تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 174 اولاول ... 286874757677787980818288128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1736

نام تاپيک: راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    با تشكر از آقا حامد به خاطر قرار دادن فايل راهنمايي حل مشكل هاردهاي 7200.11 ، ميخوام تجربه خودم رو در مورد هارد مكستور 7200.12 (STM3500418AS) كه با هارد هاي مشكل دار اعلام شده تفاوت داره براتون بگم:
    چند روز پيش به طور ناگهاني هارد مكستور 500 مدل 418AS كه بعنوان هارد دوم باهاش كار مي كردم دچار مشكل شد بطوري كه در setup شناسايي نميشد و با هيچ نرم افزار ريكاوري محتويات هارد قابل مشاهده نبود. بعد از جستجو در اينترنت و پيدا كردن فايل راهنماي اين فروم با اينكه ميدونستم در اصل براي هاردهاي سري 7200.11 تهيه شده ، يك عدد كابل usb to ttl يا همون usb to serial رو از فروشگاه جام جم در پاشاژ امجد به قيمت 12500 تومان خريدم و با روش گفته شده در فايل پس از تست روي سه كامپيوتر موفق به انجام كليه مراحل شدم و جالب اينكه بااينكه هارد از نوع مدل هاي گفته شده نبود مشكل شناسايي در ستاپ حل شد! . ولي در ويندوز پارتيشن ها را نشون نميداد كه تونستم با برنامه هاي ريكاوري اطلاعات مهم رو بكاپ بگيرم البته بعضي فايل ها بخاطر وجود بدسكتور قابل بازيابي نبودند. نكته جالب اينكه من بدون باز كردن پيج يا استفاده از كارت ويزيت اين كار رو كردم! و هيچ اروري نداد. ولي نميدونم چرا تو دو تا كامپيوتر ديگه حتي دستور ctrl+z عمل نميكرد با اينكه همه اتصالات درست بود. خلاصه الان ديگه از بابت اطلاعات خيالم راحت شده ولي هارد مشكل داره و پارتيشن بندي نميشه و بايد براي گارانتي ببرمش. و يك چيز جالب ديگه كه من تو ايتنرنت ديدم اين بود كه بعضي هاي ديگه هم با كابل usb to ttl نتونستن كار كنن و بجاش همون مراحل رو با كابل گوشي هاي نوكيا (DKU-5) انجام دادن و موفق شدن. فكر كنم چون دسترسي به اين كابل براي همه راحتتر از كابل usb to ttl باشه لينك سايت رو كه مراحل رو قدم به قدم گفته براتون ميزارم:
    http://howto.starahead.com/?p=61

2. این کاربر از behroozbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام اساتید و دوستان محترم

من هارد سامسونگ ساتا2 دارم که با دستکاریی که کردم دیگه دیتکت نمیشه
    از نرم افزار سامسونگ که در Hirens boot cd هست استفاده کردم و از گزینه تولز تونستم با Low level format ظریفیت و LBA اونرا برگردونم
    حالا مشکل کجاست؟؟
    مشکلم اینه که تا وقتی سیستم را شات دان نکردم هارد دیتکت میشه و همه چیز نرمال هست اما همینکه سیستم شات دان بشه یا برق سیستم قطع بشه دوباره هارد ظرفیتش 0 میشه و اصلا دیتکت نمیشه
    نظر شما چیه؟
    مشکل از چیست ؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    تو رو خدا یکی هم ما رو دریابه

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه هارد 80 گیگ به دستم رسیده ولی وقتی فرمتش کردم مینویسه 9.7گیگ فضا داره
    باید چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

