16 گیگ با گارانتی 550 هزار تومان بدون گارانتی 500 هزار تومان که گارانتیش فقط یه ویندوز رو ارتقاء میده بدون گارانتی همببیرین پولش رو میگیره فرقی نمیکنه.
16 گیگ با گارانتی 550 هزار تومان بدون گارانتی 500 هزار تومان که گارانتیش فقط یه ویندوز رو ارتقاء میده بدون گارانتی همببیرین پولش رو میگیره فرقی نمیکنه.
سلام
آقا ما هم بالاخره نفهمیدیم که lcd این مدل 16 میلیون رنگ رو ساپورت میکنه یا نه
مطمئن هستید که 16 میلیون رو ساپورت میکنه ؟
بعد منظورتون از وین 7چیه؟(ویندوز 7 ؟؟؟) بعد با اومدن این نسخه ایا به صورت مجانی خودمون میتونیم آپدیت کنیم ؟ یا باید بریم ویندوزش رو بخریم ؟
ببین ال سی دیش 16 میلیون رنگو ساپورت میکنه ولی از نظر نرم افزاری فقط 65000 هزارتاش فعاله
با اینکه 65000 هزارتا نشون میده کیفیت ال سی دیش از امنیا اچدی که 16 میلیون هست پایینتر نیست و در یه سطحن
ویندوز 7 منظور ویندوز موبایل 7 هست که تغییرات زیادی قراره نسبت به 6.5 داشته باشه ولی فک نمیکنم به این زودیا بیاد ... آخه چند وقت پیش گفتن که نسخه بعدی ویندوز 6.6 هست
سامسونگ هیچ تظمینی نداده که براش ویندوز 7 میده پس احتمال اینکه به طور رسمی به 7 آپدیت بشه صفره
ولی هکرها میتونن به طور غیر رسمی براش ویندوز 7 رو اراعه بدن البته اگه به تاچ خازنی و رم و پردازنده بیشتر نیاز نداشته باشه
کلاً خیالت از کیفیت ال سی دی و ویندوزش راحت باشه .... به این زودیا ویندوز موبایل 7 نمیاد
برای من کیفیت lcd و حساسیتش و همینطور دوربین و محیط گوشی مهمه (تقریبا یکماه میشه استار خریدم منتها تصمیم دارم گوشیم رو عوض کنم ) نظرم بیشتر به ایفون 3g هست منتها اونم یه سری معایب داره و یه سری خوبیها(lcd خازنی و محیط روان و ظاهر زیبا )
خب به نظرت تاچ استار چطوره ؟
بد نیست نسبت به قیمتش خوبه
خب پس وقتی یه گوشی 150 تومنی تاچش خوبه گوشی 500 تومنیم تاچش خوبه دیگه
اصلاً میگن تاچ اینا 90% خازنیه حساسیتش
Omnia II تاچش تلفیقی از مقاومتی و خازنی هستش که بهش میگن Advanced R... یعنی حساسیت خازنی رو داره اما مانند مقاومتی ها با هر شی کار میکنه ... که به زبون خودمون مقاومتی پیشرفته ازش یاد میشه که البته فعلا این فناوری جدیده و فقط روی جت و امنیا 2 گذاشته شده ...
ميتوني لينكي چيزي بدي من بيشتر در مورد اين نوع تاچ بدونم؟Omnia II تاچش تلفیقی از مقاومتی و خازنی هستش که بهش میگن Advanced R... یعنی حساسیت خازنی رو داره اما مانند مقاومتی ها با هر شی کار میکنه ... که به زبون خودمون مقاومتی پیشرفته ازش یاد میشه که البته فعلا این فناوری جدیده و فقط روی جت و امنیا 2 گذاشته شده ...
والا الان لینکهاشو ندارم ولی میگردم اگه تونستم پیدا میکنم اما در مورد صحتش میتونم به این گفته رایتج اکتفا کنم
قسمتی از نقد رایتج :
نکته دیگر در رابطه با این صفحه نمایش به قابلیت لمسی آن باز می گردد جائیکه برطبق رویه همیشگی ویندوز موبایل ها (که البته فقط یک بار استثنا داشته است)، این بار نیز از فناوری لمسی مقاومتی در ساخت صفحه نمایش استفاده شده که با اینکه مزیت استفاده از قلم و یا هر چیز نوک تیز دیگر را به همراه دارد اما در قیاس با مدل های خازنی از حساسیت کمتری برخوردار است. البته این بار نیز ظاهرا سامسونگ راه حل این ماجرا را بیافته است چرا که در i8000 نیز به مانند Jet از فناوری جدید و پیشرفته مقاومتی استفاده گردیده که به کوچکترین لمس صفحه نمایش پاسخ نشان داده و از حساسیت فوق العاده مناسبی برخوردار است
البته باید بگم این خبرو در اصل و اول الدار داد که میگم لینکشو باید گشت تا پیدا کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)