اشکال از طراحیت بوده وقتی خونه رو می سازی یک face داره و نباید توشو خالی کنی بلکه باید extrode کنی اونم به سمت خارج خونه. باید دو فیس بسازی یکی برای داخل خونه و یکی برای بیرون. من خونه طراحی کردم و همچین مشکلی ندارم.
    در مورد اون دوستت هم از کجا به این نتیجه رسیده که به کارت گرافیک فشار می یاد.؟؟!! به هر حال هر بازی از کارت گرافیک کار می کشه و هر چی بازی سنگینتر باشه بیشتر کار می کشه . و آنریل بیشتر از همه انجین ها از گرافیک کار می کشه چون گرافیکش بالاتره و تکنیکهای زیادی رو تو رندر اجرا می کنه.
    Last edited by Prince_ of _Persia; 30-05-2010 at 20:25.

2. 2 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

راستی بازی من موقع تیر زدن سوییچ میشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

متشکرم دوست عزیز
    من یک مشکل دیگه هم داشتم اگر نیاز به تعریف کردن این باشم اگر پلیر به یک محدوده رسید یه صورت اتوماتیک یک انیمت مثلا نشستن یا پریدن از مانع به صورت اتواتیک انجام بشه و از زمان اجرا انیمت و تا پایان آن صفحه کلید غیر فعال بشه وبعد از اجرای انیمت پلیر به حالت عادی بر گرده از طریق kismet امکان داره این حالت رو پیاده کرد؟

پروفشنال MARTIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران عزیز,مازندران

پيش فرض

در کل از لحاظ خود انجین مشکلی برای فروش بازیت نیست.
    سلام.
    پس لین که شما گفتی ایران تحریمه از چه نظر تحریم شده؟

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

متشکرم دوست عزیز
    من یک مشکل دیگه هم داشتم اگر نیاز به تعریف کردن این باشم اگر پلیر به یک محدوده رسید یه صورت اتوماتیک یک انیمت مثلا نشستن یا پریدن از مانع به صورت اتواتیک انجام بشه و از زمان اجرا انیمت و تا پایان آن صفحه کلید غیر فعال بشه وبعد از اجرای انیمت پلیر به حالت عادی بر گرده از طریق kismet امکان داره این حالت رو پیاده کرد؟
    خواهش می کنم.
    بله ، با کسیمت میشه.

کل این کار حدود 10 دقیقه وقتتو می گیره، البته نه وقتی که هیچی از UDK نمی دونی. شما همون ویدئو ها رو بگیر، توی دوتاش مو به مو چیزایی که گفتی هست، فقط باید اونا رو سر هم کنی.

آدرس و مشخصات ویدئو ها هم توی پست های قبلی هست، شاید 10 بار تو همین تاپیک گفتم.

سلام.
    پس لین که شما گفتی ایران تحریمه از چه نظر تحریم شده؟
    سلام، یعنی چی از چه نظر. خب ایران مدت هاس که تحریمه تجاریه.

اگه بخوای بازی رایگان بدی که هیچی لازم نیس، اگه هم بخوای بازی ایندی یا تجاری بدی هم دو حالت داره، یا مثل خیلی از دوستان مشکل اعتقادی با پولش نداری، که در اونصورت بازم هیچی لازم نیس. اما اگه خواستی هم تجاری باشه، هم قانونی(کپی رایت البته)، اونوقت دیگه باید براش زحمت بکشی. به عنوان مثال اینکه به عنوان یه فرد غیر ایرانی بری سراغ اپیک.

دست منو شما هم نیس، تحریم یعنی همین. عموم تولید کننده ها ازش در عذابن، حالا چه پودر لباسشویی بخواد تهیه کنه، چه بازی ویدئویی. مربوط به اپیک یا UDK هم نیس، این مشکل برای غالب انجین ها پابرجاست.

امیدوارم منظورم رو گرفته باشی. فعلا.

7. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگه اینطوریه که خیلی عالیه . البته من هنوز زیاد باهاش کار نکردم برای همین این موضوع رو نمی دونستم. سیستم متریال و نورپردازیش واقعا عالی رودست نداره. لینک دانلود کلاس های سوم شخص یا آموزشش رو اگه بزاری ممنون می شم.
    بله والبته بقیه قسمتهاشم مطمئنم وقتی ببینی خوشت میاد، از جمله Matinee, PhAT, Cascade و AnimTree Viewer.

راستش الان سیستمم مشکل داره، با یه سیستم دیگه آن میشم. بوکمارکام تو قبلی بود ولی یه موردشو یادمه.

یه آموزش داخل فروم اپیک بود از Psilocybe (یا یه همچین اسمی).

بیا اصلن این لینکش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چیزای دیگه ای هم داشتم ولی الان همینو پیدا کردم، تو همون فروم سرچ کنی چیزای جالبی پیدا می کنی. این یکی یه مقدار طولانیه آموزشش، عوضش کاملتره.

اگه هم فقط بخوای TPS باشه و GOW like واست مهم نباشه، با 3 تا کلاس میشه این کارو کرد.دو تا کلاس 5 خطی و یکی هم یه کلاس متوسط.

راستی یه نفر رو دیدم تو همون فروم که داره یه بازی استراتژی با UDK میسازه، ویدئوهاش تو یوتیوبه که خب ف.ی.ل.تره .

الان جواب اون قسمت انیمیشن رو هم تو همون تاپیک می تایپم. تا بعد.
    Last edited by tovamohammad; 31-05-2010 at 01:37.

9. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام به همگی

این بازیها جدید نیست ولی حالا که صحبتش شد، لازم دیدم بگم.(آقای پرنس برای شما هم باید جالب باشه)

این پست به درد دوستانی می خوره که می خوان سبک بازیشون چیزی غیر از FPS باشه.

توی بازیهایی که توی Showcase سایت UDK هست، دوتاش سورس کامل هم برای دانلود گذاشته:

1. Whizzle:

کد:
    این یه بازیه Side-Scrolling هست، سبکی که برای شروع بازی سازی خیلی خوبه، با اینکه سه بعدیه.

در ضمن برای کسایی که می خوان Unreal Script یاد بگیرن، توصیه می کنم بعد از مراحل مقدماتی یاد گیری، کل سورس این بازی رو بررسی کنن.

2. Dungeon Defence:

کد:
    سبک این بازی ترکیبی از RPG و Tower Defence هست، یعنی با کدش می تونین دو سبک جدید یاد بگیرین. (آقای پرنس این هم RPG که صحبتش شد) البته کلا یه RPG سبکه و همه ی امکاناتشو توش نذاشتن(به خاطر ترکیب با Tower Defence)، در ضمن می تونین از دوربینش برای بازی TPS یا سوم شخص هم استفاده کنین.

اینم 4 نمونه از سبکهایی که می تونین غیر از FPS استفاده کنین، برین حالشو ببرین.

فعلا.

11. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MARTIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران عزیز,مازندران

پيش فرض

حذف شد....................
    Last edited by MARTIN; 31-05-2010 at 09:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کل این کار حدود 10 دقیقه وقتتو می گیره، البته نه وقتی که هیچی از UDK نمی دونی. شما همون ویدئو ها رو بگیر، توی دوتاش مو به مو چیزایی که گفتی هست، فقط باید اونا رو سر هم کنی.

آدرس و مشخصات ویدئو ها هم توی پست های قبلی هست، شاید 10 بار تو همین تاپیک گفتم.
    لطف می کنید لینک آموزشی رو برای من بزارید
    متشکرم

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

سلام دوستان نمی خوام امل بازی در بیارم
    ولی چون من فقط ویژوال بیسیک بلدم نمی تونم با اینا کار کنم یعنی می شه با خوندن آموزش ها همه چی رو فهمید اگه نمی شه یا می شه برام اگه هست منوی فارسی این برنامه رو بذارین!
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •