ممنون
بین این دو مدل کدوم بهتره؟ اطلاعی دارید؟
سامسونگ مدل : LA32B570
LG : 32LH700YR
ممنون
بین این دو مدل کدوم بهتره؟ اطلاعی دارید؟
سامسونگ مدل : LA32B570
LG : 32LH700YR
در مورد راه اندازي در مشهد ممنون ميشم اگه لينكي اگهي مربوط به اون دارين بگزارين چون من در مشهد به صورت ازمايشه هم نديدم
اميدوارم حرفتون درست باشه كه موجبات خوشحالي من و فراهم ميكنه كاملا دوستانه
اين قسمت كه قرمز كردم رو از كدوم ريويو ترججمه كردين؟؟؟
بهتر نيست اگر ميخاين محصولات بانه رو بفروشيد در بخش مشاوره ، پست ندين و تاپيك براي فروش بانه بزنين؟؟ اينجوري بيشتر استقبال هم ميشه ازتون.
درست نيست كالايي كه تو انبار ها باد كرده رو زياد تبليغ كرد دوست عزيز
در مورد ترجمه در رويو هاي زيادي كه در مورد برند سوني اظهار ميشه به گرمي رنگها ودقت بالاشون اشاره ميشه من سر فرصت خدمت شما عرض ميكنم
در مورد تبليغاجناس بانه اي فكر ميكنم دچار سو تفاهم شدين دوست من
من نه فروشنده هستم ونه كسي به من پول ميده براشون تبليغ كنم
بحث مقايسه بود دوست عزيز منظورم اشاره به مدلهايي كه اين امكانات رو دارند بود
در مورد تبليغ هم يك سرچ كوچيك بزنيد ميبينيد چطور ماديران رو تبليغ ميكنند پستتون وببينيد
بهيچ وجه ادمي نيستم كه به بحث هاي جانبي ادامه بدم
از لحنتون گله دارم من هم ميتونستم جور ديگه اي جواب بدم ولي كار خوبي نيست در حد منو شما نيست كاش قبل تهمت زدن اندكي تامل ميكردين
در مورد 100% كه در مورد اجناس وبرند خاصي منظورم سوني هيچوقت در مورد هيچ برندي اين ونگين
مرور زمان شايد اين وبهتون ثابت كنه
ديگه درجواب شما پستي نخواهم داد وممنون از تذكرتون كاش منصفانه تر بود مرسي![]()
در مورد مقايسه اين دوتا
b570 تا جايي كه خاطرم هست 60 هرتز و ديجيتال نيست
اما lh700 ديجيتال 100 هرتز
در مورد كنتراست هم همينوطور در lh700 1به 100000 ودر b570 ما 1 به 60000 داريم در مورد رسپانس تايم هم در lh700 بهتر شده در b570 6 ميلي بود
با همه اين تصاوير من lh700 رو پيشنهاد ميكنم اگه فرزند خلف lh500 هم كه باشه ديگه فبها![]()
تو يكي از سايتها (اسم سايت يادم نيست)در مورد تفاوت سامسونگ و سوني پرسيدم كه جواب رو اينطور بهم دادند كه:
تصوير ال سي دي سامسونگ در مقابل سوني مثل اينه كه تصوير رو مه گرفته!
يعني اين درسته؟
در مورد مه گرفتگي والا نميدونم شايد در مقايسه بعضي مدلهاي ضعيف سام با مدلهاي خوب سوني همينطور به نظر برسه منظورتون كنتراست پايين و نداشتن مشكي خوبه؟منظورتون رزولوشن ومات بودنه؟
منظورتون بلور تصوير در حركات سريعه ؟
كلي گزينهاي متفاوت مطرحه منتها عموميت نداره اين حرف
بهترين راهش اينه كه از بچه هايي كه دارند بپرسين يا اينكه خودتون از نزديك ببينيد و قضاوت كنيد
بايد ديد كدوم مدل سام رو با كدوم مدل سوني مقايسه كردند
من به جرات بهتون ميگم اين واگه تصوير fullhd داشته باشين در تمامي برندها ما نتيجه خوبي ميگيريم در سته اختلافاتي هست با توجه به تكنولوژي هاي خاص هر برند وپردازش تصوير متفاوت منتها نه اونقدر فاحش كه بشه برتري مطلق رو به يكي داد
از لحاظ سخت افزاری و خرابی چطور و خراب شدن ال سی دی.؟
lh700 بهتره؟
با سلام به اساتید انجمن
من قصد دارم یه تلویزیون HD بخرم که با کانال های HD (مثل دیسکاوری اچ دی )حال کنم. حالا موندم چی بخرم. بودجه هم خدود 2 میلیون هست. میخوام از این LED های سامسونگ که همراهش یه سینمای خانگی هم میده بخرم.حالا به نظر شما اینها خوب خستند یا نه؟ برام هماهنگی با سیستم های جدید پخش خیله مهمه. چون من کانال های به روز ماهواره ای رو تماشا میکنم.ضمنا بین HDTV-HD READY -FULL HD کدوم به درد ما میخوره؟ ضمنا در نزدیکی ما در بانه میگن قیمت ها خیلی پایین هستند به علت اینکه قاچاقی وارد میشن و ضمانت نامه ندارن دوستان صلاح میدونن از اونجا خرید؟ ممنون میشم کمی اطلاعات به من بدید.
Last edited by rezariza; 30-06-2010 at 09:22.
تشكر ميكنم از راهنماييتون پس اگه اختلاف خيلي فاحش نيست من با سامي بيشتر حال ميكنم پي همون b650
رو ميگيرم
از نظرات شماهم سپاسگزارم
در مورد هماهنگي با سيستم هاي جديد پخش تقريبا مشكلي با هيچ مدا FULLHD نخواهيد داشت از تمامي برند ها
در مورد تفاوت ها READY & FULL HD اينجا رو پست 29 بخونيد ::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------
والا ديگه اين و نميدونم بايد امارش واز تعميركارها بگيرين![]()
پس شما LED و برند SAMSUNG رو پیشنهاد میکنید؟ LED از پلاسما و LCD بهتره؟؟؟ برند هم بین همه سامسونگ؟؟
Last edited by rezariza; 30-06-2010 at 09:52.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)