با این وضع آیا بهتر نیست با گارانتی های دیگه بخریم مثل نوتالی
با این وضع آیا بهتر نیست با گارانتی های دیگه بخریم مثل نوتالی
ققط مدل زد دست بردن توش ؟
مدل زد جی هم همینطوره
ممنون
خوبه لااقل مرد هست تو سایت میزنه رم ddr2 هست بعضی ها هستن همیین رو هم نمیزنن و وقتی خریدی میفهمی باس رو 667 هست
جدی، تو سایتش که چیزی نزده بود. از کجا باید مطمئن بشیم؟ روی همه محصولاتش هست یا نه؟
پس تو مدل زد جی هم این کارو کرده حالا تو کدوم سری هاش اینی که ماداریم درسته ؟![]()
توجه نکردی همشهری!
حمید گفت برای بهبود بازار این دو مدل مدی زد خراب شده!
فقط حمیییییییییید!
خیلی آقایی که جواب میدی!
حمید یه سوال دیگه !
4736 هم ddr2؟
دوستان اينكه مدل زد فقط تغيير كرده اثبات شده
ممكنه هنوز هم مدل 1066 نوت بوك 5738 زد تو بازار باشه
در مورد 4736 زد هم اين اتفاق افتاده
در واقع هدف اين بود اختلاف قيمت زدجي و جي با زد توجيه پذير بشه
اين دسته گل سازگار هست
گارانتي غير سازگار اگه با رم 1066 ديدين بگيرين
ولي خيلي در پيت هم نباشه
نوتالي رو نمي دونم
واي ايران لپ تاپ عملاگ اسمش گارانتي هست
حيف پول اضافي كه بدي و موقع دردسر كسي دستتو نگيره![]()
من دیروز در مشهد به قیمت 580 تومن یک 5738Z خریدم،حالا هم بد جور پشیمون بودم تا این تاپیک رو دیدم و کمی دردم آروم تر شد.
در اصل من دنبال ZG یا 4530 AMD بودم که هیچ کدومش رو پیدا نکردم فقط 4530 رو یک نفر داشت که اونم دبه کرد و به ما نفروخت.
حالا میخام بدونم دوستانی که با این مدل 5738Z چند ماهی هست دارم کار میکنن احیانآ مشکلی نداشتن؟! چطور واسشون کار کرده؟
من الان روش یک XP Sp3 2008 نصب کردم و دارم مث اسب ارش کار میکشم.فتوشاپ و FIFA09 و NFS Underground رو با گرافیک 4500M ای جواب داده و اذیت نکرده...کیفیت مونیتورش هم خیلی خوبیه همینکه 16:9 هست عالیه و همین طور HD صداش هم بنازم توووووووووووووپه اما بازهم نمیدونم چرا تههه دلم راضی نیست،احساس میکنم سرم کلاه رفته..... دوستان لطفآ منو روشن کنن.
اها در ضمن با این تاچ پد موسش هم مشکل دارم،وقتی که داری ازش استفاده میکنی همین طور برای خودش میپره این ور اون ور...مشکل از چی میتونه باشه....در ضمن برای راه اندازی بلوتوث و مودم اش در اکس پی چه کار کنم؟!؟
با تشکر (لطفآ این پست رو ارسال کنید در انجمن،بخدا دستم درد گرفت از بس تایپ کردم)
هر کسی که دنبال خرید وسیله ای باشه طبیعتا می خواد که یک سری از نیاز هاش برطرف بشه این طور که شما گفتی تا حالا هر جوری خواستین رقصوندینش بنده خدا هم آخ نگفته پس جای چه شک وشبه ای نمی مونه
ار خریدت پشیمون نباش که خوب خریدی کردی حتی اگه باس رمش هم پایین باشه باز از مدلهای دیگه هم ردش بهتره![]()
اتفاقآ درسته باس رمش هم پائینه!
حمید خان شما نیز لطفآ نظری ابراز بدارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)