نه. منظورم اینه که خیلی زودتر بزنن. آخه شنیدم درصدهای سراسری رو بعد از 3 روز زدن تو اینترنت!
نه. منظورم اینه که خیلی زودتر بزنن. آخه شنیدم درصدهای سراسری رو بعد از 3 روز زدن تو اینترنت!
درصدای سراسری؟!!
کو ؟ چرا ما ندیدیم؟
خانومی نتایج اولیه یا همون درصدای دولتی نیمه اول مرداد میاد
آزاد هم جوابش نیمه دوم شهریور میاد با درصداش!
فقط در حد شنیدن بود. مطمئن نیستم.درصدای سراسری؟!!
کو ؟ چرا ما ندیدیم؟
خانومی نتایج اولیه یا همون درصدای دولتی نیمه اول مرداد میاد
آزاد هم جوابش نیمه دوم شهریور میاد با درصداش!
در هر صورت ممنون
دیگه کسی از دوستان خبری نداره؟
[/quote]من الان امتحان دادم اومدم سوالاش از اسونیه یک جوریه آدم همش فکر می کنه داره غلط می زنه من قبلا دانشجو آزاد بودم 3 سال خوندم انصراف دادمخیلی آسونتر شده[/quote]
چرا انصراف دادي؟
![]()
Last edited by tim20020; 03-07-2009 at 23:51.
دوستان کنکور امروز تجربی بد نبود
ولی پزشکی 2 هفته دیگست
خیلی بده
اخه باید دو هفته معذب باشی D:
حالا که بحث داغه من هم سوتی حوزه خودمون رو می گم
آخر سر که امتحان کلا تموم شد اولا که تقریبا 5 دقیقه ای می گفتن امتحان تموم شده ولی کسی نمیومد بگیره ما هم کار خودمون رو کردیم بعدش گفتن دیگه بسه و سوالها رو بگذارید کنار صندلیتون و فرم نظرخواهی رو پر کنید.ما هم شروع کردیم به پر کردن بعد یارو داد زد کو سوالاتون ما هم شکه شده بودیم پس کو سوالا ؟؟همین کنار صندلی گذاشته بودیم که.
بعد فهمیدیم یارو که داشته آشغال ها رو جمع می کرده تند تند این سوالها رو هم می انداخته تو پلاستیک آشغالا!!!
آخرشم که کل مراقبها کلشون رو کردن تو پلاستیک و شروع کردن به در آوردن سوالا.
با حال بود
واسه ما خیلی جالب بود مراقبه یه پسر جونه بود خیلی هم باحال بود میرفت دم در وامیستاد آمار میداد که کسی میاد یا نه ما هم با خیال راحت تقلب میکردیمخدائی مراقب دیده بودم که بزاره تقلب کنیم ولی نه دیگه به این باحالی که بره امار بده کسی میاد یا نه
![]()
خیلی باهال بود
به قول فردوسی پور فقط توی ایران این اتفاقات می افته![]()
در مورد سواالا و جوابا باید بگم که
تو نت که خبری نیس !
ولی روزنامه فروشی ها میارن چون مامانم الان رفته بود بیرون اومد گفت یارو گفته فردا میاریم : دی
من الان امتحان دادم اومدم سوالاش از اسونیه یک جوریه آدم همش فکر می کنه داره غلط می زنه من قبلا دانشجو آزاد بودم 3 سال خوندم انصراف دادمخیلی آسونتر شده[/quote]
چرا انصراف دادي؟
[/QUOTE]
می خواستم از ایران برم ریز نمراتمو می خواستم جو گیر هم شده بودم سایتهای اینجوری هم نبود آدم بیاد از 2نفر سوال کنه هیچ کس هم بهم نگفت اینکار رو نکن برگشتم 1سال شده بود گفتن بعد 1 سال پس نمی گیرم چند مدت پیش باز رفتم ئنبالش گفتن قانون عوض شده مال دخترا رو بعد 1 سال هم پس می گیریم این قانون مال الانه زمان شما نبود آخرم رفتم پیش رییس واحئ خودمون گفت خانوم دلیلش شهریست اگه الان شما رو قبول کنن باید طبق اونموقع شهریه بگیرن و شهریه ها زیاد شده به نفع دانشگاه نیست انصراف رو پس بگیریم برو کنکور بده الان دیگه همه قبول می شن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)