همون که دوستمون گفت
اون تفنگت رو هم اگه با اسپیس بچرخونی ... کارایی بهتر از اینجوری میشه ... کلا حالت افقی از عمودی بهتره
همون که دوستمون گفت
اون تفنگت رو هم اگه با اسپیس بچرخونی ... کارایی بهتر از اینجوری میشه ... کلا حالت افقی از عمودی بهتره
شرمنده هی زحمت میدم با کمکتون رفتم اینجا باید چطور پرید ؟
![]()
Last edited by mohammadrezams; 06-04-2009 at 17:07.
اون شئ پل مانند رو که سمت چپ قرار داره با راست کلیک+f بگیر که سرعتش کم بشه بعد که اومد جلوت سریع از روش رد شو درست یادم نیست ولی اگه سریع حرکت نمیکنه با راست کلیک+c بگیر بیار جلوی خودت.
با کمکتون اینم حل شد . من الان توی مرحله پنجم گیر کردم اینجا بیرونش همونطور می بینید یه فضا هست که وقتی با این کامپیوتر جلومو فعال میکنم فقط اون فضا بسته میشه و بعد باز میشه ولی یه در که توجایی که قرار دارم هست باز نمیشه و قفله چیزی هم کنارش برای باز کردن ندیدم
![]()
شما اون محفظه ی فریض رو میگی ؟من خیلی وقته تمومش کردم عکس شما هم واسم واضح نیست این قسمتو یادم نمیاد اگه میتونی یه عکس کلی تر بزار با جزئیات بیشتر .
چیزیرو اینجا ندیدی (جونور\ درخت\ ماشین و . . .) ؟
Last edited by MSHOCK; 07-04-2009 at 17:57.
دوستان وقتي ميخوام از اسلحه استفاده كنم با يه تكون كوچيك موس 180 درجه ميچرخه اصلا خوب نميتوني نشونه بگيري.
سرعت موس رو هم كم كردم اما درست نشد.
آيا راهي هست كه درست بشه؟
یدونه از اون هیولاها اونجا هست که هرچی بکشیش باز زنده میشه ... اون هیولا رو باید تو اون بخچال فریز کنی بعد خود بخود اون در باز میشهبا کمکتون اینم حل شد . من الان توی مرحله پنجم گیر کردم اینجا بیرونش همونطور می بینید یه فضا هست که وقتی با این کامپیوتر جلومو فعال میکنم فقط اون فضا بسته میشه و بعد باز میشه ولی یه در که توجایی که قرار دارم هست باز نمیشه و قفله چیزی هم کنارش برای باز کردن ندیدم
بکشش طرف یخچال به پاش تیر بزن ... بعد که افتاد رو زمین با استاتیک بی حرکتش کن و بدو برو یخچال رو از همین جایی که عکس گرفتی روشن کن
سلام دوست من برو vsync رو غیر فعال کن ببین درست نمیشه؟
ببخشيد در chapter 2 يه مانعي به شكل يك استوانه كه داخلش يه آدمه هست چه طوري بايد ردش كرد؟
1 کم بیشتر توضیح میدی؟
مشکلت با موس حل شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)