تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 326 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

16 گیگ با گارانتی 550 هزار تومان بدون گارانتی 500 هزار تومان که گارانتیش فقط یه ویندوز رو ارتقاء میده بدون گارانتی همببیرین پولش رو میگیره فرقی نمیکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    آقا ما هم بالاخره نفهمیدیم که lcd این مدل 16 میلیون رنگ رو ساپورت میکنه یا نه
    مطمئن هستید که 16 میلیون رو ساپورت میکنه ؟
    بعد منظورتون از وین 7چیه؟(ویندوز 7 ؟؟؟) بعد با اومدن این نسخه ایا به صورت مجانی خودمون میتونیم آپدیت کنیم ؟ یا باید بریم ویندوزش رو بخریم ؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    آقا ما هم بالاخره نفهمیدیم که lcd این مدل 16 میلیون رنگ رو ساپورت میکنه یا نه
    مطمئن هستید که 16 میلیون رو ساپورت میکنه ؟
    بعد منظورتون از وین 7چیه؟(ویندوز 7 ؟؟؟) بعد با اومدن این نسخه ایا به صورت مجانی خودمون میتونیم آپدیت کنیم ؟ یا باید بریم ویندوزش رو بخریم ؟
    ببین ال سی دیش 16 میلیون رنگو ساپورت میکنه ولی از نظر نرم افزاری فقط 65000 هزارتاش فعاله
    با اینکه 65000 هزارتا نشون میده کیفیت ال سی دیش از امنیا اچدی که 16 میلیون هست پایینتر نیست و در یه سطحن
    ویندوز 7 منظور ویندوز موبایل 7 هست که تغییرات زیادی قراره نسبت به 6.5 داشته باشه ولی فک نمیکنم به این زودیا بیاد ... آخه چند وقت پیش گفتن که نسخه بعدی ویندوز 6.6 هست
    سامسونگ هیچ تظمینی نداده که براش ویندوز 7 میده پس احتمال اینکه به طور رسمی به 7 آپدیت بشه صفره
    ولی هکرها میتونن به طور غیر رسمی براش ویندوز 7 رو اراعه بدن البته اگه به تاچ خازنی و رم و پردازنده بیشتر نیاز نداشته باشه

کلاً خیالت از کیفیت ال سی دی و ویندوزش راحت باشه .... به این زودیا ویندوز موبایل 7 نمیاد

4. 2 کاربر از زلف علی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ببین ال سی دیش 16 میلیون رنگو ساپورت میکنه ولی از نظر نرم افزاری فقط 65000 هزارتاش فعاله
    با اینکه 65000 هزارتا نشون میده کیفیت ال سی دیش از امنیا اچدی که 16 میلیون هست پایینتر نیست و در یه سطحن
    ویندوز 7 منظور ویندوز موبایل 7 هست که تغییرات زیادی قراره نسبت به 6.5 داشته باشه ولی فک نمیکنم به این زودیا بیاد ... آخه چند وقت پیش گفتن که نسخه بعدی ویندوز 6.6 هست
    سامسونگ هیچ تظمینی نداده که براش ویندوز 7 میده پس احتمال اینکه به طور رسمی به 7 آپدیت بشه صفره
    ولی هکرها میتونن به طور غیر رسمی براش ویندوز 7 رو اراعه بدن البته اگه به تاچ خازنی و رم و پردازنده بیشتر نیاز نداشته باشه

کلاً خیالت از کیفیت ال سی دی و ویندوزش راحت باشه .... به این زودیا ویندوز موبایل 7 نمیاد
    برای من کیفیت lcd و حساسیتش و همینطور دوربین و محیط گوشی مهمه (تقریبا یکماه میشه استار خریدم منتها تصمیم دارم گوشیم رو عوض کنم ) نظرم بیشتر به ایفون 3g هست منتها اونم یه سری معایب داره و یه سری خوبیها(lcd خازنی و محیط روان و ظاهر زیبا )

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

برای من کیفیت lcd و حساسیتش و همینطور دوربین و محیط گوشی مهمه (تقریبا یکماه میشه استار خریدم منتها تصمیم دارم گوشیم رو عوض کنم ) نظرم بیشتر به ایفون 3g هست منتها اونم یه سری معایب داره و یه سری خوبیها(lcd خازنی و محیط روان و ظاهر زیبا )
    خب به نظرت تاچ استار چطوره ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خب به نظرت تاچ استار چطوره ؟
    بد نیست نسبت به قیمتش خوبه

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بد نیست نسبت به قیمتش خوبه
    خب پس وقتی یه گوشی 150 تومنی تاچش خوبه گوشی 500 تومنیم تاچش خوبه دیگه
    اصلاً میگن تاچ اینا 90% خازنیه حساسیتش

9. این کاربر از زلف علی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Omnia II تاچش تلفیقی از مقاومتی و خازنی هستش که بهش میگن Advanced R... یعنی حساسیت خازنی رو داره اما مانند مقاومتی ها با هر شی کار میکنه ... که به زبون خودمون مقاومتی پیشرفته ازش یاد میشه که البته فعلا این فناوری جدیده و فقط روی جت و امنیا 2 گذاشته شده ...

11. 4 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

Omnia II تاچش تلفیقی از مقاومتی و خازنی هستش که بهش میگن Advanced R... یعنی حساسیت خازنی رو داره اما مانند مقاومتی ها با هر شی کار میکنه ... که به زبون خودمون مقاومتی پیشرفته ازش یاد میشه که البته فعلا این فناوری جدیده و فقط روی جت و امنیا 2 گذاشته شده ...
    ميتوني لينكي چيزي بدي من بيشتر در مورد اين نوع تاچ بدونم؟

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ميتوني لينكي چيزي بدي من بيشتر در مورد اين نوع تاچ بدونم؟

والا الان لینکهاشو ندارم ولی میگردم اگه تونستم پیدا میکنم اما در مورد صحتش میتونم به این گفته رایتج اکتفا کنم

قسمتی از نقد رایتج :

نکته دیگر در رابطه با این صفحه نمایش به قابلیت لمسی آن باز می گردد جائیکه برطبق رویه همیشگی ویندوز موبایل ها (که البته فقط یک بار استثنا داشته است)، این بار نیز از فناوری لمسی مقاومتی در ساخت صفحه نمایش استفاده شده که با اینکه مزیت استفاده از قلم و یا هر چیز نوک تیز دیگر را به همراه دارد اما در قیاس با مدل های خازنی از حساسیت کمتری برخوردار است. البته این بار نیز ظاهرا سامسونگ راه حل این ماجرا را بیافته است چرا که در i8000 نیز به مانند Jet از فناوری جدید و پیشرفته مقاومتی استفاده گردیده که به کوچکترین لمس صفحه نمایش پاسخ نشان داده و از حساسیت فوق العاده مناسبی برخوردار است

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته باید بگم این خبرو در اصل و اول الدار داد که میگم لینکشو باید گشت تا پیدا کرد

14. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •