تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 95 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 942

نام تاپيک: کلوپ htc touch diamond 2

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    دوستان من ويندوز موبايلم 6.1 و ورژن رام گوشيم1.39.415.2 wwe ميخواستم كلا گوشيمو اپگريد كنم يعني هم ويندوز رو ارتقا بدم و هم رامم رو اگه لطف كنيد كه يه توضيح كامل در اين مورد بديم ممنون ميشم در ضمن چجور ميشه touchflo3d رو عوض كرد يعني تمهاي جديدترش رو روي گوشي ريخت ممنون

سلام.

توی گوشی رام و ویندوز یکیه.آخرین ورژن رسمی هم که من دیدم اینه:WWE_2.53.405.5که ورژن رادیوش هم اینه:
    4.49.25.91.

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان
    چطوري آپديت كنم گوشيرا؟
    تو HTC.COM كه ميرم و s/N را كه ميزنم ميگه اين براي گوشي شما مناسب نيست!
    چيكار كنم؟

چطور قابليت فارسي خوندن را اضافه كنم؟
    اس ام اساي فارسي را نميخونه!!!
    Last edited by farshadtizhoosh; 28-07-2010 at 21:06.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام دوستان
    چطوري آپديت كنم گوشيرا؟
    تو HTC.COM كه ميرم و s/N را كه ميزنم ميگه اين براي گوشي شما مناسب نيست!
    چيكار كنم؟

چطور قابليت فارسي خوندن را اضافه كنم؟
    اس ام اساي فارسي را نميخونه!!!

سلام.

برای آپدیت کردن که شما راهنمای رامی رو که میخوای بریزی رو گوشی بخون.برای فارسی نشان دادن باید فارسی ساز رو گوشیت نصب کنی که تو همین چند صفحه آخر همین تاپیک هم معرفی شده.برای فارسی نوشتن هم باید کیبورد فارسی رو گوشیتون نصب کنید اونم معمولا" همراه فارسی سازها معرفی شده.اگر پیدا نکردید بگید براتون آپلود کنم.

4. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام.

برای آپدیت کردن که شما راهنمای رامی رو که میخوای بریزی رو گوشی بخون.برای فارسی نشان دادن باید فارسی ساز رو گوشیت نصب کنی که تو همین چند صفحه آخر همین تاپیک هم معرفی شده.برای فارسی نوشتن هم باید کیبورد فارسی رو گوشیتون نصب کنید اونم معمولا" همراه فارسی سازها معرفی شده.اگر پیدا نکردید بگید براتون آپلود کنم.
    راهنماي رام چيه؟
    ازكجا گير بيارم؟
    اگه زحمتي نيست براتون يه آموزش و توضيح كلي در مورد آپديت كردن diamond 2 محبت كنيد!
    ممنون

يه سوال ديگه:
    اين 2تا سي دي توي جعبه چي توشه؟
    يكي ديگه:
    شتاب سنج يا سرعت سنج هم داره؟ اگه داره كجاست؟
    Last edited by farshadtizhoosh; 29-07-2010 at 12:11.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

راهنماي رام چيه؟
    ازكجا گير بيارم؟
    اگه زحمتي نيست براتون يه آموزش و توضيح كلي در مورد آپديت كردن diamond 2 محبت كنيد!
    ممنون

يه سوال ديگه:
    اين 2تا سي دي توي جعبه چي توشه؟
    يكي ديگه:
    شتاب سنج يا سرعت سنج هم داره؟ اگه داره كجاست؟

سلام.

راهنمای رام:شما هر رامی رو بخواهید دانلود کنید و رو گوشیتون نصب کنید همونجایی که میخواهید دانلود کنید یکسری توضیحات در مورد تغییرات و نحوه نصبش دادن.(اگر سایت HTC بخوای رام رو بگیری یک فایل بصورت PDF هست و اگر رام کوک شده باشه کوکرش یکسری توضیحات داده).در مورد اون دوتا سی دی یکیش باید اکتیو سینک و راهنمای استفاده گوشی باشه اونیکی هم بستگی داره به گارانتی که گوشیتون داره اگه پرشین باشه احتمالا" نرم افزار اقلیم و اگر یاس باشه یکسری برنامه هست که معمولا" بدرد نمیخوره.
    در مورد شتابسنج بله این گوشی داره و همون خاصیت سنجش تغییر وضعیت گوشی نسبت به زمینه.نه اینکه شتاب گوشی یا سرعتش رو نشون بده.(G-Sensor)

7. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام.

راهنمای رام:شما هر رامی رو بخواهید دانلود کنید و رو گوشیتون نصب کنید همونجایی که میخواهید دانلود کنید یکسری توضیحات در مورد تغییرات و نحوه نصبش دادن.(اگر سایت HTC بخوای رام رو بگیری یک فایل بصورت PDF هست و اگر رام کوک شده باشه کوکرش یکسری توضیحات داده).در مورد اون دوتا سی دی یکیش باید اکتیو سینک و راهنمای استفاده گوشی باشه اونیکی هم بستگی داره به گارانتی که گوشیتون داره اگه پرشین باشه احتمالا" نرم افزار اقلیم و اگر یاس باشه یکسری برنامه هست که معمولا" بدرد نمیخوره.
    در مورد شتابسنج بله این گوشی داره و همون خاصیت سنجش تغییر وضعیت گوشی نسبت به زمینه.نه اینکه شتاب گوشی یا سرعتش رو نشون بده.(G-Sensor)
    اصلا آپديت نيازي هست؟

آهان!
    يعني مثه OMNIA HD سامسونگ نيست كه مثلا اگه تو ماشين باشي سرعت ماشينا نشون بده؟

1- از كجا بايد يه ringtone را يه آهنگ دلخواه بذاريم؟
    تو setting > Sound>ringtone كه ميرم يه سري رينگتونه كه خود گوشي داره و جايي پيدا نكردم كه بشه يه آهنگ دلخواهم را بذارم!
    همينطور آهنگ اس ام اس را بايد كجا عوض كنم؟

2- نميشه يه كاري كرد كه بدون خواستن پسورد بلوتوث بگيره؟
    چطوري عكس و فيلم و آهنگ بلوتوث كنم؟
    توي SEND فقط ارسال از طريق MMS و SMS و VOICE را داره
    بلوتوث نميبينم

3- SOFT RESET چيا را ريست ميكنه؟

4- نميشه يه كاري كرد كه phone را ميزني شماره بگيري مخاطبين را نشون نده؟ يا لااقل مخاطبين گوشي باشه فقط!
    آخه تو view رفتم زدم فقط گوشي اما دوباره كه برگشتم هم سيم بود و هم گوشي!

ببخشيد اين قدر سوال ميپرسم
    Last edited by farshadtizhoosh; 30-07-2010 at 15:04.

داره خودمونی میشه akbarrazmi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سرزمین پریان

پيش فرض

سلام.

توی گوشی رام و ویندوز یکیه.آخرین ورژن رسمی هم که من دیدم اینه:WWE_2.53.405.5که ورژن رادیوش هم اینه:
    4.49.25.91.
    سلام..اریا جان این رام رسمی دقیقا کجاست؟ من سایت اچ تی سی رو زیر و رو کردم اخرین رام برای دیاموند 2 2.16.415.3 بود

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اصلا آپديت نيازي هست؟

آهان!

تو setting > Sound>ringtone كه ميرم يه سري رينگتونه كه خود گوشي داره و جايي پيدا نكردم كه بشه يه آهنگ دلخواهم را بذارم!

بلوتوث نميبينم

4- نميشه يه كاري كرد كه phone را ميزني شماره بگيري مخاطبين را نشون نده؟ يا لااقل مخاطبين گوشي باشه فقط!

1-برنامه gps نصب کن
    2-نمیدونم
    3-هیچیو .. فقط رم گوشیت ریست میشه ...منظورم از رم حافظه جانبی نیستا .. همون ریست تو کامپیوتر چجوریه؟؟ اینم همونه
    4- inesoft phone v رو نصب کن

11. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اصلا آپديت نيازي هست؟

آهان!

بلوتوث نميبينم

سلام.

همونطور که دوست عزیزمون امین جان فرمودن شما برای اینکه سرعت ماشین رو ببینی باید از طریق نصب برنامه های GPS و استفاده از اونا اینکارو بکنی و این به شتابسنج گوشی مربوط نمیشه.
    برای رینگ تونها یا باید اونارو کپی کنی تو فولدر ویندوز گوشی(با پسوندی که زنگهای خود گوشی هست فکر کنم WMA باشه).یا اینکه برنامه نصب کنید که من فکر میکنم همون برنامه ای که امین جان فرمودن (Inesoft Phone) بهترین باشه چون با یک تیر چند تا نشون رو میزنی.
    2: برای اینکه بلوتوث پسورد نخواد شما باید برید تو قسمت ستینگ سپس All Settings بعد بلوتوث رو انتخاب کنید و سپی توی تبهای پایین بری به تب آخر که مربوط به سکیوریتی میشه اونجا تیک خواستن پسورد رو برداری.
    3: اینو هم امین جان زحمت توضیحش رو کشیدن.
    4:اگر منظورتون کانتکتهای گوشی و سیم کارته شما میتونی با نصب برنامه simhide show اینکارو انجام بدید یک برنامه حدود 4 کیلو بایتیه که EXE هست و باید برنامه رو کپی کنی تو گوشیت و هر وقت خواستی شماره های سیم رو نبینی یکبار کلیک میکنی روش و اجراش میکنی دیگه دیده نمیشن و هر وقت میخواستی ببینی دوباره اجراش میکنی.از این لینک میتونی دانلودش کنی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در آخر هم همه اینجا جمع شدیم تا در صورتی که بتونیم به همدیگه کمک کنیم.سوال دیگه ای بود که بتونم کمک کنم در خدمتم.

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

سلام..اریا جان این رام رسمی دقیقا کجاست؟ من سایت اچ تی سی رو زیر و رو کردم اخرین رام برای دیاموند 2 2.16.415.3 بود

سلام.

والا من از همون HTC تا جایی که یادم هست دانلود کردم.اگه پیداش نکردی آدرست رو پیغام خصوصی کن یکی 2 تا رام رو که خودم تست کردم برات رو سی دی بزنم بفرستم.

13. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alexi10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

قربان 180 مگ فایله باید سر فرصت براتون آپلود کنم.ضمن اینکه میتونید آدرستون رو پیغام خصوصی کنید من با
    پست براتون سی دیش رو بفرستم.
    منظورم از لينك، لينك اينترنتي بود، بلاخره از يه جا ميشه دانلود كرد ديگه؟ اگر نيست بگيد آدرس بدم بفرستيد (خودتون روي td2 تست كرديد ديگه انشالا).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •