سلام دوستان.
آقا یعنی با لنم نمیشه بازی کرد؟ما 10 نفر از دوستامون جم شدیم و به هم دیگه شبکه شدیم و با هم هر روز لن میزنیم میخواستم بدونم که لن داره یا نه![]()
سلام دوستان.
آقا یعنی با لنم نمیشه بازی کرد؟ما 10 نفر از دوستامون جم شدیم و به هم دیگه شبکه شدیم و با هم هر روز لن میزنیم میخواستم بدونم که لن داره یا نه![]()
اتفاقا میتونه چون سری cod تو سیستمهای پایین تر از این هم خوب جواب میده من خودم سیستمم یک گیگ رمه 8500gt کارت گرافیک cod4 را با آخرین جزییات براحتی بازی میکنم شماره دو هم تفاوتی نداره اونوقت شما چطوری میگید این دوستمون که سیستمش عالیه نمیتونه تو بهترین حالت بازی کنه ؟
رفیق شماهم با تمام جزیات بازی نکردی حرف شما درست cod به خوبی میتونه در سیستمهای پایین کار کنه ولی فقطاتفاقا میتونه چون سری cod تو سیستمهای پایین تر از این هم خوب جواب میده من خودم سیستمم یک گیگ رمه 8500gt کارت گرافیک cod4 را با آخرین جزییات براحتی بازی میکنم شماره دو هم تفاوتی نداره اونوقت شما چطوری میگید این دوستمون که سیستمش عالیه نمیتونه تو بهترین حالت بازی کنه ؟
جواب میده...
درستهرفیق شماهم با تمام جزیات بازی نکردی حرف شما درست cod به خوبی میتونه در سیستمهای پایین کار کنه ولی فقط
جواب میده...
منم قبلا 8500 داشتم و فکر میکردم دارم آحر گرافیکو تو 4 میبینم
ولی الان 4770 دارم و گرافیک کلی بهتر شده
خوب وقتی من همه تنظیماتو بردم آخر و افت فریم ندارم میشه بگید چه تفاوتی میتونه داشته باشه بله حرف شما کاملا درسته مثلا تو بازی مثل crysis که هرچه قدر سیستم زور میزنه نمیتونه تو حد آخر باشه و کم میاره ولی من فکر میکنم تو خیلی بازیها مثل cod دیگه یک حدی گرافیک داره اینچور نیست که هرچه سیستم بالا شما جزییات جدیدی میبینید !!!!!!
اي كاش يا من تبريز بودم يا شما اروميه تشريف داشتين كه من رو هم عضو گروه گنگتون ميكردينمثل اينكه بايد حالا حالا ها با CoD4 واسه شبكه بسازيم و بسوزيم چون احتمالا CoD6 (بابا همون MoD2) شبكه ساپورت نخواهد كرد.
راستي با چي 10 تا پي سي رو شبكه ميزدين؟ با هاب؟
دوستان این چرا تو فیلم اول بازی هم نقشه ی ایرانو نشون میده؟ تو داستان بازی هم چیزی مربوط به ایران هست؟
دوستان گلم باید عرض کنم این بازی Lan رو ساپورت میکنه حالت Coop دو نفره داره و Mulltypaly بازی هم Lan خواهد داشت.![]()
کسی نمی خواد این تاپیک رو منتقل کنه؟بازی واسه xbox اومده ها.
لطفا منبع خبريت رو بگو. اگه اين طوري باشه خيلي عالي ميشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)