سرعت e-sata کجا و usb کجا !
سرعت e-sata کجا و usb کجا !
سلام دوستان...
معذرت بابت تاخير...
نه طرح نداره... مشكي ساده اس... اما لوگو زيباي اچ پي به زيبايي روشن مي شه پشتش!
آقا اين سوال منم هست... اين سري 12 كي مي آد و به نظرتون چه فرقي مي كنن؟
Truly Yours...
سرعت e-sata دقیقا 4 برابر usb است !!
سلام
به نظرتون میصرفه برای سریه 12 که به گفته دوستمون cpu 2.6 دو ماه صبر کنم
اصلا اگه بیاد قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان اچ پی باز
سری 12 هم مثل سری 11 به بازار ایران هم میرسه اما یکی دو نکته به نظرم میرسه اولا در نظر داشته باشین که دلیل عوض شدن سری نوت بوکهای اچ پی عمدتا بخاطر تفاوت بارزی با مدلهای قبلی نیست چه بسا در بعضی مدلها فقط شماره مدل تغییر میکنه وسخت افزار واقعا تفاوتی نمیکنه این تفاوت بیشتر اینجاست که مثلا در سری 12 درایور سخت افزارها به روزتر هستن یا اگر باگ سخت افزاری خاصی گزارش شده باشه در سری جدید رفع میشه البته در سری 12 در بعضی مدلها سی پی یو های جدید اینتل نصب شده
نکته دوم راجع به سری جدید تحریمهای اقتصادی علیه ایران هست که در این تحریمها کمپانی hp تحت فشار زیادی قرار گرفته و از فروش مستقیم وغیر مستقیم محصولاتش به ایران منع شده نکته جالب اینه که در این تحریمها و براساس بخشنامه های کمپانی اچ پی به نمایندگان منطقه خاورمیانه این نمایندگان علاوه بر نوت بوک از فروش پرینتر هم به شرکتهای ایرانی منع شدند .به نظر میرسه با توجه به تقاضای زیاد پرینترهای اچ پی و ضمنا حاشیه سود کم پرینتر این قضیه روی قیمت پرینتر تاثیر قابل توجهی بزاره ولی روی نوت بوک به نظر من این تاثیر کم تر خواهد بود ولی فکر میکنم با توجه به اینکه شرکتهای ایرانی مجبور خواهند شد از واسطه های اماراتی خرید کنند یک افزایش قیمت 30 تا 40 هزار تومانی را خواهیم داشت
توصیه من به دوستان اینه که چون قیمت دلار پایینتر اومده و عملا زمزمه اومدن سری 12 هم هست الان میتونن خرید بهتری داشته باشند تا یکی دوماه آینده
موفق وپیروز باشید
من مدل 1135 15 اینچی گرفتم .در مقابل نوت بوکهای سونی از لحاظ صفحه نمابش تاریک نره و یکم هم محو تره
البته نشانه بی کیفیتی نیست و نوع کنتراست فرق داره انگار کنتراستش کمتره و شیشه ای ال سی دی یکم خاصیت انعکاس نور داره که اونم به تاریک دیده شدن کمک می کنه (مثل صفحه نوکیا ان81 یا 82)
ایا تنظیمات خاصی هم میشه نصبت به ال سی دی انجام داد؟پیشنهادی دارید؟!!
2مرکز فروشنده می گفت تو نوت بوکهای جدبد xp زدن سخت تره!!xp زدن اما رفته درایو اخر و گفتن چاره ای نیست!!گفتن کلا نمی توننین شما xp بزنین!!و اینکه هارد های e sata هم مشکل مباره تو xp زدن!!!
در این مورد نظرتون چیه؟
اگه ادم درایور هارو داشته باشه می تونه حتی xp و vista رو فرمت بکنه و xp بزنه تو c??
سلام
مساله نصب اکس پی نیست مساله درایورهای سخت افزار هست نمیدونم تا حالا کسی روی سری dv5 اکس پی نصب کرده یا نه؟
بله بنده خودم نصب کردم و درایورهای آن 100 درصد موجوده ! هیچ مشکلی هم که در بالا ذکر شد نیست
من چقدر بگم : به حرف فروشنده ای که خودش رو بزاری نمی دونه گرافیک نوت بوک چی هست ، اعتماد نکنید
پيشاپيش عذر خواهي مي كنم كه اينجا مطرح مي كنم ولي جمله شما كمي قلقلك داد منو!
براي dv5 كه كارت صداش idt باشه درايور كارت صدا كه در xp و كنترل پنل xp اكولايزر فعال داشته باشه سراغ داريد؟ سپاسگزار لطفتون مي شم اگر محبت كنيد
من لپ تاپ رو با گارانتی طلایی خریدم و خدمات نرم افزاری و سخت افزاری برام تا یک سال رایگانه .واسه این حرفشونو نسبتا درست دونستم چون اگه خودم نصب می کردم براشون راحت تر و کم زحمت تر بود
انگار واسه این گفتن نمی تونی نصب بکنی چون اکس پی درایو ساتا رو نمی شناسه و باید با یه راه اندازی شناسایی کنه که فکر کردن بگن کلا نمی شه!!البته من فعلا بلد نیستن مراحل و نحوه شناساندن یا صحت حرفارو
مشکل ال سی دی هم تقریبا حل شده محو بودن به خاطر نامیزان بودن رزو لوشن بود و وقتی برنامه nvidia رو اجرا کردمو تنظیماتو چک کردم درست شد.
از ادرس همین فروم درایور ایکس پی واسه 1135 بود هم از سایت اچ پی دانلود کردم 2تا فایل بود (دقیقا واسه چین؟)و یه
بسته ی حدود120 مگابایتی از اعضا زحمت کشیده بودند گذاشته بودن دانلود کردم که اکثر درایور ها توش بود.اما واسه امتحان درایور کارت گرافیکو خواستم رو ایکس پی دئباره نصب کنم نشد انگار پیغامش ناهماهنگ بودن بود!!
اکس پی رو رو درایو اخر نصب کردن حتی به سونی هم خریدم با این اونو هم تو درایو اخر نصب کردن پرسیدم اخه چرا گفتن غیر از این نمیشه؟درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)