من لولم 6 هست ولی اصلا از تیم های ملی خوب پیشنهاد نمیگیرم.مثلا برای جام جهانی عربستان بهم پیشنهاد داد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من لولم 6 هست ولی اصلا از تیم های ملی خوب پیشنهاد نمیگیرم.مثلا برای جام جهانی عربستان بهم پیشنهاد داد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این بازی بیشتر روی باشگاه ها مانور میده و امکانات تیم های ملیش زیاد خوب نیست اگه دوست داری مربی تیم ملی باشی من بهت football manager رو پیشنهاد میکنم که خیلی بهتره
من یه باشگاه تو لیگ ایتالیا تاسیس کردم(پایین ترین دسته)ویه فصل گذشت و من تیم رو اوردم بالا ولی میخوام برم برای فصل دوم بازی گیر میکنه و میاد بیرون.اگه میشه کمک کنید چون سر این تیم خیلی زحمت کشیدم
شما بگو توی کدوم قسمتش که میری میاد بیرون؟یعنی تا سال میخواهد شروع بشه میاد بیرون؟
3علت میتونه داشته باشه:
1-ویندوزت خرابه
2-مادربرد یا رمت یا خرابه یا پایینه
3-باگهای بازی
گزینه ی سوم توی فیفا منجیر 09 خیلی زیاد بود اما 10 رو من نشنیدم کسی این اتفاق براش بیافته
رمم 2 گیگه و مادربردمم تازه گرفتم ولی به احتمال زیاد مشکل از همون ویندوزمه.
rz21 وقتی میخواد بره سال بعد میپره بیرون از بازی
شما مطمئنی منیجر 10 رو بازی میکنی؟آخه تا حالا این مشکل برای 10 بازا پیش نیومده بود و فقط از بچه هایی که 09 رو بازی میکردن میشنیدیم که اون هم کرکش اومدو حل شد شاید مشکل از کرکت باشه؟
یه کرک جدید و معتبر دان کن شاید درست بشه
با سلام
یه سوال داشتم
چطور می تونیم تو بازی. بازیکنی که باید ضربه آزاد یا کرنر بزنه رو خودمون انتخاب کنیم
با تشکر
تو قسمت line-up که بری پایین صفحه سمت راست 3 تا دکمه قرمز داره که یکیش نوشته Role اونجا همه ی این چیزا تنظیم میشه .
برای مربیگری در تیمهای ملی خوب باید حداقل به Level 10 رسیده باشی وگرنه وضعیتت همینه. در ضمن اینو بدون که باید کارتو در رده ملی با همین تیمهای ضعیف شروع کنی تا در صورت موفقیت با اونها به Levelهای بالاتر برسی، چون توی رده باشگاهی از یه جایی به بعد روند افزایش Level کند میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)