آخرش :
محتوای مخفی: 12
آخرش :
محتوای مخفی: 12
همین؟؟؟؟
پس تکلیف زندگی رو زمین چی میشه؟
میشه توضیح کامل تری بدین؟
شما کدوم پایانو داشتی ؟
من 2 بار رفتم یه پایان دیدم داستان پایانای مختلفش افسانست انگار ؟
من توی مرحلهTower گیر کردم.(همون مرحله ای که هیولاها رَم کردن!و کلی هیولا دارن میدُوَن و اینا!)
همون اوایل مرحله که یکی از پرنده ها میزنه بهمون و میوفتیم زمین بعدش میرسم به یه کلبه ـه که توش یکم تیر و ماسک اینا بود ولی میلر نیومد دنبالم و عقب تر وایساده و داره با هیولاها میجنگه!
اگه برم اون سمتی که قطب نمامون نشون میده باید از یه راهرو ملنندی رد بشم که یه هیولا میپره رو سرم و میمیرم(نمیشه کرای کرد)اگرم برگردم پیش میلر بازم یه هیولا میکشه منو.......یعنی باگ ـه؟یا کار خاصی باید انجام داد؟
Last edited by Leon-117; 27-06-2011 at 13:37.
همونطور که حدس میزدم یه باگ بوده.................
من که دارم همینطور میرم جلو
فقط یه مرحله فیلتر ماسک کم آوردم که مجبور شدم یه مرحله برگردم عقبتر ):
کسایی که از این بازی خششون اومده حتما بازیه legendary یا همون افسانه رو بازی کنند . زیباست تو مایه های همین بازی هست و البته جز 3 4 نوع حیوون بیشتر توش پیدا نمیکنید مثل این بازی
و خوراک گرگ ها هستند که میریزن سرتون.![]()
من بالاخره بعد از وقفه یک ساله از عرضه بازی، تمومش کردم!
فوق العاده قشنگ بود؛ اسلحه ها بی نظیر بودن و تا حالا در هیچ بازی ندیده بودم ... اتمسفر بازی شدیدا درگیرکننده بودش. بازی های روسی همه اینجورین استاکر هم اینطوری بود من واقعا لذت میبرم وقتی ماسک اکسیژن رو روی صورتش میذاره کارکتر. گیم پلی عجیب درگیرکننده هست فکر نمیکردم اینطور باشه بازی.
امتیاز من : 9/10
سلام آقا كسي ترينر از اين بازي سراغ نداره بابا اين مترو 2033 تير اندازي و درگيرياش خيلي تخيليه![]()
![]()
تخیلی!!تیر کم آوردن و در دسترس نبودن هِلد دیگه شد تخیلی!؟با کمی زحمت تو محیط بازی کنجکاوی و جستجو کنید تا مثل واقعیت تلاش برای زنده ماندن رو تجربه کنید...اونوقت فرق این گیم رو با هم سبکهای خودش متوجه میشید!سلام آقا كسي ترينر از اين بازي سراغ نداره بابا اين مترو 2033 تير اندازي و درگيرياش خيلي تخيليه
آخه قضيه كم آوردن تير نيست قضيه جيره بندي تيره توي بازي هاي شوتر اول شخص نبايد تير جيره بندي باشه مثلا توي اين بازي 20 تا تير داري بيشتر از 20 تا دشمن و جالبتر اين كه كم كمش بايد دشمن 3-4 تا تير حسابي بخوره تا از پا دربياد (تازه بيشترشون تجهيزات و كلاه هاي جنگي پيشرفته و جليقه ضد گلوله هم دارن ! ) حتي براي هد شات هم حداقل چندتا تير مي خوان![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)