ورژن دقیق سرور 1.5.3153
الان وارد سرور میشه ولی این مشکلات رو داره : مود بازی کان کوئسته و مدام ارور بزرگی میاد رو صفحه و میگه که ورژن پانک باستر قدیمیه (C 1.1) و به جز مپ کارکاند سرور هیچ مپ دیگری نداره
اگر خود شما بازی رو داشتی درجا تست میکردی تا الان سرور ردیف بود..... کی دانلود بازی تموم میشه؟
بابا بازی یه دی وی دیه 1000 تومن میشه. دانلود چیه مرد حساب ؟! (اونم با اینترنت ایران عزیز! )
پانک باستر منو هم بیرون میندازه
پانک باستر رو هم غیر فعال کردم. الان راحت میره تو سرور.
ما که هنوز هم پچا رو دانلود نکردیم. ماشاا... سرعتا نه که خیلی بالاس!
بالاخره تونستم وارد بازی بشم.پینگ هم خیلی خوبه
چرا فقط ی کمپ داره؟ من مپی دوست دارم که هلیکوپتر داشته باشه
-----
راستی یه مود برای bf2 هست که یه سری امکانات جدید اضافه میکنه.مپ های جدید،تفنگ های جدید، نجهیزات جدیدی
مثلا میشه با طناب از خونه بالا بری.خیلی جالبه.اسمش real war هست.حجمش حدود 1.7 گیگالبته با این حجمش فکر نکنم ازش استقبال بکنید
---
چون الان تعداد کمه یه ساعت مشخص کنیم که همه بیان.فکر کنم شب به بعد خوب باشه.قبلا هم همین ساعت بود.
شما ها چه مشکلی دارید واسه من که همچیش درست بود به جز پسوردش که هست p30
همین الآن که این پستو دادم امتحانش کردم راستی کسی چرا نمیاد ؟![]()
الان با سه نفر از دوستان بازی کردیم با پینگ زیر 50 ولی چون فقط یه مپ وجود داره و بازی سه چهار نفره هم خیلی خلوت و بی سرو صداس بیشتر از چند دقیقه تو سرور نموندیم.اگه ممکنه مپ های دیگری هم بگذارید و مد بازی هم CO OP کنید که ....
سرور همچنان فاقد قانون Safe Zone هست و به هیچ وجه هم تعداد بازیکنان هر تیم رو برابر نمیکنه(auto balance) ... سه تاییمون رفتیم یه تیم.سه نفری در مقابل هیچکی پرچم میگرفتیم بعد سرور هم داشت هی فرت و فرت بابت تصرف پرچم ، امتیاز میداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)