من امروز بهد از بیش از 25 بار بازی کردن و پاک کردن PROFILE و دوباره بازی کردن و تست کردن . فهمیدم این بهترین حالتیه که
بعد از تست اول بازی میشه قرار داد که تا حدودی شبه GRID بشه هندلیگ و جذابیت بازی .
که شاید یه خورده به بازی هیجان بده .
![]()
من امروز بهد از بیش از 25 بار بازی کردن و پاک کردن PROFILE و دوباره بازی کردن و تست کردن . فهمیدم این بهترین حالتیه که
بعد از تست اول بازی میشه قرار داد که تا حدودی شبه GRID بشه هندلیگ و جذابیت بازی .
که شاید یه خورده به بازی هیجان بده .
![]()
من موقعی که این بازیو نصب کردم داشت حالم بهم می خورد اما خوب به مرور رفتم توی نتظیمان و اینقدر دست کاری کردم که خودمم نفهمیدم چی شد اما به هر حال الان اینقدر از گرافیک و گیم پلی و ... این بازی راضیم که دیگه نگو و نپرس
خوب من یک چند تا عکس از این دست کاریایی که کردم رو می ذارم شما هم اگه دوست داشتید یک امتحانی بکنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخطارش چیه؟!
ممنون كه جوابمو دادين![]()
پس گفتید روی کارت گرافیک Geforce 8500gt مشکل داره؟
یکی لیست قیمتهای کارت گرافیک های Geforce را داره؟
ممنون میشم کمک کنید....
شما دکمه ESC رو می زنی از بازی خارج میشیممنون كه جوابمو دادين
جو ایستیک هم فکر کنم باید دسته رو وصل کنی تو آپشن تنظیم کنی
بازی احتمالا یا مشکل کرک داره ی باگ داره توی اولین مرحله تایر ة بازی dont send میده میاد بیرون کسی مشکل اینجوری داره؟
من 8400GT مشکلی ندارم پس شما هم مشکل نخواهید داشت.
تا حالا برای شما پیش نیومده موقع لودینگ بازی گیر کنه و مجبور بشد با end task از بازی خارج بشید؟
من هر وقت این مشکل پیش میاد سیوم خراب میشه بابام در اومد الا این دومین بار بود که سیوم خراب شد. این چیش 8.5 گرفته؟ اخه اندرکاور که از این بهتر بود هم گیم پلیش هم خیلی رابط کاربری بهتری داشت.
من که دارم کم کم متنفر میشم از بازی
انصافا گرافیکش نسبت به تمام سری های need for speed قشنگه
ولی باز هم یک افتضاح دیگه از EA
(آقایون اساتید دوستان) من به شخصه عرض میکنم EA باز هم گند زده به need for speed shift
این فقط نظر شخصی من بود
من که همون grid رو ادامه میدم تا dirt 2 بیاد (واسه pc)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)