دوستان من گواهی نامه ب - یک دارم . حالا میخوام واسه ون گواهی نامه بگیرم میشه ب - دو؟ چند وقت باید از ب - یک گذشته باشه تا بتونم اونو بگیرم واسه ون؟![]()
دوستان من گواهی نامه ب - یک دارم . حالا میخوام واسه ون گواهی نامه بگیرم میشه ب - دو؟ چند وقت باید از ب - یک گذشته باشه تا بتونم اونو بگیرم واسه ون؟![]()
این سوال منم هست ! برا ون چه گواهینامه ای میخواد ؟ برا ماشینای بزرگ ؟! شرایطش ؟!دوستان من گواهی نامه ب - یک دارم . حالا میخوام واسه ون گواهی نامه بگیرم میشه ب - دو؟ چند وقت باید از ب - یک گذشته باشه تا بتونم اونو بگیرم واسه ون؟![]()
یعنی هیچکس اطلاعی نداره !!!؟![]()
چند سال پیش یادم میاد از یکی از راننده های ون پرسیدم گفت همین ب-1
حتی یه بار توی خیابون یکی از این وانتها که یکم شاسیش بلند هست ولی برای حمل نوشابه و ... استفاده میشه هم بین بچه ها بحث پیش اومد که از رانندش پرسیدم اونم گفت ب-1
شما پشت خود گواهینامت رو هم ببینی نوشته ماشینهای تا 9 نفر و وانت تا 3.5 تن
سلام بر دوستان با تجربه واین کاره
آقا من 23 شهریور میشم 18 سال
الآن هم گرفتار کنکور هستم و تا اواخر تیر گیر کنکورم
من اگه بخوام از اول مرداد آموزشگاه رانندگی ثبت نام کنم
اول این که ثبت نامم می کنند؟یعنی اموزشگاه ها اگه به 18 سال نرسیده باشم ثبت نامم می کنند؟
دوم این که من اگه همه امتحانا رو به سرعت همون دفعه قبول بشم می تونم تا قبل از مهر گواهینامه رو بگیرم چون اگه پششت کنکوری بشم نمی تونم دیگه گواهینامه بگیرم
سوم اینکه این گواهی که باید از مدرسه بگیرم تا 31 شهریور اعتبار داره دیگه درسته؟
در کل در طی یک ماه و23 روز میشه گواهینامه گرفت یا نه؟
کسی نیست راهنمایی کنه؟
شما از 24 شهریور میتونی بری ثبت نام کنی قبلش اصلا امکان ثبت نام در آموزشگاه برای کلاسها و .... وجود نداره
یک هفته کلاس تئوری داری
و 10 جلسه یعنی 10 روز کلاس عملی
میشه 17 روز
بینش هم مطمئنا فاصله میوفته میشه حدود 20 روز
گواهی که بهت میدن تا پایان خرداده مگر اینکه یک درس رو بیوفتی و مجبور باشی شهریور امتحان بدی که در این صورت تا پایان شهریور گواهی میدن که بازم به دردت نمیخوره
تنها راهت رفتن به دانشگاه و گواهی از اونجاست
از کدوم سامانه میشه صادر شدن گواهینامه را پیگیری کرد ؟
Last edited by سعید6; 10-06-2010 at 18:27.
سلام دوستان /.
اگه من مثلا فردا برم ( روز اداری ) واسه ثبت نام آموزشگاه و امتحان همون فرداش کلاس ها شروع میشه یا نه ؟
در ضمن چند تا عکس می خوان ؟! آخه عکسی ندارم کمه !![]()
معمولا چند روز بعد شروع کلاسه .درباره عکسم فکر کنم 5تا احتیاجه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)