تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 218 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لطفا یه هارد SSD با ظرفیت 128 و با رابط ساتا 3 معرفی کنین.
    لطفا راهنمایی کنین.

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا یه هارد SSD با ظرفیت 128 و با رابط ساتا 3 معرفی کنین.
    Crucial RealSSD C300

که قیمت حدودی بین 320 تا 400 هزار داره البته اینکه الان موجود باشه یا نه ...

3. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash-sat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به همگی. دوستان من یه هارد اینترنال میخوام. مصرف هم ضبط تصاویر دوربین هست. سیستم 24 ساعت و 7 روز هفته روشن. ظرفیت هم 1 ترا به بالا که 2 ترا باشه چه بهتر. شما چی پیشنهاد میدین؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی. دوستان من یه هارد اینترنال میخوام. مصرف هم ضبط تصاویر دوربین هست. سیستم 24 ساعت و 7 روز هفته روشن. ظرفیت هم 1 ترا به بالا که 2 ترا باشه چه بهتر. شما چی پیشنهاد میدین؟
    اگر فقط ضبط تصاویر براتون مهمه و باتوجه به اینکه سیستمتون مرتب روشنه،سیگیت lp و وسترن گرین نمونه های به صرفه و مناسبین
    Last edited by alpha007; 19-02-2011 at 20:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان من یه هارد 2 ترا میخوام بگیرم توی این شکم که 2 تا 1 ترا بگیرم یا یه دونه 2 ترا و من سیستمم یک سره روشنه و برای ذخیره سازی اطلاعات و فیلم و سریال و .... میخوام اگر 2 تا 1 ترا بخوام بگیرم چه هاردی پیشنهاد میدید فقط قیمتش زیاد بالا نباشه

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من یه هارد 2 ترا میخوام بگیرم توی این شکم که 2 تا 1 ترا بگیرم یا یه دونه 2 ترا و من سیستمم یک سره روشنه و برای ذخیره سازی اطلاعات و فیلم و سریال و .... میخوام اگر 2 تا 1 ترا بخوام بگیرم چه هاردی پیشنهاد میدید فقط قیمتش زیاد بالا نباشه
    من پیشنهاد میکنم 2 تا 1 ترا بگیرین ، هم سرعتتون بیشتر میشه و هم احتمال پریدن اطلاعات کمتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان بنده میخوام یک هارد ساتا بگیرم و بین دومدل Western Digital 500GB WD Caviar Black و Western Digital -SATA 2 - 1 TeraByte - 64MB / WD Caviar Green گیر کردم . قیمت هر دوی این مدل ها یکسانه ولی ظرفیت یکی دوبرابر دیگری.
    حالا میخواستم ببینم مدل caviar black چه مزیتی داره که اینقدر قیمتش بالاتر هست ؟
    در رابطه با خرید هارد هم بگم که بنده در حال حاضر یک هارد ide دارم که هم ظرفیتش پایین هست و هم ظاهرا عمرش داره به سر میاد و به همین دلیل میخوام هارد جدید بخرم . و از کامپیوتر هم استفاده ی خیلی معمولی در حد دانلود و بعضی مواقع هم گیم و شاید هم کپچر فیلم باشه .
    به این اوصاف Caviar green نیازهام رو برطرف میکنه ؟ چون ظاهرا caviar black فقط cache بیشتری داره .
    و چیزی که توی هارد برام مهم هست اینه که هارد عمر مفید طولانی داشته باشه و خدایی نکرده بصورت ناگهانی از کار نیوفته و تموم اطلاعاتو با خودش ببره . ایا این برند از این نظر قابل اعتماد هست ؟ اگر نه برند دیگری رو پیشنهاد میکنین ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بنده میخوام یک هارد ساتا بگیرم و بین دومدل Western Digital 500GB WD Caviar Black و Western Digital -SATA 2 - 1 TeraByte - 64MB / WD Caviar Green گیر کردم . قیمت هر دوی این مدل ها یکسانه ولی ظرفیت یکی دوبرابر دیگری.
    حالا میخواستم ببینم مدل caviar black چه مزیتی داره که اینقدر قیمتش بالاتر هست ؟
    در رابطه با خرید هارد هم بگم که بنده در حال حاضر یک هارد ide دارم که هم ظرفیتش پایین هست و هم ظاهرا عمرش داره به سر میاد و به همین دلیل میخوام هارد جدید بخرم . و از کامپیوتر هم استفاده ی خیلی معمولی در حد دانلود و بعضی مواقع هم گیم و شاید هم کپچر فیلم باشه .
    به این اوصاف Caviar green نیازهام رو برطرف میکنه ؟ چون ظاهرا caviar black فقط cache بیشتری داره .
    و چیزی که توی هارد برام مهم هست اینه که هارد عمر مفید طولانی داشته باشه و خدایی نکرده بصورت ناگهانی از کار نیوفته و تموم اطلاعاتو با خودش ببره . ایا این برند از این نظر قابل اعتماد هست ؟ اگر نه برند دیگری رو پیشنهاد میکنین ؟
    وسترن بلک سرعت بالاتری به شما میده ولی گرین برای آرشیو اطلاعات و یا کسانی که از سیستم استفاده معمول و متعارف دارن مناسبه مثل کارهای اداری یا چند ساعت استفاده در روز
    از نظر برند هم وسترن و سامسونگ و هیتاچی یا ترنسند و سیگیت همگی قابل اطمینانن

10. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وسترن بلک سرعت بالاتری به شما میده ولی گرین برای آرشیو اطلاعات و یا کسانی که از سیستم استفاده معمول و متعارف دارن مناسبه
    میشه بگین اختلافی که بین اینها هست چقدره؟ در وسترن بلک سرعت انتقال چقدره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    هارد Western Digital 500G 5200 rpm بهتره یا segate 500G 7400 rpm
    قیمت هر دو تا هارد یکسانه
    در ضمن اینم بگم که این هارد ها برای لبتاپ هستند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •