تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 253 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نه داداشم اشتب نکن
    اپرا مینی ویندوز موبایل جاوا نیست بلکه فرمتش cab هست.اپرای خود این گوشی هم مالی نیست.البته میتونید اپرا موبایل 10 و از خود سایت اپرا دانلود کنید و بریزید روی گوشیتون هیچ مشکلی هم با فونت فارسی نداره مرورگر خوبی هم هست.من همون روزهای اول روی گوشیم نصبش کردم.
    ولی مینی یه چیز دیگست.اگر بخوام جاواشو بنصبم که همون ورژن پنجشو نصب میکنم چرا 4.2 رو نصب کنم؟البته دروغ بهت نگفته باشم ورژن 5 جاواشو چند روزیه نصب کردم.تاچش با این گوشی مشکل داره.صفحه رو هم که نمیتونه فول اسکرین کنه در کل مالی نیست و نمیشه باهاش وبگردی کرد

به امید روزی که اپرا مینی ورژن مخصوص وین موبایلش مشکلش با فونت فارسی حل بشه
    آمین ....

آره راست میگی انگار من قاطی کردم ....
    در هر صورت ممنون تذکردادی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین فارسی ساز برای این گوشی چیه و اس ام اس های فارسی را درست و از راست به چپ نشون میده ؟؟؟
    و اگه ممکنه بهترین سایت خارجی و بهترین سایت ایرانی را برای نرم افزارهای این گوشی بگید
    ممنون از همگی

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

بهترین فارسی ساز Mobidiv 454
    کسی میدونه چطوری میشه کاری کرد که قبل از دریافت فایل از طریق بلوتوث ازمون تایید بخواد که حد اقل بفهمیم کی داره برامون فایل میفرسته؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

یه مشکل جالب ، من تو تنظیمات بلوتوث Shared folder رو عوض می کنم و رو Storage card میذارم،ولی باز بلوتوث که می گیرم توی My dacument ذخیره میشه؟!(البته فکر کنم از جای دیگه ای باید عوض بشه و Shared folder ربطی به محل ذخیره بلوتوث نداشته باشه،نه؟)
    راهنمایی می کنین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    کسی می تونه به من جواب بده که آیا این گوشی فایل های تصویری با پسوند .3gp رو پخش می کنه یا نه؟
    اگه جواب منو سریع بدید ممنون می شم آخه شاید تا چند روز دیگه بخرم اگه کسی نظری یا پیشنهادی در این مورد داره بده ممنون میشم
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    همین امشب (89/4/24) رفتم نمایندگی مایکروتل ساری قیمت کردن قیمت 300000 تومان رو داد یه ذره گرون نمی گه؟
    تو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمتش 285000 تومنه؟
    به نظر دوستان بیام تهران بگیرم؟
    لطفا نظر بدید
    با تشکر

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

سلام.

دوستانی که مشکل در دریافت - محل ذخیره - تایید جهت دریافت ، آن دارند از برنامه Unique Bluetooth استفاده کنند که هم فارسی هست و هم روی اومنیا لایت کاملا جواب داده .
    من خودم با چند تای دیگه کار کرده ام ولی باگ داشتند .

---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

سلام
    کسی می تونه به من جواب بده که آیا این گوشی فایل های تصویری با پسوند .3gp رو پخش می کنه یا نه؟
    اگه جواب منو سریع بدید ممنون می شم آخه شاید تا چند روز دیگه بخرم اگه کسی نظری یا پیشنهادی در این مورد داره بده ممنون میشم
    با تشکر
    مگه گوشی ای هم هست که پخش نکنه ؟

تازه برنامه نصب کنی جز دی وی دی تمام فرمتها رو هم پخش میکنه .
    خودش به همین فرمت فیلم ذخیره میکنه .

به عنوان تذکر هم بگم که روی دوربینش (توی نور مهتابی اتاق ) زیاد حساب نکن .شاید برای همین هم قیمتش پایینه .
    ولی از جهت برنامه های متنوع و کاربردی ، زیادی هم خوبه ( حداقل برای من که این طوری بوده ) .

8. این کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

یه مشکل جالب ، من تو تنظیمات بلوتوث Shared folder رو عوض می کنم و رو Storage card میذارم،ولی باز بلوتوث که می گیرم توی My dacument ذخیره میشه؟!(البته فکر کنم از جای دیگه ای باید عوض بشه و Shared folder ربطی به محل ذخیره بلوتوث نداشته باشه،نه؟)
    راهنمایی می کنین؟

سلام.

درست متوجه شدید اون Share Folder ربطی به محل ذخیره فایلها نداره و واسه به اشتراک گذاشتن اطلاعاته.به اینصورت که شما یک دیوایس رو Add میکنی و یک Share Folder براش تعریف میکنی طرف مقابل میتونه و اجازه داره تمام فایلهای موجود تو اون فولدر رو از گوشی شما بدون اجازه خواستن از شما دریافت کنه.(حواست رو تو این مورد خیلی جمع کن با هر کسی گوشیت رو Share نکنی).
    اما واسه تغییر مکان ذخیره فایلهای دریافتی بلوتوث میتونی از برنامه OBEX Inbox استفاده کنی یا اون برنامه ای که دوستمون معرفی کردن(البته من اون برنامه رو نمیشناسم و باهاش کار نکردم.)

10. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض اشکال در باطری B7300

با سلام خدمت دوستان
    من این گوشی رو یک هفته نشده خریدم ولی باطریش از حدود 60درصد به آخر سریعتر خالی میشه و تا همین مقدار سریع شارژ میشه یعنی کلاً 30 - 40 درصد بیشتر کار نمیکنه و بقیش یک روزه خالی میشه.
    من با گارانتی اصلی پارس مایکروتل خریدم که حرفی توش نباشه مثل اینکه بدتره کسی به این مشکل بر نخورده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

سلام.

درست متوجه شدید اون Share Folder ربطی...
    اما واسه تغییر مکان ذخیره فایلهای دریافتی بلوتوث میتونی از برنامه OBEX Inbox استفاده کنی یا اون برنامه ای که دوستمون معرفی کردن(البته من اون برنامه رو نمیشناسم و باهاش کار نکردم.)
    من این برنامه رو نصب کردم،رو سایت ir-tci.ir خوندم باید این مراحل رو برم:

1-ابتدا گوشی را از طریق Active Sync به سیستم متصل نماييد.
    2-سپس به قسمت My Windows Mobile-Based Device برويد.
    3-بر روی Windows کلیک کنید.
    4-بر روی کیبورد کامپیوتر عبارت O را فشار دهید این را چندبار ادامه دهید تا به عبارت (فایل) obexinbxex.cpl برسید سپس بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Create ShortCut را بزنید.
    5-حال این به آخر این صفحه بروید تا ShortCut obexinbxex.cpl را مشاهده کنید.
    6-آنرا به ObexInBox (دقیقا به همین شکل) تغییر دهید و سپس آن را Cut کرده و به Windows\StartMenu\Program\ Paste کنید .
    7-کار تمام شد برید توی برنامه و مسیر را به My Storage تغییر بدهید.

البته براي دوستان در ضميمه فايل تغيير داده شده آماده موجود هست فقط به Windows\StartMenu\Program\ انتقال دهيد

ولی از قسمت 1 (!) به بعد اصلا نفهمیدم منظورش چیه!و اینکه بعد این مراحل چکار باید بکنم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •