من هم تموم کردم. بازی خیلی زیبا و هیجانی بود و سرعت خوبی هم داشت. کشتن هیتاسپ هم به راحتی آب خوردن بود!!
آخرش سیمرغ بود که اومد و گرشاسب پرید سمتش؟؟
من هم تموم کردم. بازی خیلی زیبا و هیجانی بود و سرعت خوبی هم داشت. کشتن هیتاسپ هم به راحتی آب خوردن بود!!
آخرش سیمرغ بود که اومد و گرشاسب پرید سمتش؟؟
کسی میتونه راهنمایی کنه تو مرحله جنگل وقتی میریم روی اون سکو و اون غول از زیر آب میاد بیرون چه طور باید کشتتش ؟
خیلی نافرم جونش کم میشه .
شما برو روی سکو های کناری وایسا و وقتی که خواست همون ماده سبز رنگ رو از دهنش خارج کنه حرکتی که با چند بار زدن کلیک راست انجام میده را اجرا کن کلی از جونش کم میشه البته اگه به موقع بزنی موقعی که میخوای اون حرکت رو اجرا کنی حتماً باید دستش رو سکو باشه تا بهش برخورد کنه . چند بار که اینکار را بکنی انقدر جونش کم میشه که میشه باهاش تعامل کرد .
Last edited by Mr.Pooya; 09-11-2010 at 13:54.
فقظ فقظ دفاع کن.همین.بعد پدر پدرسوختشو دربیار![]()
دوستان بازی چطوره ؟
قیمتش چنده ؟
می ارزه بخرم یا نه ؟
3500 دی وی دی و 3000 تومن هم سی دی
بازیش به عنوان یه بازیه ایرانی خوبه و ارزششو داره.
بازی هم action adventure هست و توش هم کمبو داره.مراحلش کمه ولی در کل می ارزه بخریش.
من که به شخصه خوشم اومد و دارم برای بار دوم با جواستیک(حالش بیشتره) بازی میکنم.
از نظراتت معلومه واقعا انسان فهمیده ای هستی! مثل بعضیا بی دلیل بازی رو نمی کوبی!
از منطقی بودنت خوشم میاد!
قبل از اینکه بری روی اون جزیره کوچیک که غوله میاد بیرون از آخرین سکوی شناور روی آب بپر توی آب و وقتی روی بازگشت از آخرین ذخیره را یمزنی مستقیم میره مرحله ی کوه غول و رد می کنه!!! یعنی وقتی از سکو های شناور روی آب میپری دقیق آخرین سکو بپر توی آپ. من اینجوری رد کردم اصلا غول و نکشتم!! اتفاقی هم بود!
دوستان این بازی چه سیستمی میخواد ؟؟؟؟؟
روی سیستم های خیلی قدیمی منظورم :
cpu : 2.4 celeron
ram: 768
vga: 128
جواب میده ؟!!!!!!؟؟؟
سلام
این مشخصات بازی که پست جلد نوشته :
سیستم عامل : Windows Xp/Vista
پردازنده : Intel Pentium 4 2.8GHZ
حافظه اصلی : 1GB XP 2GB Vista
کارت گرافیک : 256 MB
هارد دیسک : 3GB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)