اين كرك 18 مگي مشكل موس رو حل مي كنه فشرده شده فقط 5 مگ حجم داره روي سه تا سرور هم آپلود شده
ممنون از دوستمون كه اين كرك رو اينجا قرار دادند
اين كرك 18 مگي مشكل موس رو حل مي كنه فشرده شده فقط 5 مگ حجم داره روي سه تا سرور هم آپلود شده
ممنون از دوستمون كه اين كرك رو اينجا قرار دادند
Last edited by hamedchtsz; 28-03-2010 at 17:28.
بچه ها یه سئوال داشتم
اینطور که من شنیدم این بازی تنها بازی از سری battle field که سناریو داره ؟
می خواستم بازی چه جورسایت مثل call of هست و ارزش خرید رو داره ؟
آره دقيقا مثل modern warfare ميمونه.شايد يكم ضعيفتر از نظر خط داستاني.ولي گرافيك گيم پلي همه چيزش عالي كار شده.حتما بگير.
خوب منم این بازی رو تموش کردم
در مورد بازی که قبلا حرفهام رو زدم و تقریبا نظرم هنوز در همون حدی هست که قبلا گفتم
اما این وسط برای اینکه سوء تفاهم پیش نیاد باید بگم که به نظر من هم این بازی بسیار خوب و با گیم پلی جذابه ولی فقط من اعتقاد دارم تا اون حدی که از MW2 لذت بردم از این بازی نبردم همین(همین طور که به نظرم اون لذت تازگی که توی MW بود در MW2 نبود)...
همگی موفق باشید![]()
چرا اتفاقا،یک رقیب بسیار سرسخت و مهم برای mw2 به حساب میاد،در اندکی از موارد از mw2 این بازی جلوتر و جالب تر هستش،ولی در بسیاری از موارد کمتر و یا برابر با mw2 هستش،
______
همونطور که مهدی عزیز گفتن این بازی ها با mw قابل مقایسه نیستند،و همچنین خود ایشون دلیلش رو هم چندین صفحه قبل گفتن که mw استارت این بازی ها رو زد و این بازی ها همه پیرو اون هستن![]()
سلام.بابا چرا این بازیو با mw مقایسه میکنید.چه ربطی به هم دارند.فکر کنم 50 درصد پستها شده مقایسه این دو.بالاخره هرکسی سلیقه ای برای خدش داره کسانی که battlefield بازند از این بازی لذت بردند و کسانی که از battlefield خوششون نمیاد لذت نبردند.تو رو خدا این بحث های بی خود رو بزارید کناروتا کی؟![]()
نه عزیز اینا اول خودشون شروع کردندشما این پست رو بخون:
اگرچه بعدا خواستند جبران کنند که اونم فکر کنم به خاطر این بود که خوشون رو از شر انتقادات راحت کنند!! :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی در کل با حرف شما موافقم که هر کس سلیقه ای داره و هر نظری در جای خودش قابل احترامهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام.شما قسمت MP این بازیو دیدی که میگی اصلا قابله مقایسه با mw2 نیست!!!
اگه فقط یه نیم ساعت قسمت اصلی بازی یعنی MP رو بازی کنی اونوقطه که نظرت 180درجه فرق میکنه![]()
![]()
مرحله 5 يا 6 كه تو برف هست و كلا سفيده مانيتور بايد چيكار كنم ؟ تا يه كم ميمونم خود به خود ميميرم
چجوري ميشه BF2 رو LAN بازي كرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)