تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 311 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

من خير سرشون 256-3G دايمي گرفتم از اين طرح هاي پيش پرداختي نيستم روي قبض تلفن مياد
    هر ماه 7900هزينه ADSL و 1000 آبونمان =8900 در ماه

در مورد سرعت دانلود شبانه من به زور به 30 ميرسه
    لعنت به اين مخابرات
    حالا شما از مخابرات گرفتي؟
    چه سرعتي و چه ترافيكي داري؟
    اگه از مخابرات گرفتي مطمئني كه سرعت دانلود شبانه برات يكسانه با روزانه
    ميشه دقيقا بگي چنده سرعتت و چه ميزان دانلود شبانه داري؟

ممنون
    اميرحسين

سلام امیرحسین جان
    من از مخابرات سرویس 256 دارم.8گیگ دائمی. تقریبا شبانه و روزانه با هم برابره. ولی شبانه یه خورده نوسان داره که فکر میکنم ظبیعی باشه ولی زیاد نیست. سرعت هم بالای 50و دانلود هم شبی بالای 800مگابایت.
    در مورد نظر داوود جان، هم باید بگم که کاملا حق با داوود.
    در ضمن من در پست قبلی هم گفتم که مخابرات سرعتش در همه مناطق یکسان نیست و در بعضی از جاها به شدت سرعتش پایینه و یا به شدت هر چه تمام نوسان داره. حالا چرا اینجوریه باید از کارشناسای خبره این سازمان پرسید که هر کدوم اندازه یه بیل گیتس سواد دارند!!!!
    شما هم زیاد خودتو درگیر برطف کردن این نقیصه نکن و بی خیالش شو. چون به هیچ نتیجه ای نمی رسی و هر بار با یه جواب مسخره از سر بازت میکنن. مخصوصاً با اون اوپراتور چی یایی که اشتباهی ببه جای مسئول پشتیبانی نشتند پشت این سمت!!!
    من به شخصه از همه شرکتهای داخل همدان سرویس گرفتم. به مشکل بخوری مهال ممکنه کارت رو راه بندازن. مخابرات و غیر مخابرات هم نداره. همشون از یه قماشن.

حامد

اگه نباشه جاش خالی می مونه malayeru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

سلام امیرحسین جان
    من از مخابرات سرویس 256 دارم.8گیگ دائمی. تقریبا شبانه و روزانه با هم برابره. ولی شبانه یه خورده نوسان داره که فکر میکنم ظبیعی باشه ولی زیاد نیست. سرعت هم بالای 50و دانلود هم شبی بالای 800مگابایت.
    در مورد نظر داوود جان، هم باید بگم که کاملا حق با داوود.
    در ضمن من در پست قبلی هم گفتم که مخابرات سرعتش در همه مناطق یکسان نیست و در بعضی از جاها به شدت سرعتش پایینه و یا به شدت هر چه تمام نوسان داره. حالا چرا اینجوریه باید از کارشناسای خبره این سازمان پرسید که هر کدوم اندازه یه بیل گیتس سواد دارند!!!!
    شما هم زیاد خودتو درگیر برطف کردن این نقیصه نکن و بی خیالش شو. چون به هیچ نتیجه ای نمی رسی و هر بار با یه جواب مسخره از سر بازت میکنن. مخصوصاً با اون اوپراتور چی یایی که اشتباهی ببه جای مسئول پشتیبانی نشتند پشت این سمت!!!
    من به شخصه از همه شرکتهای داخل همدان سرویس گرفتم. به مشکل بخوری مهال ممکنه کارت رو راه بندازن. مخابرات و غیر مخابرات هم نداره. همشون از یه قماشن.

حامد
    سلام حامد جان
    آخه ميدوني چيه من از وقتي اين adsl لعنتي مخابرات رو وصل كردم سرعت دانلود روزانه و شبانه تقريبا برابر و بالاي 60 بود
    اما توي ماه رمضون به محض اينكه وارد تايم دانلود رايگان شبانه ميشيم سرعت دانلود زير 30 ميشه بنظرت اين چيه جريانش

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

راستي يه سوال ديگه الان سايت مخابرات كه ميزان ترافيك مصرفي رو ميزنه براي من چند روزه كه ثابته و ترافيكي رو نشون نميده ميخواستم بدونم براي شما هم اينجوريه اگه نيست چيكار بايد بكنم؟
    اين آدرسشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام حامد جان
    آخه ميدوني چيه من از وقتي اين adsl لعنتي مخابرات رو وصل كردم سرعت دانلود روزانه و شبانه تقريبا برابر و بالاي 60 بود
    اما توي ماه رمضون به محض اينكه وارد تايم دانلود رايگان شبانه ميشيم سرعت دانلود زير 30 ميشه بنظرت اين چيه جريانش

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

راستي يه سوال ديگه الان سايت مخابرات كه ميزان ترافيك مصرفي رو ميزنه براي من چند روزه كه ثابته و ترافيكي رو نشون نميده ميخواستم بدونم براي شما هم اينجوريه اگه نيست چيكار بايد بكنم؟

