100% ارزش داره ببینیش...از کازای قبلیش بنظر من بهتره...یک کمی هم 30 یا 30 هست...
تو قسمت 6 اونجا که می گفتند علا حضرت می خارند خیلی با حال بود مردم از خنده..
100% ارزش داره ببینیش...از کازای قبلیش بنظر من بهتره...یک کمی هم 30 یا 30 هست...
تو قسمت 6 اونجا که می گفتند علا حضرت می خارند خیلی با حال بود مردم از خنده..
خنده توش زیاد نیست من که تا حالا اون خنده ای که پای برره داشتم رو تو این نداشتم ولی جذابه و نکته زیاد داره
ارزش خریدن رو ندارهولی DL و دیدن رو چرا
![]()
این خبرنگارها رکورد میکنن، با WMP هی اسکیپ میکنن نمیفهمن چی مینویسنالبته خارج از تاپیک میگم مسلما سر دعوای بودجه ای مشکل داره، وگرنه همین ضرغامی بود که سیستم Mid-season Replacement رو خواست وارد تلوزیون ایران کنه با سریال "چراغ جادو".
حالا این رو ببینید:
من باید بگویم اگر زمانی مزیت صداوسیما در رقابت با دیگر شبکهها، زبان فارسی آن بود، دیگر امروزه این مزیت از میان رفته است که البته این مهم نیست.در ساعات پربیننده ماهوارههای خود را خاموش کرده و به تماشای برنامههای صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران مشغول شوند، این مزیت ما را نشان میدهد
ضرغامی علیه "قهوه تلخ"
عزت الله ضرغامی در مورد تولید سریال قهوه تلخ گفت: این سریال را ما نساختهایم و انگار مجوزش را از وارت ارشاد گرفته است و مورد تائید ما نیز نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تایید طرف شما.
اگه همین یه ذره خاک هم واسمون مونده به علت وجود افراد لایقی چون امیر کبیر و مصدق و امثال اون ها در کنار زمام داران هست....
واقعا به جز چند معدود پادشاه خوب ایران که کلا 10 تا نمیشن بقیه ی پادشاهان فقط به عیش نوش می پرداختند البته اکثرشون(همشون) بعد از زندیه بودن....
------------------------------------
قسمت 5 از سایر قسمت ها باحالتر بود
هم چنین اون پیرمرده خیلی باحاله من خیلی ازش خوشم میاد.به نظرم از قسمت بعدی دیگه مهران خودش وارد سریال میشه![]()
آشپزای دربار از شاخهی پرندگان هستند! قرقی! کفتر!![]()
بلوتوث یا بلوتوس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)