سلام
1-دکمه ی refresh در مودم d-link2640u به چه دردی می خوره؟
2-چطوری بفهمیم کسی داره از وایرلسمون استفاده میکنه؟
سلام
1-دکمه ی refresh در مودم d-link2640u به چه دردی می خوره؟
2-چطوری بفهمیم کسی داره از وایرلسمون استفاده میکنه؟
اگه منظورتون علامت refresh هست همون دوتا فلش که به دو هم میچرخن اون دکمه ی wps هست با زدن اون
ارتباط وایرلس امن و ایمن میشه
روی وایرلس پسورد بزارین هیچ کس نمیتونه ازش استفاده کنه wpa2 بزارید با الگوریتم رمزنگاری متقارن AES که غیر قابل شکستن هست با اندازه ی بلوک 128 بیتی
اگه مودم برد بالا میخواین بجای استفاده از سری N از مودم های نوع High Power تی پی لینک استفاده کنید.مخصوصا در زمانی که قصد استفاده از آنتن بهتری را بجای آنتن اولیه مودم دارید.
در این لینک میتونید تفاوت بعضی مدل های تی پی لینک رو ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یعنی برای تلوزیون هم که وایرلس داره میشه استفاده کرد به نظر شما چقدر فرقه بین این مدل تا مدلهای 80 هزار تومنی
فرقشون تو سرعت ، برد و ... هست.
اگه استفاده برای انتقال اینترنت در برد کم هست همین مدل های اروزن کافیست.
لطفا دوستان حرفه ای توی این قسمت کمکم کنید.....! من کل نت رو زیرو رو کردم اما هزارتا جواب ضد و نقیض در این مورد پیدا کردم که تفاوت Home Router Wireless و Modem Router Wireless و Access Point در چیه؟ هیچ جا توضیح کاملی نیست. مثلا بعضی از مودم های وایرلس هست که پورت لاین نداره و فقط پورت Wan و فرستنده داره یعنی اینا احتیاج به یه مودم ADSL جدا هم دارن؟ خلاصه در مورد این ابزار وایرلس توضیح کامل بدید لطفا..... مرسی.![]()
روتر خالی dsl نیست در واقع روتر باعث ایجاد ارتباط بین دیوایس های متفاوت در یک شبکه میشه و اگه شما اینترنت هم بخواین شیر کنید باید روتر رو به مودم adsl وصل کنید که از مودم با کابل لن به پورت wan روتر وصل میشه
مودم روتر هم مودم adsl هست و هم کار روتر رو میکنه معمولا مودم روترها اکسس پوینت هستند اکسس پوینت معمولا برای ارتباط یک شبکه ی وایرلس با یک شبکه لن هست
کسی در مورد برد ASUS RT-N13U اطلاع داره؟
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
البته روتر یا اکسس پوینت جدا حرفه ای تر و بهتر هست اما با هزینه بیشتر.![]()
سلام..
من یک سوالی داشتم درمورد مودم... من تازه میخوام adsl بگیرم و فکر کنم با سرعت 256 احتمالا بگیرم و یک پی سی دارم نه لپ تاپ ولی وقتی رفتم فروشگاه تا یک مودم بخرم گفت که Dlink دارم 25هزار تومن ولی من از تمام فامیل و دوستان که adsl دارن پرسیدم همشون مدم هاشون بالای 90هزار تومن بوده!!!
البته TPlink وایرلس 45هزارتومن بود ولی من مودم معمولی میخوام به نظر شما چی بگیرم؟
من نزدیک 150هزارتومن واسه مودم کنارگذاشتم،میخوام مدمی باشه که با سرعت256 بالا ترین سرعت رو داشته باشه و قطع نشه و مثلا نسوزه و خلاصه دنگ و فنگ نداشته باشه و اذیتم نکنه، به نظر شما چی بگیرم؟
راستی واسه adsl توی شهر ما بیشتر سرویس دهنده ها هستن ولی من شنیدم مخابرات از همه بهتره میخواستم بدونم adsl که خود مخابرات ارائه میده بهتره یا مثلا شرکتهایی مثل پارس آنلاین یا گذرگاه یا........
150 که خیلی زیاده! مودم ای دی اس ال میخواین یا وایرلس چیزی؟
پ.ن : هر مودمی میتونه راحت این سرعت رو بگیره!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)