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

کد:
    سلام امیر حسین جان
    در مورد سرعت باید بگم که یه چند وقتیه که یه نمه نوسان داره اما زیاد نیست.در ضمن باید اشاره کنم که من با افت سرعت مواجه نشدم. فقط یه نمه نوسان!!!
    سایت مخابرات هم هر موقع که دلش بخواد، سایت رو به روز میکنه و به چیزی که اهمیت نمیده کاربراش هستند. من چند باری به مسئلول داخلی مخابرات و مدیر عامل امور داخلی تماس گرفتم واسه پیگیری این موضوع ولی به چیزی نرسیدم و هر با جوابهای مسخره روبرو میشدم.
    ترافیک من هم چند روزه که ثابت مونده!!! شما از نرم افزار Du meter استفاده کن. خیلی به کارت میاد و میتونی ترافیکت رو مدیریت کنی تا بی خودی به آخور این دزدها پول نریزی. این هم سایت دانلود:
    کد:
    ینک دانلود مستقیم :
    کد:
    سرور Hotfile :
    کد:
    سرور Fileserve :
    کد:
    Size : 3.5 MB
    پسورد :
    کد:
    حامد

4. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

حامد جان دستت درد نکنه
    ای کاش در مورد این برنامه یه توضیحی میدادی طرز استفادشو بلد نیستم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

حامد جان دستت درد نکنه
    ای کاش در مورد این برنامه یه توضیحی میدادی طرز استفادشو بلد نیستم
    سلام داوود جان
    سر چشم داش داوود. یه پست واسش با عکس میزنم.احتمالا فردا!!!

حامد

اگه نباشه جاش خالی می مونه malayeru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

سلام داوود جان
    سر چشم داش داوود. یه پست واسش با عکس میزنم.احتمالا فردا!!!

حامد
    سلام حامد
    هيچ راهي وجود نداره كه بفهمي چه ميزان از ترافيكت باقي مونده ؟
    سايت كه خرابه چيكار كنم فكر كنم همين جوري به قول تو دارن ازم سگ خوري ميكنن و مياد به حسابم

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام حامد جان

کد:

سلام دوست عزيز منم مشكل شمارو دارم از اول ماه رمضون سرعت شبانم اومده رو30 تا

---------- Post added at 04:12 AM ---------- Previous post was at 04:11 AM ----------

سلام امیر حسین جان
    در مورد سرعت باید بگم که یه چند وقتیه که یه نمه نوسان داره اما زیاد نیست.در ضمن باید اشاره کنم که من با افت سرعت مواجه نشدم. فقط یه نمه نوسان!!!
    سایت مخابرات هم هر موقع که دلش بخواد، سایت رو به روز میکنه و به چیزی که اهمیت نمیده کاربراش هستند. من چند باری به مسئلول داخلی مخابرات و مدیر عامل امور داخلی تماس گرفتم واسه پیگیری این موضوع ولی به چیزی نرسیدم و هر با جوابهای مسخره روبرو میشدم.
    ترافیک من هم چند روزه که ثابت مونده!!! شما از نرم افزار Du meter استفاده کن. خیلی به کارت میاد و میتونی ترافیکت رو مدیریت کنی تا بی خودی به آخور این دزدها پول نریزی. این هم سایت دانلود:
    کد:
    ینک دانلود مستقیم :
    کد:
    سرور Hotfile :
    کد:
    سرور Fileserve :
    کد:
    Size : 3.5 MB
    پسورد :
    کد:
    حامد

ممكنه بگيد شما تو كدوم منطقه هستيد و از كدوم دفتر خدمات ارتباطي سرويس گرفتين؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

سلام

چرا این سایت مخابرات همدان خرابه!!!!

هر وقت میزنمش میگه ترافیک باقیمانده 850 مگابایت!!!!!

بعد یه سوال سرعت دانلود شما پایین نیومده؟؟ الان دارم یه فیلم میگیرم تقریبا با سرعت 61 میگیره ولی شبا افتضاحه!!! شاید 35 تا 40 چرا!!؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام

چرا این سایت مخابرات همدان خرابه!!!!

هر وقت میزنمش میگه ترافیک باقیمانده 850 مگابایت!!!!!

بعد یه سوال سرعت دانلود شما پایین نیومده؟؟ الان دارم یه فیلم میگیرم تقریبا با سرعت 61 میگیره ولی شبا افتضاحه!!! شاید 35 تا 40 چرا!!؟؟؟

خدایا با نام تو
    سلام به همگی
    دوست عزیز من، این امر به یک چیز بستگی داره و اون هم مشترکای زیاد ADSLمخابرات در پیش شماره شما هستش. هم چنین این امر باعث شده تا افرادی که از یک پهنای باند به صورت مشترک استفاده میکنند بیشتر از قبل بشه و پهنای باند افت پیدا کنه که این امر موقع دانلود شبانه بیشتر دیده میشه.

حامد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام حامد
    هيچ راهي وجود نداره كه بفهمي چه ميزان از ترافيكت باقي مونده ؟
    سايت كه خرابه چيكار كنم فكر كنم همين جوري به قول تو دارن ازم سگ خوري ميكنن و مياد به حسابم

سلام امیر حسین جان
    سایت مخابرت 5روزه که دیگه آپدیت نشده. شما آخرین ترافیک باید یادتون باشه! آخرین ترافیک رو یادداشت میکنی و بقیه روزها رو خودت با کمک نرم افزار حساب میکنی و به اون چیزی که سایت آخرین بار نشون داده بود، اضافه میکنی. تنها راهش اینه که من خودمم از این روش استفاده میکنم و واسه ریز مصرف زیاد به سایت نمی رم. شما از اول تیر این روش رو پی بگیر و مطمئن باش ریز مصرفت دقیق مشخص میشه.

حامد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •