دیالوگ باحال:
فرید: به قول تو اگه آدم با زندگییه کاری نکنه زندگی با آدم یه کاری می کنه!(منظورش این بود که اگه زندگی نکنی زندگی تو رو....)
فرخ: اشکال نداره، اگه تو هم نتونستی با زندگی کاری کنی بذازندگی کارشو بکنه تو هم حالشو ببر!
LOL
دیالوگ باحال:
فرید: به قول تو اگه آدم با زندگییه کاری نکنه زندگی با آدم یه کاری می کنه!(منظورش این بود که اگه زندگی نکنی زندگی تو رو....)
فرخ: اشکال نداره، اگه تو هم نتونستی با زندگی کاری کنی بذازندگی کارشو بکنه تو هم حالشو ببر!
LOL
داره باحال میشه! این قسمتش که خیلی قشنگ بود...
خداکنه کارکتر و شخصیت نقش شفیعی جم را با ویژگی های شفیعی جم مناسبت داشته باشه...
الکی کشش میدن
این قسمت خیالات فرید اگه سیاه و سفید بشه و زیادی تکرار نشه خوبه .
اشاره به یکی از آهنگای بهرام هم داشت (..... بگو من زندگی میکنم یا زندگی منوفرید: به قول تو اگه آدم با زندگییه کاری نکنه زندگی با آدم یه کاری می کنه!(منظورش این بود که اگه زندگی نکنی زندگی تو رو....))
خداییش خیلی باحال بود این دیالوگش ...فرخ: اشکال نداره، اگه تو هم نتونستی با زندگی کاری کنی بذازندگی کارشو بکنه تو هم حالشو ببر!
توی تلویزیون هنوز اعلام نکرده شفیعی جم میاد توی این سریال. چقدر عقبن !
من قبلا شنیده بودم رامبد جوان و رضا شفیعی جم و پارسا پیروز فر در دوران بچگیشون بچه محل بودن
ولی چقدر دیشب اون صحنه کاهو خوردن فرخ خنده دار بود !
به احتمال خیلی زیاد قراره شفیعی جم نقش سناتور ZURG رو بازی کنهخداکنه کارکتر و شخصیت نقش شفیعی جم را با ویژگی های شفیعی جم مناسبت داشته باشه...
به نظر میاد برای سریالای طنز همیشه روی شفیعی جم حساب می کنن که از وسطا بیاد یه حالی و تنوعی به سریال بده!
وایییییییییییییییییییی مردم از خنده![]()
تیکه ی آخرش خیلی باحال بودهم اون حرف های فرخ و هم اون رضا شفیعی جم
![]()
![]()
چقدر باحال شده ... حرف زدنش هم خیلی باحال بود ....با لهجه ی افغانی گفت ها .... بله !!!
![]()
خیلی باحال بود![]()
ایول بهترین کسی که امکان داشت رو آوردن تو سریال![]()
این 59 چقدر باحال بود مردم از خنده
اون تیک شفیعی جم هم خیلی با حال بود
ترکیدم اونجا که نصرالله رادش گفت من 59 هستم!!!!
روز به روز عالی تر میشه!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)