یونس من تو بازی های حداقل 20 تا پوینت میگیرم ... بازی هایی که اخیرا گرفتم :
Prince of Persia : 30
20: Need For Speed Under Cover
دنس رو دان نکردم هنوز ... ولی اگه اونو هم گرفتم نتیجشو می گم ...
یونس من تو بازی های حداقل 20 تا پوینت میگیرم ... بازی هایی که اخیرا گرفتم :
Prince of Persia : 30
20: Need For Speed Under Cover
دنس رو دان نکردم هنوز ... ولی اگه اونو هم گرفتم نتیجشو می گم ...
نوکیا استودیوی بازی سازی پلاتفرم N-Gage در کانادا را بست!
طبق اخبار رسیده نوکیا در این اقدام یکی از اصلی ترین استودیو های بازی سازی خود را که در کانادا قرار داشت را تعطیل کرد و بیش از صد نفر از کارکنان این استودیو بعد از تقریبآ 4 سال کار در این استودیو از کار بی کار شدند.
قابل ذکر است که در این استودیو عناوین بزرگی برای N-Gage نسخه های 1 و 2 و QD ساخته شده بود که از جمله آنها میتوان به Call of Duty , Tony Hawks ,Tiger Woods و Snakes subsonic اشاره کرد.نوکیا هنوز دلیلی برای این اقدام خود بیان نکرده است.
خوش باشید
حالا مجید جان اگه بیخیال این یکی شیم کلا N-Gage چند تا استودیو داره ...؟؟؟؟!!!؟؟؟؟
نمیدونم والا......ولی توی انگلیس و کانادا که مطمئنم بازم داره.....یه هفت هشت استودیو رو فکر کنم داشته باشه.
با این بازی های افتضاهی که می سازن همه استودیو ها رو باید ببنده!!!!!!
کرک هم که نمیشن دیگه بد تر !!!!
این حرفو نزن........الان این دنس فابیلوس خیلی قشنگ بود.....از One هم بهتر بود.....تازه هنوز یه سری غول تو راهنبذار Mega Monsters بیاد اون موقع خودت متوجه میشی.....N-Gage خیلی بازی های قشنگی داره منتهی ناشر بازی باید کار درست باشه....مثلآ رویه Gameloft اصلآ حساب نکنید....ولی یه ناشر مثل Digital Legends برای N-Gage خیلی زیاد هم هست..
خوش باشی
درود بر همه ي برو بچ
آقا اين The Sims3 كي مي آد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
هنوز که هیچ خبری نشده...! بازی بعدی احتمال زیاد Mega Monster خواهد بود!
شاد باشی![]()
این انگیج هم دیگه شورش رو درآورده؟
2 تا بازی درست و حسابی که نمیده. اگه هم بده با گرافیک مزخرف. تازه کرک نشده.
انصافاً شما همین undercover رو نگاه کنید. یه نگاهی به حجم این بازی کنین. صدای ماشین در نمیاد!!! بابا حجم بازی انگیج باید دیگه حداقل 30 مگابایت باشه. دوتا آهنگ درست و حسابی باید توی بازی باشه دیگه. بابا دو تا دمو باید توی بازی باشه. بازی میزنه 2 مگابایت یا 3 مگابایت اونوقت اسمتش رو میذاره انگیج!! بازی های آیفون رو با این بازی ها مقایسه کنین خودتون میفهمین کیفیت بازی و حجم بازی یعنی چی. بابا نوکیا باید بازی درست کنه 100 مگابایت. چطور بازی های Sis تا حجم 1 گیگ هم داره. 200 مگابایت هم داره. نمی دونم بازی Doom با حجم 400 مگابایت. بابا بازی Play Station رو روی گوشی اجرا می کنن!!! اما انگیج...
شما میگین که بازی Mega Monster میاد و ...
به فرض که فردا بیاد. مگه این حرف رو موقع اومدن بازی UnderCover و پرنس پرشیا نزده بودین. مطمئنم که گرافیکش مضخرفه و حجمش هم از 10 مگابایت بیشتر نیست. تازه کرک هم که نمیشه. دیگه فایده اش چیه. 2 تا بازی اول شخص مثل مدال و Call of duty با گرافیک بالا بزنه آدم حال کنه.
