عزیز مدل های اولی نوشته شده بود lorea ولی جدیدا ننوشته .. و مشکلی از این جهت نداره فقط برای اینکه مطمئن شی با گارانتی بگیر
عزیز مدل های اولی نوشته شده بود lorea ولی جدیدا ننوشته .. و مشکلی از این جهت نداره فقط برای اینکه مطمئن شی با گارانتی بگیر
سلام
دوستان چه طور میشه تنظیمات را یه جوری تنظیم کرد که بلوتوث مستقیم روی مموری کارت سیو بشه .؟ چون الان ابتدا روی خود حافظه گوشی سیو میشه و بعد باید move کنم روی مموری کارت
تو seting برو بعدش مموری ستینگ ... بعد دیفالت مموری
بعدش بلوتوثو بزن بکنش مموری کارت
آقا این گوشی از لحاظ باتری تو مسافرت 1 روزه جواب میده همش بخوای عکس بندازی؟؟؟
هیچ مصرف دیگه ای هم نداشته باشم ازش
از آقای pulp_152 پرسیدم متاسفانه امتحان نکرده بودن
اگر تعداد عکس وفیلمت در حد رم یک گیگ باشه بله جواب میده البته به استفاده از فلاش خیلی بستگی داره ضمنا وقتی عکس رو گرفتی از دوربین خارج بشین چون دوربین به استندبای نمیره البته با بهترین دوربین هم بیشتر از این نمیتونی باطری داشته باشی.ناگفته نمونه که تماشای مکرر کلیپاوعکسا مصرف رو بالا میبره ویبره تچش رو کلا قطع کنین به هیچ دردی نمیخوره فقط باطری میخوره
هیچی مثل فیلمبرداریش (به خصوص در نور کافی)منو راضی نمیکنه کیفیت رنگش عالیه.
سلام میخواستم بدونم این گوشی ضبط صداش تو محیطی که باس زیاده چطوره!
کسی امتحان کرده لطفا بگه.من پیکسون دارم تو صدای زیاد افتضاح میگیره.
چیکار کنم کمک کنید خواهشا
با عرض سلام خدمت سامسونگبازان () عزیز
خواستم بپرسم کسایی که این گوشیو دارن از شارژش راضی ان ؟
اگه در طول روز نیم ساعت حرف بزنی و 10 دقیقه فیلم بگیری با 10 تا عکس و 2 ساعت موزیک ()با هدست جواب میده یا کم میاره ؟
مرسی.
سلام .. ضبط صداش خوبه هر چقدرم که باس یا صدا زیاد باشه ! فقط نباید چند صدایی بشه بیشتر از 3 تا بشه به هم میریزه ...
یه خبر دیگه!به تازگی متوجه شدم دلیل اینکه این همه میگن عملکرد اینترفیس کنده ! یا به لمس پاسخ خوبی نمیده مخصوصا در پایین صفحه چیه ! ... با خودم میگفتم احتمالا مال اونها اصلی نیست یا گوشی بنده فرق داره!
اما امروز که خوب دقت کردم متوجه شدم این مسئله بر میگرده به سنسور خاموش شدن صفحه نمایش ! که اگر کاربر دستش رو در جلوی سنسور های بالا سمت چپ بگیره و یا در گوشه به لمس پاسخ نمیده و عملا از کار میفته ...هواستون باشه که دستتون رو جلوی سنسورها نگیرید
سلام عزیز
اینجوری 1.5 تا 2 روز باید جواب بده ...
البته بستگی داره تو اون 2 ساعت هی موزیک عوض کنی یا بزاری خودش بخونه
من وقتی میرم تو GPS Setting گوشی هر چی سرچ میکنه چیزی پیدا نمی کنه![]()
تو محیط باز هم تست کردم بازم نشد![]()
به نظر شما مشکل کجاس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)