تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 100 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 994

نام تاپيک: مباحث در مورد خرید شارژ همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کد شارژ روی کارت ما برای ما معتبره و مشتری پس از ارسال اون با گوشی همراه خودش به سرور های ما و یا با گوشی دیگر با فرمت کد شارژ: شماره متقاضی گوشیش بلافاصله شارژ میشه. سولوشتن به این صورته که بلافاصله پس از رسیدن درخواست مشتری سیستم ما گوشیشو شارژ میکنه و براش پیام برمیگردونه که گوشیت شارژ شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کد شارژ روی کارت ما برای ما معتبره و مشتری پس از ارسال اون با گوشی همراه خودش به سرور های ما و یا با گوشی دیگر با فرمت کد شارژ: شماره متقاضی گوشیش بلافاصله شارژ میشه. سولوشتن به این صورته که بلافاصله پس از رسیدن درخواست مشتری سیستم ما گوشیشو شارژ میکنه و براش پیام برمیگردونه که گوشیت شارژ شد
    یعنی به صورت عمده نمیشه کار کرد چون ویزیتورا اینو از ما قبول نمیکنن دوستان حرف منو تائید کنن بی زحمت

3. 5 کاربر از saeed004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سئوالاتی که ممکنه پیش بیاد اینه که سرور ما چطور این شارژ رو انجام میده.سرور ما با ارتباط از طریق چند پورت خاص با سرور همراه اول بلافاصله پس از دریافت درخواست به صورت کاملا هوشمند و اتوماتیک اون شماره رو ظرف چند ثانیه شارژ میکنه و به متقاضی پیام رو بر میگردونه.اصولا متقاضی ها حداقل مبلغ یه شارژ تو گوشیشون دارن و اگر هم نداشته باشن از گوشی دیگه با فرمتی که بالا عرض کردم میتونن ارسال کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دقیقا دوستان دیگه دارن اینو عمده کار میکنن و جاش انداختن .چون تاخیرش خیلی کمه و چون اتوماتیکه در تمام ساعات شبانه روز سیستم بسیار عالی کار میکنه.و پهنای باند اینترنت خیلی بزرگی پشتشه که با چند سرور سرعت رو به حداکثر میرسانه.مطلب دیگه شما وقتی میزنید *140*11کد شارژ# در حقیقت همین ارسال sms رو با کد دارید ایجاد میکنید یعنی نحوه شارژ همراه اول هم دقیقا به همین صورته ولی به شکل دیگه.اگر دوست داشتی میتونید تست کنید اگر خوشتون آمد کار کنید. الان تقریبا روزی 50000 درخواست میاد و سیستم پاسخ میده.دوستان فنی اگر بخواین میتونم گزارش هامو بهشون نشون بدم.

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

مسلما وقتی سایت همراه اول مشکل داشته باشه شارژ نمیشه اونوقت با مشتری چیکار باید کرد؟؟؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دقیقا اشکال شما اینجاست که سیستم ما وابسته به پورت 80 نیست و ب سایت کاری نداره.تو این دوهفته کاری ما با وجود چند هزار شارژ در روز حتی یک بار هم سیستم ما واسه چند ثانیه هم به خریدارها پیام اختلال درسایت همراه اول و شارژ با تاخیر انجام میشود رو نداده.ما قبل از زیر بار بردن سرور ها تمام تستها رو زده بودیم و از کارمون مطمئن بودیم و هستیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

الان حدود یک هفته هست که کارت شارژارو محدود کردن با قیمت بالای 5000 تومان میفروشن اینجور که من شنیدم تا آخر این هفته هم همینجوریه و من فکر میکنم یه فن جدید میخواد بزنه این همراه اول (احتمالا کارت 2 داره میاد ) و دیگه بازار پین رسما تعطیله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من اطلاع دقیق دارم کارت شارژ درکار نیست حداقل واسه 2 ماه دیگه.به خاطر شرایط جدید همرا اول و مخابرات با توجه به تغییر مدیریت های گسترده و جابجایی گروه بهمن به جای مدیران قدیم اصلا تصمیمات اینچنینی رو نمیگیرن چون همین تغییرات سایت رو بدون کارشناسی انجام دادن و کلی بهشون ضرر زد.به خاطر اینکه فقط دهن یه عده رو ببندن که چرا سایت اینطور خراب کار میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دقیقا اشکال شما اینجاست که سیستم ما وابسته به پورت 80 نیست و ب سایت کاری نداره.تو این دوهفته کاری ما با وجود چند هزار شارژ در روز حتی یک بار هم سیستم ما واسه چند ثانیه هم به خریدارها پیام اختلال درسایت همراه اول و شارژ با تاخیر انجام میشود رو نداده.ما قبل از زیر بار بردن سرور ها تمام تستها رو زده بودیم و از کارمون مطمئن بودیم و هستیم
    امید است تو کارتون موفق باشید بحث ما به نتیجه رسید و بالاخره من یکی لااقل خیالم راحت شد شمارو به خیر و ماروبه سلامت اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی شرمنده

11. این کاربر از saeed004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جناب vahsha1 این کاری که شما دارید انجام میدید من روز اول که همراه اول تغییرات را اعمال کرد میخواستم انجام بدم و برنامشم نوشتم و خواستم که این کارو شروع کنم که دیدم به ضررش نمی ارزه و هم این که یه نفر به صورت 24 ساعت باید پشت سیستم باشه!
    در مورد این که به پورت 80 وصل نمیشه هم باید بگم نکنه همراه اول پورت 21 را برای شما اختصاصی باز کرده!
    نهایت کار شما اینه که سیستم اس ام اس میاد شماره را به صورت رباط توی سایت همراه اول وارد میکنه و بعد هم میزنه شارژ!
    این پروژه تا وقتی سایت این جوری مشکل داشته باشه با خطاهای زیادی رو به رو هست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •