تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 79 اولاول ... 2868747576777879 آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 785

نام تاپيک: {{تعمیرگاه مجازی گوشیهای نوکیا}}

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    گوشی 5800 دوستم جز سیمکارت خودش هیچ سیمکارتی را قبول نمیکنه ( رمزش را فراموش کرده ) میخاستم ببینم نرم افزاری هست که بشه درستش کرد ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید و لینکش را بزارید
    با تشکر

در آغاز فعالیت I_am_47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام. n82 افتاد زمین و باتریش در اومد. بعد از روشن کردن دوباره، 3 و 4 بار system error داد . از اون موقع بعضی وقتا این ارور را هنگام روشن کردن میده. فلش و مستر ریست کردم جواب نداد. بردشا نگاه کردم ظاهرا مشکل نداره. قبلا با نصب و بازی های n-gage مشکل نداشتم اما الان بازی میخواد بیاد بالا ریست میشه یا هنک می کنه. اشکال دیگه ای ندیدم . گوشی کار طبیعیش را به خوبی انجام می ده . کسی می دونه ایراد کار کجاست ؟ ممنون

داره خودمونی میشه snima6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض شناخته نشدن سیم کارت در x6

سلام
    وقای سیم کارتو تو گوشی میزارم
    اصلا نمیشناسه
    چی کار کنم؟
    ممنئن

داره خودمونی میشه lordomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من C7 دارم. یه اشتباهی کردم این نرم افزار ضد سرقت findme رو نصب کردم. میخواستم سیم کارت گوشی رو عوض کنم که گوشی اول کلی آژیر کشید بعدم اصلا از حالت آفلاین خارج نمیشه. سیم کارت قبلی رو هم که میزارم همینجوریه. گوشی تو حالت آفلاین مونده و سیم کارت رو نمیشناسه. این نرم افزار uninstall هم نمیشه. لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم.
    گوشی رو با 7370 ریست هم کردم. تمام اطلاعاتم پرید. فکر نکنم دیگه اثری از نرم افزاره باشه ولی بازم سیم کارت رو نمیشناسه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام من تاچ اسکرین گوشیم (5800 ) قطع شده و کسی میدونه قیمت ارجینالش چقدره ؟؟

داره خودمونی میشه سعید عسگری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    زرندیه

پيش فرض

سلام من تاچ اسکرین گوشیم (5800 ) قطع شده و کسی میدونه قیمت ارجینالش چقدره ؟؟
    سلام
    ببخشید دیر جواب دادم
    جهت اطلاع
    با تعویض حدود 33.000

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    گوشی 5800 پس از آپدیت به ورژن 60.0.003 دچار به هم ریختگی تصویر شده (رنگها قاطی میشه) آپدیت هم از طریق خود گوشی با وایرلس و یک بار دیگه با سرور نوکیا توسط کامپیوتر انجام شده (اصطلاحا اور رایت شده) البته همیشگی نیست و گاهی اوقات اینجوری میشه ، اوایل فقط زمانی که گوشی قفل بود (لاک کد) با فشار دادن کلید وسط اینجوری میشد که با یه بار کشیدن کلید قفل درست میشد ولی الان تو حالت کارکرد عادی هم وقتی نور صفحه نمایش خاموش بشه و دوباره روشن بشه رنگها قاطی شده البته گاهی اوقات اینجوری میشه و با کشیدن یکی دو بار کلید قفل درست میشه ، به نظر دوستانی که تجربه دارن مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟ لطفا راه حل بفرمایید .
    Last edited by 22arash; 03-02-2012 at 11:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

با سلام
    من يك گوشي نوكيا 5530 دارم كه رمز گذاشتم اما يادم رفته بايد چي كاركنم
    با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوستان گوشی من شارژ نمیشه c7 هست نه از آداپتورش نه از طریق usb به نظر شما از چی میتونه باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    5800 مشکل ال سی دی داشت گاهی خوب گاهی رنگ هاش رنگین کمانی میشد اخرا زیاد این طور بود 99 درصد
    سرچ کردم تو نت تو فروم ها بود که با ابدیت ورژن به نسخه قدیم شاید حل بشه ابدیت من 60 بود و گفتن که اگه ال سی دی عوض کنید شاید دوباره این طوری بشه مشکل ناشناخته هست .و ... این حرف ها چقدر صحت داره؟
    اشتباهی کردم به یک ادم بیسواد دادم گوشی دوست نامرد بماند جر و بحث و ... گفتم ال سی دی خودم روش بزاره و ...
    الان دستم اومده ال سی دی مثل قدیم هس گاهی خوب گاهی بد ولی واکنش لمسی از کار افتاده؟ قاب جلو در اوردم یک سیم نواری به قاب جلو وصل هستا دیدم مثلا 5 تا سیم باشه یکیش بینش بریده شده بخاطر همینه که لمسیش از کار افتاده؟ موقع باز کردم سیم نواری ضربه دید . که منم حوصله رفت فشار اوردم حالا باره شده؟
    سیم نواری که از گوشی به قاب جلو وصله کارش چیه درست گفتم برای واکنش لمسیه؟
    مشاوره میخام درست کردن این سیم که کلا دیگه زدم باره شده درست میشه و چنده هزینش؟ لازمه ال سی دی عوض کنم باتوجه به مشکل رنگی که بالا گفتم یا با ابدیت به نسخه قدیم با جف و .. درس میشه؟صحت داره بعید میدونم
    حرف اهنربای کوچیک زیر قاب جلو گذاشتن هم تو فروم ها بود که فکر کنم شانسیه کار کردنش
    بنظرتون فقط سیم نواری بدم تعمیر یا چی کنم؟ ممنون
    یا تعمیر ارزش نداره تو فکر گوشی اندروییدی هستم. 5800 نو چنده تو بازار هست اصلا
    ممنون راهنمایی کنید حالم از گوشی بهم خورد
    قیمت ال سی دی جدیدا چنده؟ میگن اورج داره و غیر اورج الکی میگن از کجا بدونم کدوم اورجه وصل میکنن قطعات نمیشه دونست
    خاهشا چیزی 100 درصد میدونید بگید حدسی نباشه ممنون
    مثل اینکه مشکل من بقیه هم دارن در با بت بچه ها خوندم
    ببخشید طولانی شد بستم مجبور بودم چند وقتیه گرفتار این موبایلم
    Last edited by fk_u; 18-02-2012 at 16:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •