شهریه دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی و پیام نور چه فرقی باهم دارند ؟
شهریه دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی و پیام نور چه فرقی باهم دارند ؟
من از اقای نیکخو شماره ندارم ولی فکر میکنم اگر زنگ بزنین فرصت برابر ازشون سوال کنین بهتون می دن
شهرها ی ایران بر اساس امکانات آموزشی به سه منطقه 1و 2 و3 تقسیم کرده شورای عالی انقلاب فرهنگی!
که بعد با توجه به سهمیه های مختلف بومی قطبی ناحیه ای و یا کشوری که برای کدهای مختلف رشته ها در دفترچه شماره 2 مشخص شده تعیین رشته قبولی شما مشخص میشه!
یعنی برای رشته ای که انتخابش مثلا 60% بومی هست یعنی غیر بومی ها و بومی ها به طور مستقل هرکدام 60 درصد و40 درصد ظرفیت را پر می کنند. بنابراین در این رشته کسی که بومی شما نیست رتبه اش در قبولی شما تاثیری ندارد و شما بین هم بوم های خود سنجیده می شوید تا اون 60 درصد ظرفیت مربوط به بومی ها پر شود
توضیحات این ها تو دفترچه شماره 2 که موقع انتخاب رشته میاد هست...
ولی چون خارج شهره خیلی از دانشجویان غیر بومی اصفهان از این قضیه ناراحت هستن.
نظر بقیه چیه؟
شنیده بودم اصفهانی ها مهمان نواز هستن ولی نه تا این حد![]()
چه خلوت شده اینجا..
خبری نیست...؟
من می دونم جدید ترین خبر اینه که در پی تلاش های پی در پی پلیس اتحادیه آفریقا(!) بالاخره یک میمون اغتشاش گر آفریقایی دستگیر شد. اینم عکسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبر جدید شماره منه
09155231038
تک بزنید بیکار نمونید
دیگه اونقدر هم کسی بیکار نیس![]()
نه نترس مهمون نوازیم پاشو بیا من میارمت اصلا خونمونشنیده بودم اصفهانی ها مهمان نواز هستن ولی نه تا این حد![]()
نه بابا یه ربع راهه البته با سواری تازه اگه رسیدی به اصفهان میرسی به پائین شهر (دروازه تهران ) اینم مشکله اما اونم نیم ساعت میتونی برسییه جایه بهتر : دیولی چون خارج شهره خیلی از دانشجویان غیر بومی اصفهان از این قضیه ناراحت هستن.
لطفا مراقب افراد سود جو باشيد . بهترين انتخاب رشته مال سنجش هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)