منظورتون restart است؟ بارها restart شده درست نشده. ترایال ریست آخرش خطا داد و همینطوری موند.
منظورتون restart است؟ بارها restart شده درست نشده. ترایال ریست آخرش خطا داد و همینطوری موند.
شما یک بار دیگه البته با admin بیاید بالا و تریال ریست رو اجرا کنید . ابتدا uninstall کنید و ریستارت کتید بعد دوباره بالا بیاید و اینبار نصبش کنید و احتمالا مشکل حل میشه
توی 7 - 64 بیت یه مقدار اذیت میکنه و 120 روزه میشه اما در 32 بیت 165 روزه میشه
ترایال ریست uninstall نمیشه، خطا میده. ولی همانطور که گفتم پایین صفحه 165 روز رو نشون میده. ولی گزینه subscription status نداره و Norton Account بدرستی غیرفعال نشده.
چندین بار ترایال ریست را دوباره نصبش کردم ولی با مؤفقیت نصب نمیشه و آخرش خطا میده. البته اولش NIS 9 رو لپ تاپم نصب بود که 30 روز از ترایالش مونده بود. من اول NIS 10 رو نصب کردم که خودش قبلی رو uninstall کرد و روش نصب شد و بعد ترایال ریست رو نصب کردم که خطا داد.
پس شما راه زیر رو امتحان کن
با نورتون ریمور کلا نورتون رو پاک کن - ریست - دوباره 2010 رو نصب کن و .....
بله، کافیه یک بار این آنتی ویروسها مخصوصاً نورتون رو اینستال کنیم مثل کنه می چسبند و uninstall خودشون کامل نیست. حالا این نورتون ریمور قابل اعتماد است؟ رجیستری رو خراب نکنه؟ لینکشو دارید؟ هرچی از وب پیدا کردم استفاده کنم؟
طبق محصول مورد استفاده لینک زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مؤفق شدم با استفاده از نورتون ریمور نورتون 2010 را همراه با ترایال ریست ایسنتال کنم. الانم 165 روز مهلت داره و بخوبی کار می کنه. از راهنماییهای alireza و drhaniball هم بسیار بسیار متشکرم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز
سریال میخواد . کسی سریالشو نداره ؟؟؟؟![]()
علیرضا جان نمی تونی گیر بیاری. باید بی خیال دیسک نورتون شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)