دوستان گوشی شما هم طول میکشه شارژ بشه مال من دو ساعت وسیو پنج دقیقه طول میکشه فول بشه یعنی چراغ آبی بشه
دوستان گوشی شما هم طول میکشه شارژ بشه مال من دو ساعت وسیو پنج دقیقه طول میکشه فول بشه یعنی چراغ آبی بشه
من می خواستم به آخرین رامی که سامسونگ داده آپ کنم چون فکر می کردم به صورت پیش فرض فارسی رو ساپورت می کنه.
نه نميكنه و. در مورد اپديت phone چون رامايي كه از غير سايت ميگيريد..... ِdriver نصب بشه
راستش من این گوشی و با گوشی دیگهای مقایسه نکردم ولی از نظر من چون اولین گوشیppc سامسونگ هست قطعا دارای ایرادات نرم افزاری و حتی سخت افزاری هست و جا واسه ارتقاع داره ...از دوستان بنده این گوشی رو 800 تومان خریده بود 1 هفته بعد به غلط کردن افتاد رفت سی 905 سونی گرفت....
خلاصه اینکه این گوشی رو با گوشیهای چینی مقایسه میکنن فقط تلویزیون نمیگیره.البته من خودم طرفدار این گوشی هستم ولی از اونایی که با این گوشی به اصطلاح کشتی گرفتن و زیرو رو کردن میخوام بپرسم آیا این گوشی ارضاشون کرده؟ آیا اگه به قبل خرید این گوشی بر میگشتن بازم میرفتن سمت این گوشی یا مدل با برند دیگهای انتخاب میکردن؟
Last edited by p30netman; 01-01-2009 at 22:25.
چی اولین بابا دلت خوشهاولین گوشی سامسونگ هست
اولندش اولین ppc امسونگ نیست و دوما تا حالا هیچ کدوم از بچه ها مشکلی با گوشی نداشتن و امنیا واقعا گوشی کاملی هست
احتمالا دوست شما تا اون زمان ppc نداشته برای همین به مشکل برخورده
مثل اینکه خوب تحقیق نکردی ؟ولین گوشیppc سامسونگ هست
سامسونگ سالهاست که داره PPC می زنه از i300 حتی قبل از اون بگیر بیا بالا.
من اولین گوشی PPC سامسونگ رو سه سال پیش دیدم.
فکر کنم i700 بود ، دست یکی از دوستام دیدم.
یادمه حتی اون موقع هم می دونستم که سامسونگ PPC می زنه و اصلاً تعجب نکردم.
من نمی فهمم منظورت از اینکه این گوشی رو با گوشیهای چینی مقایسه می کنن چیه ؟
اگه منظورت جماعت بی خبر از دنیای گوشیه که اونا هر گوشی تاچ رو می گن چینی.
کدوم گوشی چینی به این ظرافت و این کیفیت ساخت زده می شه ؟
در حالی که همه گوشیهای بازار کپی چینیش توی بازار اومده.
از N73 بگیر تا N95 و N96 و iphone و U900 و ...
آنچنان شبیه می زنه که نمی تونی فرق N96 اصلی رو با چینیش تشخیص بدی.
چند ماه پیش یکی از دوستام یه آیفون چینی آورد که با اصلیش مو نمی زد ، حتی منوهاشم همون شکل بود. حتی وقتی تو عکسا گوشی رو Landscape می کرد عین آیفون عکسم همینجور میشد ، تنها فرقش این بود که از بغلش رم می خورد ، سیستم عاملم نداشت.
حالا می گی این شبیه چینی زیاد داره ؟
اتفاقاً من هنوز گوشی چینی شبیه امنیا ندیدم ، اگرم اومده حتماً به این ظرافت نیست و به سادگی قابل تشخیصه.
من حتی دیاموند چینی هم دیدم که با اصلیش مو نمی زد. بعد شما میگی این شبیه گوشی چینیه ؟
درضمن کسی که پاکت پیسی می گیره اگه اهلش نباشه و انتظاراتش از پاکت پیسی انتظاراتش از یه گوشی معمولی باشه یه روزه از خریدش پشیسمون می شه.
من الان 2 ماهه دارمش و هر چیزی که از گوشی بخوامو تاحالا برام براورده کرده و هیچ نکته ایش نا امید و پشیمونم نکرد.
اگه 100 بار دیگم بخوام گوشی بگیرم ، همینو می گیرم ، چون به اعتقاد من یکی از زیباترین و کاملترین گوشیهای بازاره که فوق العاده به قیمتش می ارزه.
Last edited by ali_MacBook_Apple; 01-01-2009 at 23:11.
خوب یعنی هرکی قبلا نداشته باشه به مشکل میخوره؟ منم تاحالا پکت پی سی نداشتم ولی پی1 داشتم خیلی گوشی خوبی بود حالا میخوام ppc بگیرم البته بیشتر سرعت گوشی در مالتی مدیا و دوربین واقعا با کیفیت و جی پی اس دار بودن گوشی برام مهم هست....یکی میگفت این گوشی آدم و خسته میکنه از بس که پیچیدگی داره...درسته؟!
راستی دوستان چجوری میشه ورژن گوشی رو به همون حالت کارخانه برگردوند ؟
آخه الان که می خوام آپ کنم چون K3 ،میگه Invalid version
من دقیقاً با همین مشکل مواجه شدم.اگه الان رام custom روی گوشیتون نصبه احتمالا با مشکل incorrect software version مواجه میشید.....................
Last edited by ali_MacBook_Apple; 01-01-2009 at 23:06.
راستی اگه j1 بزنم مشکلم حل میشه ؟
Last edited by ali_MacBook_Apple; 01-01-2009 at 23:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)