بله اجرا میشه...
بله اجرا میشه...
اخه من هر کاری می کنم وارد بازی نمیشه و ارور میده.حتی کرک جدید رو هم از همین جا دانلود کردم ولی تاثیری نداشت.من چی کار کنم؟
آقا حامد این اکانت آفلاینو چجور میشه ساخت؟ من یه اکانت خودش داره که ماله جی تی ای هست. هنور مونده.
دوست عزیز شما احتمالا نرم افزار های مراه بازی رو نصب نکردی.
به اینها نیاز هست :
XLive ، nVIDIA Physics ، و کلا هرچی تو پوشه درایور هست البته به جز درایور کارت گرافیک ها که قدیمیه!
خیلی خیلی ممنون.راستش میخواستم که ویندوزمو عوض کنم.ولی دیگه لازم نیست!
گرافیک این بازی رو از کجا میشه تغییر داد ؟
واسه من تو 69% تموم شد...اون HARLEY QUINN چی شد؟با اونم مبارزه می کنه؟آخه من رفتم نداشت..
به احتمال زیاد شما هم مثل خیلی ها از نسخه ی دزدی استفاده می کنید. تو این نسخه خیلی از Cut Scences ها از جمله مبارزه ی بتمن با هارلی حذف شدهواسه من تو 69% تموم شد...اون HARLEY QUINN چی شد؟با اونم مبارزه می کنه؟آخه من رفتم نداشت..
بچه ها من يه قسمتي گير كردم ! يه قسمتي كه ميريم توي يه ساختمون و بعد چند تا از ون اصلحه بدست ها رو ناكار ميكنيم ! يه در
هست وقتي ميريم تو جوكر هست و يه سرباز رو گرفته و يه مبدل برق رو تو آب ميندازه و سربازه هم ميندازه توش ! و طرف ميميره و
بعد پشت سرش راهرو رو منفجر ميكنه ! حالا نميدونم پاور برق كجاست كه خاموشش كنم و از آب برقي رد شم ! يكي كمك كنه ! توي
همون اتاق هم به هيچجا نميشه تناب مخصوص پرتاب كرد ! يكي كمك كنه
نخسه پي سي هست !
من هم همون اولش گیر کردم !وقتی میگه x رو بزن . من هر کاری میکنم یارو با اون برقه سربازرو میکشه .
راستی کسی لینک مستقیم یا مدیا فایر reloaded رو داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)