سلام اساتید و دوستان محترم

من هارد سامسونگ ساتا2 دارم که با دستکاریی که کردم دیگه دیتکت نمیشه
    از نرم افزار سامسونگ که در Hirens boot cd هست استفاده کردم و از گزینه تولز تونستم با Low level format ظریفیت و LBA اونرا برگردونم
    حالا مشکل کجاست؟؟
    مشکلم اینه که تا وقتی سیستم را شات دان نکردم هارد دیتکت میشه و همه چیز نرمال هست اما همینکه سیستم شات دان بشه یا برق سیستم قطع بشه دوباره هارد ظرفیتش 0 میشه و اصلا دیتکت نمیشه
    نظر شما چیه؟
    مشکل از چیست ؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    متاسفانه این روش فقط برای مکستور و سیگیت کارایی دارد و روی مدل دیگر تست نشده.
    چجوری هارد رو دستکاری کردید که اینطوری شد؟
    شما که فاتحه ی اطلاعات رو خوندید! ببرید گارانتی تا براتون تعویض کنند.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    با تشكر از آقا حامد به خاطر قرار دادن فايل راهنمايي حل مشكل هاردهاي 7200.11 ، ميخوام تجربه خودم رو در مورد هارد مكستور 7200.12 (STM3500418AS) كه با هارد هاي مشكل دار اعلام شده تفاوت داره براتون بگم:
    چند روز پيش به طور ناگهاني هارد مكستور 500 مدل 418AS كه بعنوان هارد دوم باهاش كار مي كردم دچار مشكل شد بطوري كه در setup شناسايي نميشد و با هيچ نرم افزار ريكاوري محتويات هارد قابل مشاهده نبود. بعد از جستجو در اينترنت و پيدا كردن فايل راهنماي اين فروم با اينكه ميدونستم در اصل براي هاردهاي سري 7200.11 تهيه شده ، يك عدد كابل usb to ttl يا همون usb to serial رو از فروشگاه جام جم در پاشاژ امجد به قيمت 12500 تومان خريدم و با روش گفته شده در فايل پس از تست روي سه كامپيوتر موفق به انجام كليه مراحل شدم و جالب اينكه بااينكه هارد از نوع مدل هاي گفته شده نبود مشكل شناسايي در ستاپ حل شد! . ولي در ويندوز پارتيشن ها را نشون نميداد كه تونستم با برنامه هاي ريكاوري اطلاعات مهم رو بكاپ بگيرم البته بعضي فايل ها بخاطر وجود بدسكتور قابل بازيابي نبودند. نكته جالب اينكه من بدون باز كردن پيج يا استفاده از كارت ويزيت اين كار رو كردم! و هيچ اروري نداد. ولي نميدونم چرا تو دو تا كامپيوتر ديگه حتي دستور ctrl+z عمل نميكرد با اينكه همه اتصالات درست بود. خلاصه الان ديگه از بابت اطلاعات خيالم راحت شده ولي هارد مشكل داره و پارتيشن بندي نميشه و بايد براي گارانتي ببرمش. و يك چيز جالب ديگه كه من تو ايتنرنت ديدم اين بود كه بعضي هاي ديگه هم با كابل usb to ttl نتونستن كار كنن و بجاش همون مراحل رو با كابل گوشي هاي نوكيا (DKU-5) انجام دادن و موفق شدن. فكر كنم چون دسترسي به اين كابل براي همه راحتتر از كابل usb to ttl باشه لينك سايت رو كه مراحل رو قدم به قدم گفته براتون ميزارم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    پس نتیجه میگیریم صد رحمت به 7200.11
    ممنون بابت این روشی که معرفی کردید. کابل DKU-5 چون واسه سری های قدیمی نوکیا هست کمیاب هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز یکی از هاردا هنگام بوت کامپیوتر رو کند میکنه و خیلی دیر بالا میاد حدود 15 دقیقه طول میکشه تا بالا بیاد یا اصلا نمیاد اگرم بالا بیاد نمیتونم توی درایو برم اولیم که خریدمش ایجوری نبود مقدار کم هم صدا میده به نظر شما مشکل از کجاست

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

دوست عزیز یکی از هاردا هنگام بوت کامپیوتر رو کند میکنه و خیلی دیر بالا میاد حدود 15 دقیقه طول میکشه تا بالا بیاد یا اصلا نمیاد اگرم بالا بیاد نمیتونم توی درایو برم اولیم که خریدمش ایجوری نبود مقدار کم هم صدا میده به نظر شما مشکل از کجاست
    سلام
    فکر کنم آخرای عمرشه!
    کدوم هاردته؟مدل و فریمورش؟
    ازین آپدیت شده ها هست یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    فکر کنم آخرای عمرشه!
    کدوم هاردته؟مدل و فریمورش؟
    ازین آپدیت شده ها هست یا نه؟
    500 مکستور stm3500320as mx1a
    نه اپدیت نشده (فریمور جدید نداشت)
    اطلاعات مهمی توش دارم وقتی با باکس اینترنال میزارمش میشناسه ولی میگه باید فرمت بشه البته روی فایلا که میرم ارور میده
    بردش خرابه یا مشکلش دیگهای داره راه حلش چیه
    Last edited by ehsan6811; 13-02-2010 at 23:50.

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

500 مکستور stm3500320as mx1a
    نه اپدیت نشده (فریمور جدید نداشت)
    اطلاعات مهمی توش دارم وقتی با باکس اینترنال میزارمش میشناسه ولی میگه باید فرمت بشه البته روی فایلا که میرم ارور میده
    بردش خرابه یا مشکلش دیگهای داره راه حلش چیه
    مشکلت اینه که شما به هاردت زربه زدید بذای همون بد سکتور برداشته
    ببین میتونی یک لو لیول بدی بهش
    یا شایدم جدول فتت به هم رخته باشه
    فکر نکنم که از lceباشه ممکن که هاردت هم دیتکت نشده باشه
    نشون متخصص بده اگر که خودت نتونستی کاری بکنی

11. این کاربر از behrooz.shie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مشکلت اینه که شما به هاردت زربه زدید بذای همون بد سکتور برداشته
    ببین میتونی یک لو لیول بدی بهش
    یا شایدم جدول فتت به هم رخته باشه
    فکر نکنم که از lceباشه ممکن که هاردت هم دیتکت نشده باشه
    نشون متخصص بده اگر که خودت نتونستی کاری بکنی
    فکر نکنم از زربه خورده باشه
    هیچ راهی نیست که اطلاعات رو از دست ندم
    بعد از فرمت با چه برنامهای میتونم فایلارو برگردونم
    اینم اروریه که میده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ehsan6811; 14-02-2010 at 08:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •