اون رفیقش دیوونه نبود![]()
حالا تو چرا غیرتی می شی؟اون رفیقش دیوونه نبود
کلا دیوونه ها از نظر من جالبترن
جان؟؟؟؟![]()
سلام به همه دوستان
اينم يه لينك از پشت صحنه كارتون بسيار جالب PAT & MAT براي دوستداران اين كارتون قشنگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 2.60 مگا بايت
خودم كه خيلي خيلي دوستش داشتم
راستي اينم لينكهاي دانلودش
البته حجم فايلها بسيار بالاست ( هركدوم 95 مگا بايت)
پسوردش هم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز بقيه دوستان هم براي گذاشتن لينكها تشكر ميكنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشين
ممول و دختر مهربون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شبكه ي 1 داره كارتون باخانمان رو ميده حدوداي ساعت 5:15 ، تا حالا 7 قسمتشو داده
من هر روز نگاه مي كنم...
درسته من هم میخواستم بگم که دوست عزیز زودتر گفت . از آن کارتونها بودش هان ( مخصوصا خونه جنگلیش با آن درخت بید مجنونش![]()
![]()
![]()
)
خب يه چيزايي پيدا كردم ؛
اسم اصليش A Journey To The Center Of The Earth
عكسش :
![]()
سلام.
فقط اومدم که یک نکته رو عرض کنم اونم اینکه این لینکها بصورت پارتی هست اما اپیزودی نه برای همین ممکن
هست که کامل نباشه .
پت و مت کلا 78 اپیزود هست ( با توجه به گفته ی سایت IMDB ) که من همه رو دانلود کردم و لینکهایی هم که خودم دانلود کردم به درخواست یکی از دوستان توی اون تاپیک درخواست گذاشتم.
با تشکر از دوستمون فقط اعلام کردم که اینطوریه .
لینکهای ایشون هم اگه کسی دانلود کرده اعلام کنه شامل چند اپیزود بوده تا سایر بدونند .
با سلام .
کارتون دیجیمون رو که یادتون هست ( انشا الله) ; خوب از لینک زیر میتوانید کلیپ شروع اون رو بگیرید :
در ضمن آهنگ اون رو هم در لینک زیر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن الان ساعت 5.20 دقیقه داره با خانمان رو نشون میده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)