سلام
گوشی 5800 دوستم جز سیمکارت خودش هیچ سیمکارتی را قبول نمیکنه ( رمزش را فراموش کرده ) میخاستم ببینم نرم افزاری هست که بشه درستش کرد ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید و لینکش را بزارید
با تشکر
سلام
گوشی 5800 دوستم جز سیمکارت خودش هیچ سیمکارتی را قبول نمیکنه ( رمزش را فراموش کرده ) میخاستم ببینم نرم افزاری هست که بشه درستش کرد ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید و لینکش را بزارید
با تشکر
سلام. n82 افتاد زمین و باتریش در اومد. بعد از روشن کردن دوباره، 3 و 4 بار system error داد . از اون موقع بعضی وقتا این ارور را هنگام روشن کردن میده. فلش و مستر ریست کردم جواب نداد. بردشا نگاه کردم ظاهرا مشکل نداره. قبلا با نصب و بازی های n-gage مشکل نداشتم اما الان بازی میخواد بیاد بالا ریست میشه یا هنک می کنه. اشکال دیگه ای ندیدم . گوشی کار طبیعیش را به خوبی انجام می ده . کسی می دونه ایراد کار کجاست ؟ ممنون
سلام
وقای سیم کارتو تو گوشی میزارم
اصلا نمیشناسه
چی کار کنم؟
ممنئن
سلام دوستان
من C7 دارم. یه اشتباهی کردم این نرم افزار ضد سرقت findme رو نصب کردم. میخواستم سیم کارت گوشی رو عوض کنم که گوشی اول کلی آژیر کشید بعدم اصلا از حالت آفلاین خارج نمیشه. سیم کارت قبلی رو هم که میزارم همینجوریه. گوشی تو حالت آفلاین مونده و سیم کارت رو نمیشناسه. این نرم افزار uninstall هم نمیشه. لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم.
گوشی رو با 7370 ریست هم کردم. تمام اطلاعاتم پرید. فکر نکنم دیگه اثری از نرم افزاره باشه ولی بازم سیم کارت رو نمیشناسه!!!![]()
سلام من تاچ اسکرین گوشیم (5800 ) قطع شده و کسی میدونه قیمت ارجینالش چقدره ؟؟
سلام
ببخشید دیر جواب دادم
جهت اطلاع
با تعویض حدود 33.000
سلام
گوشی 5800 پس از آپدیت به ورژن 60.0.003 دچار به هم ریختگی تصویر شده (رنگها قاطی میشه) آپدیت هم از طریق خود گوشی با وایرلس و یک بار دیگه با سرور نوکیا توسط کامپیوتر انجام شده (اصطلاحا اور رایت شده) البته همیشگی نیست و گاهی اوقات اینجوری میشه ، اوایل فقط زمانی که گوشی قفل بود (لاک کد) با فشار دادن کلید وسط اینجوری میشد که با یه بار کشیدن کلید قفل درست میشد ولی الان تو حالت کارکرد عادی هم وقتی نور صفحه نمایش خاموش بشه و دوباره روشن بشه رنگها قاطی شده البته گاهی اوقات اینجوری میشه و با کشیدن یکی دو بار کلید قفل درست میشه ، به نظر دوستانی که تجربه دارن مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟ لطفا راه حل بفرمایید .
Last edited by 22arash; 03-02-2012 at 11:46.
با سلام
من يك گوشي نوكيا 5530 دارم كه رمز گذاشتم اما يادم رفته بايد چي كاركنم
با تشكر
دوستان گوشی من شارژ نمیشه c7 هست نه از آداپتورش نه از طریق usb به نظر شما از چی میتونه باشه؟
سلام
5800 مشکل ال سی دی داشت گاهی خوب گاهی رنگ هاش رنگین کمانی میشد اخرا زیاد این طور بود 99 درصد
سرچ کردم تو نت تو فروم ها بود که با ابدیت ورژن به نسخه قدیم شاید حل بشه ابدیت من 60 بود و گفتن که اگه ال سی دی عوض کنید شاید دوباره این طوری بشه مشکل ناشناخته هست .و ... این حرف ها چقدر صحت داره؟
اشتباهی کردم به یک ادم بیسواد دادم گوشی دوست نامرد بماند جر و بحث و ... گفتم ال سی دی خودم روش بزاره و ...
الان دستم اومده ال سی دی مثل قدیم هس گاهی خوب گاهی بد ولی واکنش لمسی از کار افتاده؟ قاب جلو در اوردم یک سیم نواری به قاب جلو وصل هستا دیدم مثلا 5 تا سیم باشه یکیش بینش بریده شده بخاطر همینه که لمسیش از کار افتاده؟ موقع باز کردم سیم نواری ضربه دید . که منم حوصله رفت فشار اوردم حالا باره شده؟
سیم نواری که از گوشی به قاب جلو وصله کارش چیه درست گفتم برای واکنش لمسیه؟
مشاوره میخام درست کردن این سیم که کلا دیگه زدم باره شده درست میشه و چنده هزینش؟ لازمه ال سی دی عوض کنم باتوجه به مشکل رنگی که بالا گفتم یا با ابدیت به نسخه قدیم با جف و .. درس میشه؟صحت داره بعید میدونم
حرف اهنربای کوچیک زیر قاب جلو گذاشتن هم تو فروم ها بود که فکر کنم شانسیه کار کردنش
بنظرتون فقط سیم نواری بدم تعمیر یا چی کنم؟ ممنون
یا تعمیر ارزش نداره تو فکر گوشی اندروییدی هستم. 5800 نو چنده تو بازار هست اصلا
ممنون راهنمایی کنید حالم از گوشی بهم خورد
قیمت ال سی دی جدیدا چنده؟ میگن اورج داره و غیر اورج الکی میگن از کجا بدونم کدوم اورجه وصل میکنن قطعات نمیشه دونست
خاهشا چیزی 100 درصد میدونید بگید حدسی نباشه ممنون
مثل اینکه مشکل من بقیه هم دارن در با بت بچه ها خوندم
ببخشید طولانی شد بستم مجبور بودم چند وقتیه گرفتار این موبایلم
Last edited by fk_u; 18-02-2012 at 16:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)