سلام حامد جان
آخه ميدوني چيه من از وقتي اين adsl لعنتي مخابرات رو وصل كردم سرعت دانلود روزانه و شبانه تقريبا برابر و بالاي 60 بود
اما توي ماه رمضون به محض اينكه وارد تايم دانلود رايگان شبانه ميشيم سرعت دانلود زير 30 ميشه بنظرت اين چيه جريانش
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
راستي يه سوال ديگه الان سايت مخابرات كه ميزان ترافيك مصرفي رو ميزنه براي من چند روزه كه ثابته و ترافيكي رو نشون نميده ميخواستم بدونم براي شما هم اينجوريه اگه نيست چيكار بايد بكنم؟
اين آدرسشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام امیر حسین جان
در مورد سرعت باید بگم که یه چند وقتیه که یه نمه نوسان داره اما زیاد نیست.در ضمن باید اشاره کنم که من با افت سرعت مواجه نشدم. فقط یه نمه نوسان!!!
سایت مخابرات هم هر موقع که دلش بخواد، سایت رو به روز میکنه و به چیزی که اهمیت نمیده کاربراش هستند. من چند باری به مسئلول داخلی مخابرات و مدیر عامل امور داخلی تماس گرفتم واسه پیگیری این موضوع ولی به چیزی نرسیدم و هر با جوابهای مسخره روبرو میشدم.
ترافیک من هم چند روزه که ثابت مونده!!! شما از نرم افزار Du meter استفاده کن. خیلی به کارت میاد و میتونی ترافیکت رو مدیریت کنی تا بی خودی به آخور این دزدها پول نریزی. این هم سایت دانلود:
کد:
ینک دانلود مستقیم :
کد:
سرور Hotfile :
کد:
سرور Fileserve :
کد:
Size : 3.5 MB