تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 97 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

به کم یا زیاد بودن خواب نیست - به خواب کافی و منظم هست - یعنی شبا سر یک ساعتی بگیری بخوابی و مثلا 8 ساعت در روز - یه مدت که ادامه بدی تاثیرو میبینی ...
    واقعا تاثير داشته؟
    يعني الان شما نامنظم مي خوابي كه علايم برگشته يا قبلا منظم بود كه بهتر بودي؟
    چون من غذا رو هم بگير نگير داره يعني يه موقع موثره يه موقع هيچ تاثيري نداره

2. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

SLZ من درك نمي كنم كه صداها قطع شده اما بقيه علايم هست. به نظرم غير ممكن مياد اصلا
    چون من صدا موقعي هست كه يكي از علايم باشه. يعني وقتي بقيه علايم باشه صدا حتما هست. مثلا موقع دل پيچه هست كه صدا هم هست يا وقتي درد هست با صدا همراه ميشه

4. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

واقعا تاثير داشته؟
    يعني الان شما نامنظم مي خوابي كه علايم برگشته يا قبلا منظم بود كه بهتر بودي؟
    چون من غذا رو هم بگير نگير داره يعني يه موقع موثره يه موقع هيچ تاثيري نداره

اصلا شک نکن - من درمان کامل نشده بودم که بگم بخاطر رعایت نکردن یک سری از مسائل دوباره بیماریم برگشت - ولی دقیقا چند روز هست که شبا دیر میخوابم حتی یه چند بار تا صبح بیدار بودم و دقیقا از همون موقع مشکلم شروع شد و بدم شروع شد ...

6. 3 کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

این کاندیدا تقریبا همه جای بدن زندگی میکنه- البته این کاندیدا مقدار به اندازش خوب هم هست یعنی یکی از کارهاش شناسایی و کشتن باکتریهای مضر تو بدن هست اما وقتی رشد زیاد میشه دردسر ساز میشه ...

علائم :

تب یونچه! یا آسم - حساسیت به عطر و بو - علف - گربه - سگو یا سایر حیوانات - بوی سیگار مواد شیمیایی و ... که من ندارم اینو - شکم درد - قولنج - کهیر - سفیدی روی زبان -درد در ناحیه پیشانی و گونه - دست و پاهای سرد که من اینو دارم جدیدا - پایین بودن دمای بدن - مخاط زیاد در گلو , بینی و ریه ( شبیه علایم سرما خوردگی)- میل زیاد به شیرین و شکر, نان , خامه و سایر غذاهای چزب و الکل
    کیست در قسمت های مختلف بدن مثل گردن گلو و مجاری تناسلی و مثانه - مشکل در هضم غذا - حالت تهوع - یبوست - صدی زنگ در گوش - عفونت در گوش -- حشکی و خارش در گوش -مخاط غیر عادی در گوش - سنگینی گوش - بینایی تار - لکه در جلو ید چشما - سرخی چشمها - برق در چشم -اشک در چشم - خستگی زیاد - بیحالی خواب الودگی
    خشکی دهان - کمبود بزاق که من برعکسم - - ریزش مو
    تپیش قلب که من زیاد دارم - و بیظمی در تپش - سردرد - میگرن - منگی - سرگیجه - خارش مقعد که من این مورد هم نزدیک به یک ماه هست دچار شدم و خیلی عجیبه واسم - دیابت - زخم روی پوست و داخل بدن حتی در مغز! - ناتوانی جنسی - اشکال در ادرار - تکرر ادرار - بیماریهای زنانگی - اختلال در قاعدگی - نازایی - بوی بد بدن ...
    والا انقدر علاعم زیاد هست که همه شامل میشن - ولی خوب میگم هرچی علایم بیشتری داشته باشی بیشتر به کاندیدا نزدیک میشی ...
    آره، گفتم که پرسش نامه داره اگه از یه امتیازی بالاتر باشید، به احتمال قوی دچار رشد بیش از حد هستید. اینطوری نیست که همه این علائم رو باید حتما داشته باشید. کاندیدای به اندازه هم خوبه، درسته.

8. 2 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

منم اين علايمو دارم:
    شکم درد - دست و پاهای سرد- پایین بودن دمای بدن -
    کیست (بعضي وقتا من پشت گوشم يكم برآمدگي ايجاد مي شد شبيه كيست بعد از يه هفته برطرف مي شد) - مشکل در هضم غذا - حالت تهوع (در صورت اضطراب) - خارش در گوش (گاهي) -بینایی تار(من چشمم ضعيف هست تاري رو درك نمي كنم!) - خستگی زیاد - بیحالی خواب الودگی
    تپیش قلب (بيشتر توي همون قسمت سمت چپ شكم)- و بیظمی در تپش
    من سردی دست و پا و کاهش کلی دمای بدن دارم، اگثرا 36 درجه هست دمای بدنم. جدیدا یه تکنیک یاد گرفتم میشه با تلقین کردن حرارت دست رو زیاد کرد، خیلی هم خوب جواب میده. در مورد پا برام هنوز کار نکرده، باید تمرین کنم. این کیست مانند پشت گوش رو من از بچگی دارم، بعضی وقت ها خودش خوب میشه بعضی وقت ها دوباره میاد.

از همه دوستان خواهش میکنم این تست لیوان آب رو دقیقا طبق اون پست من انجام بدن، پرسشنامه فراموش نشه لطفا. صفحه 69، پست 687
    Last edited by SLZ; 15-02-2014 at 23:22.

10. 3 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

SLZ من درك نمي كنم كه صداها قطع شده اما بقيه علايم هست. به نظرم غير ممكن مياد اصلا
    چون من صدا موقعي هست كه يكي از علايم باشه. يعني وقتي بقيه علايم باشه صدا حتما هست. مثلا موقع دل پيچه هست كه صدا هم هست يا وقتي درد هست با صدا همراه ميشه
    من از اول که بیماریم شروع شد، فقط صدای شدید و دائمی داشتم، علامت خاص دیگه ای نبود، ولی با گذشتن دو سه سال، عقب رفتگی لثه، زبون سفید، عدم تمرکز، کاهش شدید حافظه، اختلال خواب، خستگی بیمورد، و... بهش اضافه شد. الان صداها قطع شدن ولی علائم دیگه هستند.

12. 2 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اصلا شک نکن - من درمان کامل نشده بودم که بگم بخاطر رعایت نکردن یک سری از مسائل دوباره بیماریم برگشت - ولی دقیقا چند روز هست که شبا دیر میخوابم حتی یه چند بار تا صبح بیدار بودم و دقیقا از همون موقع مشکلم شروع شد و بدم شروع شد ...
    دقیقا با orp موافقم خواب منظم یا بد خوابیدن اثر داره روش, جالبه که slz با کشیدن دندون عقل مشکل سر و صدا براش حل شده منم دقیقا یه دندونه عقل نیمه نهفته داشتم کشیدم ولی اثری روی صدا نداشت. پس نشون میده که این میکرو ارگانیزمها میتونن جز علل اصلی باشن برا یکی دندون برا یکی دیگه جای دیگه بدن هست من مشکل حساسیت دارم و سالها هم سینوزیت داشتم شاید برای من سینوس ها جایی هستن که باعث افزایش باکتریها میشن.... توی علایم کندیدا برای من خستگی خارش گوش , چند تا چیزه دیگه بود من اون پرسشنامه رو هم انجام دادم نتیجه این بود که دارم تستش هم مثبت بود ... کاش از همین باشه... متاسفانه الان سرما خوردم یکمی روبراه بشم تا جای ممکن کارای گفته شدرو.انجام میدم نتیجه رو.هم میگم .

Sent from my X10i using Tapatalk 2

14. 3 کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من از اول که بیماریم شروع شد، فقط صدای شدید و دائمی داشتم، علامت خاص دیگه ای نبود، ولی با گذشتن دو سه سال، عقب رفتگی لثه، زبون سفید، عدم تمرکز، کاهش شدید حافظه، اختلال خواب، خستگی بیمورد، و... بهش اضافه شد. الان صداها قطع شدن ولی علائم دیگه هستند.
    فكر كنم شما يه نوع ديگه بودي. مثلا يه نفر بود صداهاي ناگهاني قارو قور شكم مثل وقتاي گرسنگي داست. فكر كنم اين نوع بدون درد و بدون دونستن هست
    براي من اين نوع زياد نيست يعني وقتي دلم ميخواد صدا بده يه درد يا دل پيچه اي هم قبلش ايجاد ميشه يعني خودم مي فهمم فاجعه در حال رخ دادنه
    يا مثلا وقتي درد هست پهلوم رو كه فشار ميدم نوع صدا عوض ميشه
    اين نوع با اون نوع انگار متفاوته
    رواني ميشيم آخر

16. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من سردی دست و پا و کاهش کلی دمای بدن دارم، اگثرا 36 درجه هست دمای بدنم. جدیدا یه تکنیک یاد گرفتم میشه با تلقین کردن حرارت دست رو زیاد کرد، خیلی هم خوب جواب میده. در مورد پا برام هنوز کار نکرده، باید تمرین کنم. این کیست مانند پشت گوش رو من از بچگی دارم، بعضی وقت ها خودش خوب میشه بعضی وقت ها دوباره میاد.

از همه دوستان خواهش میکنم این تست لیوان آب رو دقیقا طبق اون پست من انجام بدن، پرسشنامه فراموش نشه لطفا. صفحه 69، پست 687
    تلقين كلا خيلي موثره به شرطي كه ادم جدي باشه و خيلي شخصيت مقاومي داشته باشه به نظرم خيلي موثره
    من خودم توي موقعيتايي كه قرار ميگيرم تلقين اصلا برام ممكن نيست چون نه جديش ميگيرم نه تمركز دارم

18. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

slz شما الان کارتون چی هست و ازدواج کردین ؟ اگه اره قبل از ازدواج و سر کار رفتن هم این مشکل رو داشتین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •