Not Found
The requested URL /images/xcor9amwo85w1cml5q08.jpg was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Not Found
The requested URL /images/xcor9amwo85w1cml5q08.jpg was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
ای بابا ، آقای قطب الدینی تو رو خدا زود تر آپلود کن ، من و بچه ها که نمیدونیم Pretty Pattern چی هست ؟!!Not Found
اینم یه جای دیگهاین عکس رو نبینید دیگه جایی نمیبینید!!!!
عزیزان من اینم یه لینک خوشگل از انواع و اقسام مختلف Pretty Pattern :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(جسارت نشه آقا مجید ما زودتر گذاشتیم!)
Last edited by mr6768; 23-05-2010 at 15:20.
ببخشید دوست عزیز، داشتم تو همین بخشی که عرض می کنی گشت می زدم این رو دیدم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه در موردش توضیح بدید؟؟ یعنی چی فرقی نداره؟ یعنی ای نظر شما با روش layer by layer هم میشه دو لایه اول رو زیر 25-20 ثانیه ساخت؟؟ اگه کسی بتونه همچین کاری بکنه نابغه است.آقا جان سر خودتونو گول نمالیید ک میگن f2l سریعتره ...کاملا از نظره زمانی با cross یکیه. شاید یکی ی ذره بهتر بزنه با f2l.
ولی پس چرا بچه ها میرن f2l رو یاد میگیرن؟
تنها حسن ای ک f2l داره اینه ک ترفند داره...!
این ترفنداشه ک باعث میشه طرف بهتر بره...
درضمن، cross که ساخت صلیب هست و f2l ساخت دو لایه، اینها چه ربطی به همدیگه دارن ؟؟![]()
تو اموزشی که Icelord از جسیکا فردریک گذاشته یا خود سایت جسیکا 13 حالت واسه pll وجود داره . ولی حالت هایه دیگه ایم پیش میان که دوستان لطف کردن کاملشو گذاشتن . که کلا 21 حالته واسه pll ولی الگوریتم هایی که واسه اونا گذاشتن خیلی نافرمه و پره از r , x , y , ... که من خیلی ازشون بدم می اد 13 تا رو که داریم اگه می شه دوستان واسه اون 8 تای دیگه یه سری الگوریتم های بهتر و راحت تر بذارن ( البته این قضیه واسه f2l و oll هم وجود داره ) ولی هنوز سراغ حفظ کردن اونا نرفتم . در ضمن من یه شیوه ای خودم واسه سریع فهمیدن حالتهای pll پیدا کردم . خیلی جالبه . ( نمیگم فقط من می دونم شاید جای دیگه ای هم باشه ولی من خودم فهمیدl) بلد نیستم pdf درست کنم . ولی سعی می کنم هر چه زودتر اونو بذارم .![]()
دوست من شما یه حرفی میزنی اآآآا که حتی یه بچه 1 ساله هم منظورتونو متوجه میشهکه دارین از این فضای دوستانه سو استفاده میکنید.
اینجا من غریبم!!!
اونجا خیلی راحت باهاتون حرف میزنم...و ی توضیحی میدم ک دیگران هم مطلب رو بفهمن
منتظرم....
بجای اونجا ، اگه اینجا توضیح بده چه مشکلی داره مگه.(اینجا راحت حرف بزن همه میفهمن)
اونجا شما لباس گوش بری تنتمیکنی برای همین خوب میتونی توضیح بدی.
بهتره شما بری همون جا روبیکهای چینی مزخرف رو بدی دست بچه های مردم.
دوستان عزیز p30world از من میشنوید همین کانون رو حفظ کنید.همین جا هر چی که یاد گرفتین به بقیه هم یاد بدین
یاد بدهید تا یاد بگیرید
بهترین سایت های کمکی حل روبیک (برای من بهترین بودن)
به ترتیب اولویت
این سایت یه فروم جهانی و معروف هست که توی اون به تمام اطلاعات مربوط به رکورد ها ،مسابقات برگزار شده در اقصی نقاط جهان و اون مسابقاتی که قراره برگزار بشه ،جایزه ها، الگوریتم ها و .. میپردازهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم سایت آقای اریک رکورد داره جهان هست.طی 4 سال کار کردن تونست به این رکورد دست پیدا کنه.من خیلی با الگورتیم هایی که به کار میبره حال میکنم.توی قسمت pll , oll خیلی قوی کار کرده.حتما از اینجا pll ,oll رویاد بگیرین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدانصافا رو دست این سایت مخصوصا قسمت f2l ،سایت ندیدم.حتما f2l رو از اینجا یاد بگیرینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم سایت اقای باب بورتون هست.خودشون رکورد دار هستن.هر سه قسمت oll.f2ll.pll رو انصافن خوب کار کردن(به غیر از f2l برای تمام قسمت ها ویدئویی رو در نظر گرفته)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسایت رسمی استاد جسیکاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم سایت اقای لارس هست.فقط یه توصیه : سعی نکنید f2l رو از روش ایشون که به ZB f2l معروف هست یاد بگیرین چون خیلی وارد جزییات شده.به نظرم ارزش وقت گذاشتن رو نداره
اینم یه سایت خیلی معروف توی گذاشتن رکورد هست که میتونید رکورد های عالی رو ببینید(فیلم) وحتی میتونید رکورد خودتون رو به ثبت برسونیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینها هم سایتهای خوبی هستن.جامع و کامل
]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوجه: توی هر کدوم از این سایت ها لینک های هست که خود این افراد معرفی کردن از اونها هم میتونید استفاده کنید ولی اینها به نظر من گلچینی از بهترین ها بودن
توصیه میکنم بیشترن وقتتون رو توی دو - سه سایت زیر بیشتر صرف کنید اونوقت دیگه نیازی به استاد و کلاس پیدا نمیکنید حتی شاید دیگه پاتون رو توی p30worldنزارین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم اگه سوالی بود در خدمتم( یحیی )
از من میشنوی زیاد عجله نکن تا بخوای زیر 1 دقیقه بزنی. کم کردن رکورد خودتون کار خیلی راحتی نیست نیاز به زمان داره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز به عنوان یه توصیه میگم تا میتونید با روبیک تمرین کنید حداقل روزی 1 ساعت
از این آدرس استفاده کن ، تمام نماد ها رو توش گذاشتماقایان سلام من هم تازه عضو این سایت شدم
من تازگی ده روزه که روبیک رویادگرفتم والان میتونم حدود دو دقیقه حلش کنم
حالا می خوام از روش حرفه ای استفاده کنم ولی از بعضی الگوریتم ها نمی تونم سردربیارم
مثلا r یا x وy در F2LوOLL
اگر کسی میدونه هینا چجوریان به من کمک کنه
http://onlinekids.mihanblog.com/extrapage/rubiksnotation
شما فعلا فقط رو سرعت دستت کار کن . سعی کن حرکت ها رو سریع تر بزنی . هر موقع اومدی دور ور 1 دقیقه خبرمون کن . الان هیچ نیازی به یاد گرفتن روش پیشرفته نداری چون خیلی سنگینه.سلام من تازه روبیک یاد گرفتم و الان میتونم حدود دو دقیقه درستشکنم
الان می خوام پیشرفته کار کنم کسی می تونه کمکم کنه؟
من جا داره از یه تشکر خیلی خیلی خیلی بزرگ از yahyqazmis دوست عزیزم بکنم بابت سایت هایی که گذاشت . من همه رو به صفحه اول انتقال می دم تا همه استفاده کنن .
جالبه که من دقیقا به ترتیب اولویت شما از همون سایت هایی که شما استفاده می کنی ، استفاده می کنم.چه تفاهمی !
ببخشید اگه دوباره میگم- قواننینو می دونم- ولی مطلبمو چند روزه کسی جواب نمیده.
از کجا میشه روبیک 5.5.5 رو خرید
من به شخصه روبیک 5در5 خوب جائی ندیدم
یکی از فروشگاه های اینترنتی داره این محصول و می فروشه
من ازش خرید نکردم ولی یکی از دوستان فعال همین انجمن ازش خریده
شما می تونی به shahshahani نامه خصوصی بزنی و باهاش مشورت کنی
یحیی جان
بابات لینک ها واقعا ممنون
خیلی هاشو نمی شناختم !!
![]()
آقای مجید خان قطب الدینی !!
من نمی دونم شما صاحب سایت روبیکر هستید یا نه
ولی به احتمال زیاد
صاحب اصلی یه مقامی توی اون فروم به شما داده و شما هم حسابی جو گیر شدید !!
بهتر این بحث ها توی انجمن صورت نگیره
بازدید های پی سی ورلد با هیچ سایت دیگری قابل مقایسه نیست !!
شما اگه نمی خواین توی این انجمن فعالیتی داشته باشید
هیچ ایرادی نداره
ولی خواهش بحث های انحرافی راه نندارید
اگه می خواید توی این انجمن باشید بهتره قوانین رو دوباره بخونید و رعایت کنید
بازدید ها و معلومات این تاپیک به اندازه ای رسیده که بتونه یه قسمت آموزشی کامل باشه و روز به روز بهتر بشه
مطمئن باش اینجا دیگه اکثرا قدرت تشخیص جنس خوب و با اجناس مزحرف می فهمن
و خودشون می تونن تشخیص بدن که یه جنس توی فروشگاه خوبه یا بد
من شخصا جنس های این سایت رو به هیچ وجه قبول ندارم !!!
لازم نیست تبلییغات بی جا بکنید
من به این خاطر دخالت کردم
چون می خوام این انجمن مسیر خودشو طی کنه و منحرف نشه
من یا خیلی از دوست های دیگه ممکنه وبسایت شخصی داشته باشیم و توی جاهای دیگه هم فعالیت داشته باشیم
ولی دلیلی وجود نداره از این انجمن سو استفاده کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)