چند روز قبل UnderCover نسخه sis رو دانلود کردم و تا آخرش رفتم و خیلی خیلی حال داد. از از نسخه انگیجش هم بهتره!!
آخه من نمیدونم چرا گرافیک بازی ماهیگیری و One رو توی بقیه بازیهاش تکرار نمیکنه. مثلاً شما فکر کنین بازی Call of duty با گرافیک One، چی میشه. خدا وکیلی خودتون فکر کنین.
دیگه بازی هم که کرک نمیشه. اینقدر این One رو بازی کردیم دیگه داریم قاطی میکنیم. اگه من جای نوکیا بودم اون استودیو رو نمی بستم بلکه می گرفتم با خاک یکسانش می کردم. البته خوش اومد، احتمالا نوکیا داره یه کارایی می کنه و دست به یه تحولاتی میزنه.
چرا آیفون رو مقایسه میکنی؟ بازی هاش توپه درست..(من خودم کشته مردشم!) ولی نوکیا بخواد همچین کاری بکنه قیمته گوشی های خیلی میشه...مگه همین الان آیفون ارزونه؟ با این قیمت گوشی های نوکیا این بازیها با کلی امکانات دیگه خوبه...!(خیلی خوب نیست ولی افتضاح هم نیست)بازی های آیفون رو با این بازی ها مقایسه کنین خودتون میفهمین کیفیت بازی و حجم بازی یعنی چی
اون بازی ها همش پورت شده و تایید شده نوکیا نیست..! اونا از حداکثر قدرت گوشی استفاده میکنند...!بابا نوکیا باید بازی درست کنه 100 مگابایت. چطور بازی های Sis تا حجم 1 گیگ هم داره. 200 مگابایت هم داره. نمی دونم بازی Doom با حجم 400 مگابایت. بابا بازی Play Station رو روی گوشی اجرا می کنن!!! اما انگیج...
حداقل من هیچوقت به بازی های Gameloft امیدوار نبودم...! پست های قدیمی من رو همبخونی میبینی چه بازی هایی رو پیش بینی کردم که خوب از آب دربیاد! همین مگامونستر سازندش شرکت Firemint هست.. یه سرچ تو یوتیوب بزن به اسمه Real Racing که از همین سرکته ببین چه بازیه...!شما میگین که بازی Mega Monster میاد و ...
به فرض که فردا بیاد. مگه این حرف رو موقع اومدن بازی UnderCover و پرنس پرشیا نزده بودین. مطمئنم که گرافیکش مضخرفه و حجمش هم از 10 مگابایت بیشتر نیست. تازه کرک هم که نمیشه. دیگه فایده اش چیه. 2 تا بازی اول شخص مثل مدال و Call of duty با گرافیک بالا بزنه آدم حال کنه.
چند روز قبل UnderCover نسخه sis رو دانلود کردم و تا آخرش رفتم و خیلی خیلی حال داد. از از نسخه انگیجش هم بهتره!!
آخه من نمیدونم چرا گرافیک بازی ماهیگیری و One رو توی بقیه بازیهاش تکرار نمیکنه. مثلاً شما فکر کنین بازی Call of duty با گرافیک One، چی میشه. خدا وکیلی خودتون فکر کنین.
دیگه بازی هم که کرک نمیشه. اینقدر این One رو بازی کردیم دیگه داریم قاطی میکنیم. اگه من جای نوکیا بودم اون استودیو رو نمی بستم بلکه می گرفتم با خاک یکسانش می کردم. البته خوش اومد، احتمالا نوکیا داره یه کارایی می کنه و دست به یه تحولاتی میزنه.
Ideaworks 3D
Digital Legends
Firemint
Fishlabs
.
.
.
از بازی ساز های خفن دنیای موبایلند... دیگه حرف کونامی و گپکام رو نمیزنم که تازگی وارد شدند...
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)