من تا الان سر گوشی ضرر ندادم
برو بچ هستن یه چک یه ماهه 45 روزه می گیرم ازشون![]()
من تا الان سر گوشی ضرر ندادم
برو بچ هستن یه چک یه ماهه 45 روزه می گیرم ازشون![]()
کسی برنامه و بازی نداره برا اين گوشی که بخوره بش؟
چون من چند وقت از ppc دور بودم.
در ضمن کسی نتونست راه حلی برا player من که مشکل داشت پيدا کنه؟
نه من گفتم نقد رو قیمت روزش 20% کم تر
ولی فرقی نداره اگه واسه پرشین تلکام حل بشه یاس و پرشین دیتا هم حل میشه حتی فعلا این مشل مربوط میشه به رادیوی گوشی اگه HTC حلش کنه پچش برای همه میاد اگر هم مخابرات حل کنه واسه همه حل میشه این نیست که سریال مثلا دستگاه های پرشین تلکام جایی تو مخابرات وارد بشه
با ایرانسل هیچ مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟ شاید واسه همین مشکل ارزون بشه اون موقع من 2 تاشو میخرم![]()
فعلا بچه ها حسابی اعصابشون از بابت خط دهی خورده بحث دیگه جز این تا اطلاع ثانوی ممنوع![]()
Last edited by cheshm_asali; 19-11-2009 at 16:39.
مهدي جون عيب نداره درست ميشه
حالا كه نه انتن هست نه هيچي وقت زيادي براي تست كردن گيمها داري :ي
ايول
رو حرفشه
ايرانسليها خوشحالند ظاهرا ...
برنامه و بازی که توی همین فروم هم کم نیست براش، تمام نرم افزارها و بازیهای مطرح، نسخه ی wvga هم دارند(بین فرومهای فارسی در HU و انگلیسی در PPCو.ارز میتونید به راحتی به نرم افزارها و بازیها بصورت دسته بندی شده و با توضیحات دسترسی داشته باشید)
اون مشکلتون هم با هارد ریست حل میشه. ولی اگر مجدد همون مشکل رو پیدا کردید، میتونید موقتا از coreplayer استفاده کنید و در عین حال یه سر به XDA بزنید برای حل مشکل![]()
گل محمدی جان اینم 2 تا از بازیهایی که خواسته بودی...فقط چون حجم فیلم رو کم کردم یه کم بی کیفیته ولی همین کفاف می کنه
این myst211full با حجم 8.83 مگ
اینم Tony Hawks Pro Skater 2 با حجم 3.94 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نگفتین رام هاتون مال کدوم منطقه است؟ خاور میانه؟
آره ، مشکل اون نیست ، وگرنه راحت میشد با یه رام ِ دیگه حل کرد مسئله رو
دوستان این بروزر اپرا 10 عجب باحال شده.
محیط کاربریش انصافا ساده و زیباست.
چند تا اسکرین شات از محیطش:
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)