واقعا تاثير داشته؟
يعني الان شما نامنظم مي خوابي كه علايم برگشته يا قبلا منظم بود كه بهتر بودي؟
چون من غذا رو هم بگير نگير داره يعني يه موقع موثره يه موقع هيچ تاثيري نداره
واقعا تاثير داشته؟
يعني الان شما نامنظم مي خوابي كه علايم برگشته يا قبلا منظم بود كه بهتر بودي؟
چون من غذا رو هم بگير نگير داره يعني يه موقع موثره يه موقع هيچ تاثيري نداره
SLZ من درك نمي كنم كه صداها قطع شده اما بقيه علايم هست. به نظرم غير ممكن مياد اصلا
چون من صدا موقعي هست كه يكي از علايم باشه. يعني وقتي بقيه علايم باشه صدا حتما هست. مثلا موقع دل پيچه هست كه صدا هم هست يا وقتي درد هست با صدا همراه ميشه
اصلا شک نکن - من درمان کامل نشده بودم که بگم بخاطر رعایت نکردن یک سری از مسائل دوباره بیماریم برگشت - ولی دقیقا چند روز هست که شبا دیر میخوابم حتی یه چند بار تا صبح بیدار بودم و دقیقا از همون موقع مشکلم شروع شد و بدم شروع شد ...
آره، گفتم که پرسش نامه داره اگه از یه امتیازی بالاتر باشید، به احتمال قوی دچار رشد بیش از حد هستید. اینطوری نیست که همه این علائم رو باید حتما داشته باشید. کاندیدای به اندازه هم خوبه، درسته.
من سردی دست و پا و کاهش کلی دمای بدن دارم، اگثرا 36 درجه هست دمای بدنم. جدیدا یه تکنیک یاد گرفتم میشه با تلقین کردن حرارت دست رو زیاد کرد، خیلی هم خوب جواب میده. در مورد پا برام هنوز کار نکرده، باید تمرین کنم. این کیست مانند پشت گوش رو من از بچگی دارم، بعضی وقت ها خودش خوب میشه بعضی وقت ها دوباره میاد.
از همه دوستان خواهش میکنم این تست لیوان آب رو دقیقا طبق اون پست من انجام بدن، پرسشنامه فراموش نشه لطفا. صفحه 69، پست 687
Last edited by SLZ; 15-02-2014 at 23:22.
من از اول که بیماریم شروع شد، فقط صدای شدید و دائمی داشتم، علامت خاص دیگه ای نبود، ولی با گذشتن دو سه سال، عقب رفتگی لثه، زبون سفید، عدم تمرکز، کاهش شدید حافظه، اختلال خواب، خستگی بیمورد، و... بهش اضافه شد. الان صداها قطع شدن ولی علائم دیگه هستند.
دقیقا با orp موافقم خواب منظم یا بد خوابیدن اثر داره روش, جالبه که slz با کشیدن دندون عقل مشکل سر و صدا براش حل شده منم دقیقا یه دندونه عقل نیمه نهفته داشتم کشیدم ولی اثری روی صدا نداشت. پس نشون میده که این میکرو ارگانیزمها میتونن جز علل اصلی باشن برا یکی دندون برا یکی دیگه جای دیگه بدن هست من مشکل حساسیت دارم و سالها هم سینوزیت داشتم شاید برای من سینوس ها جایی هستن که باعث افزایش باکتریها میشن.... توی علایم کندیدا برای من خستگی خارش گوش , چند تا چیزه دیگه بود من اون پرسشنامه رو هم انجام دادم نتیجه این بود که دارم تستش هم مثبت بود ... کاش از همین باشه... متاسفانه الان سرما خوردم یکمی روبراه بشم تا جای ممکن کارای گفته شدرو.انجام میدم نتیجه رو.هم میگم .
Sent from my X10i using Tapatalk 2
فكر كنم شما يه نوع ديگه بودي. مثلا يه نفر بود صداهاي ناگهاني قارو قور شكم مثل وقتاي گرسنگي داست. فكر كنم اين نوع بدون درد و بدون دونستن هست
براي من اين نوع زياد نيست يعني وقتي دلم ميخواد صدا بده يه درد يا دل پيچه اي هم قبلش ايجاد ميشه يعني خودم مي فهمم فاجعه در حال رخ دادنه
يا مثلا وقتي درد هست پهلوم رو كه فشار ميدم نوع صدا عوض ميشه
اين نوع با اون نوع انگار متفاوته
رواني ميشيم آخر
تلقين كلا خيلي موثره به شرطي كه ادم جدي باشه و خيلي شخصيت مقاومي داشته باشه به نظرم خيلي موثره
من خودم توي موقعيتايي كه قرار ميگيرم تلقين اصلا برام ممكن نيست چون نه جديش ميگيرم نه تمركز دارم
slz شما الان کارتون چی هست و ازدواج کردین ؟ اگه اره قبل از ازدواج و سر کار رفتن هم این مشکل رو داشتین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)