با سلام و مبارک
و یعنی چه تم بخوای عوض کنی باید فرم ور کنی
در ضمن جواب سوال هام رو بدین دوستان پست های قبل![]()
با سلام و مبارک
و یعنی چه تم بخوای عوض کنی باید فرم ور کنی
در ضمن جواب سوال هام رو بدین دوستان پست های قبل![]()
جان من از کجا میدونی این تم اصلیه ؟ مطمئنی ؟؟
این هم تم گوشی تنها عکس دختره روش هست مشکوک ؟
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
جواب سوال های قبل رو کسی نمیده ؟
نه بابا این دوستمون بهم گفت تم رو عوض می کنم نمیشه نمیدونم فلان برنامه هم اجرا نمیشه گفتم این کارا رو بکن. تم جدید نصب کن یه برنامه دیگه اجرا کن بعد این کارا رو بکن ببین چی میشه
کسی بود که میگفت دوربینش کار نمی کرد راهی نداشت جز فریم ویر کردن
مبارک واسه چی؟؟؟![]()
خیلی شلوغ شدیا!
من بازم به ای ن تمت مشکوکو از کجا مطمئنی اصله آخه
درثانی من سوالی صفحه قبل ندیدم که جوابشو بدم
دوستان تم گوشی عوض بشه با کلیک روی آیکون بالای صفحه باز قسمت ها به صورت ردیف افقی میان بصورت درختی یا با کلیک مستقیم میری تو صفحه ی مورد نظر
دوستانی که این گوش رو دارن عکس هایی که با این گوشی در روز و شب رو اینجا برای دوستان قرار بدهند
![]()
تم رو تست کردم انگار خودشه![]()
دوستان تم گوشی عوض بشه با کلیک روی آیکون بالای صفحه باز قسمت ها به صورت ردیف افقی میان بصورت درختی یا با کلیک مستقیم میری تو صفحه ی مورد نظر
دوستانی که این گوش رو دارن عکس هایی که با این گوشی در روز و شب رو اینجا برای دوستان قرار بدهند
NOKIA-N95
شما همیشه با من مشکل داری داداش اشتباه کردم دیگه تم واسه تو نمیزارم با تشکر از همگی دوستان![]()
د ستت درست تم همونیه که میخواستم خیلی ممنون بازم از این کارا بکن.
منظورتو از اینکه وقتی تم رو نصب می کنی درختی میشه آیکناش من نمی فهمم واسه من که فرقی حاصل نمی شه. بیشتر توضیح بده
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
تو صفحه اصای مثلآ بخوای تو گالری عکس بری یا شماره تماس بالای صفحه عکسش هست رو.ش کلیک کنی صفحه ای باز نمیشه و بصورت نموداری افقی نوشته ها روی صفحه میان
با تعویض تم مانند دیگه گوشی ها منوی این گوشی میشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)