تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 151 اولاول ... 286874757677787980818288128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1508

نام تاپيک: تمامی مباحث و اخبار مربوط به Gprs ( اینترنت ) همـراه اول

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از تمام کسانی که از بسته های اینترنت ایرانسل و یا همراه اول استفاده کرده اند یا می کننددعوت می شود در این نظر سنجی شرکت کنند و نتایج آن را مشاهده نمایند:
    امتیاز دهی به بسته هایاینترنتی ایرانسل و همراه اول
    لینک نظرسنجی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متن پست
    با توجه به ورود خوب اپراتورهای تلفن همراه به اینترنت جی پی آر اس برای بسیاری کیفیت و سرعت آنها مورد سوال است و تاپیکهای متعددی در همین رابطه ایجاد شده است. به نظر می رسد بهترین راه استفاده از نتایج نظر سنجی می باشد. لطفا با توجه به نکات ذیل نظر دهید.
    این نظر سنجی فقط بر اساس سرعت و کیفیت می باشد و به سایر جهات کاری ندارد.
    امتیاز متوسط برای سرعت بین 5 تا 7 امتیاز خوب برای سرعت بین 7 تا 12 و امتیاز خیلی خوب برای سرعت بالای 13 کیلو بایت در ثانیه می باشد. طبیعی است برای سرعت زیر 5 کیلو بایت و یا تغییرهای زیاد سرعت به نحوی که بیشتر زیر 5 است امتیاز بد در نظر گرفته شده است.ضمنا ترکیب این نظر سنجی ایده شخصی بنده است و دلیلی بر بهترین بودن آن وجود ندارد. امیدوارم مورد استقبال قرار بگیرد.ضمنا از آنجایی که خیلی های امکان تست همزمان دو اپراتور را ندارند به نظرم نظر سنجی دو گزینه ای که دائر مدار ایرانسل و همراه اول باشد مفید نیست البته کسانی که هر دو را تجربه کرده اند می توانند دو گزینه را انتخاب کنند. نکته دیگر اینکه چون گوشی برخی افراد از قابلیت اج که در برخی نقاط وجود دارد ساپرت نمی کند و معمولا نهایت جی پی آر اس خیلی از گوشیهای بدون اج 48 کیلو بیت یعنی 6 کیلو بایت می باشد سرعت بین 5 تا 7 متوسط در نظر گرفته شده است.
    لطفا کسانی که از بسته ها استفاده می کنند نظر بدهند چون در گذشته چون استقبال زیاد نبوده کیفیت واقغی آن مشخص نمی شود. لذا استفاده های قبلی را ملاک قرار ندهید.
    من برای تشخیص سرعت لحظه ای خودتان برنامه دیو میتر را پیشنهاد می کنم .(dumeter)

داره خودمونی میشه farido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام من هر کاری میکنم که درخواست ثبت نام بدم از دیروز سایت اصلا به مرحله دوم نمیره به 09990 هم زنگ زدم نیم ساعت پشت خط موندم کسی جواب نداد .

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

سلام
    من هم به قسمت درخواست فعال سازی GPRS میرم ولی به صفحه 2 نمیره ! باید چکار کرد ؟!

==============

خوب با sms حل شد!
    بسته یکو گرفتم و گفت فعال شد . وقتی کانکتو میزنم فایلور میده ! با گوشی w810 se ...
    09990 هم گرفتم میگه کارشناسامون رفتن خونشون

==============

با خاموش و روشن کردن گوشی راه افتاد ! منطقه ما edge نداره سرعت 5k بیشتر نمیشه ...
    Last edited by nihilnigritude; 30-06-2010 at 21:13.

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

کسی این بسته های رویایی رو تست کرده ؟
    شنیدم میگن واسه خط های 912 ، مشکل داره و عین هزینه عادی می اندازه

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام من هر کاری میکنم که درخواست ثبت نام بدم از دیروز سایت اصلا به مرحله دوم نمیره به 09990 هم زنگ زدم نیم ساعت پشت خط موندم کسی جواب نداد .
    منم همین مشکل رو دارم، به مرحله دوم نمیره. تو قسمت ثبت نام هم که شمارم رو وارد میکنم میگه دیتای شما فعال نیست، با 09990 تماس بگیرید، تماس هم که میگیم همش پشت خطم بعدشم یا قطع میشه یا میگه فعلا کارشناسامون مشغولن!

سلام
    من هم به قسمت درخواست فعال سازی GPRS میرم ولی به صفحه 2 نمیره ! باید چکار کرد ؟!
    ==============
    خوب با sms حل شد!
    بسته یکو گرفتم و گفت فعال شد . وقتی کانکتو میزنم فایلور میده ! با گوشی w810 se ...
    09990 هم گرفتم میگه کارشناسامون رفتن خونشون
    ==============
    با خاموش و روشن کردن گوشی راه افتاد ! منطقه ما edge نداره سرعت 5k بیشتر نمیشه ...

چه اس ام اسی دوست عزیز؟ من که به 8008 اس ام اس دادم جواب اومد دیتای شما فعال نیست، به 8008 هم که میدم اصلا جواب نمیاد! بابا بازم صد رحمت به ایرانسل که با یه کد ساده همه چیش فعال میشه هم gprs هم mms.
    Last edited by blackhero; 30-06-2010 at 23:42.

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

منم همین مشکل رو دارم، به مرحله دوم نمیره. تو قسمت ثبت نام هم که شمارم رو وارد میکنم میگه دیتای شما فعال نیست، با 09990 تماس بگیرید، تماس هم که میگیم همش پشت خطم بعدشم یا قطع میشه یا میگه فعلا کارشناسامون مشغولن!

چه اس ام اسی دوست عزیز؟ من که به 8008 اس ام اس دادم جواب اومد دیتای شما فعال نیست، به 8008 هم که میدم اصلا جواب نمیاد! بابا بازم صد رحمت به ایرانسل که با یه کد ساده همه چیش فعال میشه هم gprs هم mms.
    من به 8088 sms دادم برای فعال شدن gprs بعدشم از تو سایتشون رویایی یکو گرفتم بقیش با sms پیش رفت ...

داره خودمونی میشه ali1497's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    دوستانی که سعی در فعال کردن GPRS همراه اول (سیم کارت دائمی) را دارند؛ این مطلب را در نظر داشته باشند که برای غیر فعال کردن آن باید حضوراً با ارائه اصل کارت ملی و کپی کارت ملی و آخرین صورتحساب پرداختی به مرکز مخابرات تلفن ثابت مراجعه فرمایند.
    چون بعد از دریافت بسته های رویائی و استفاده آن شاهد رقمهای نجومی در صورتحساب میان دوره ای خواهند بود. و مشکل آن چه حضورا در مرکز امور مشترکین و یا تماس با 09990 و مراجعه به بخش بازرسی سایت هم حل نخواهد شد!
    چون این شیوه جدید خالی کردن جیب مشتریان و مشترکین همراه اول میباشد که اینجانب نیز در ابتدای فعال کردن GPRS و بسته های رویائی به آن مبتلا شدم و هنوز نتوانستم با تمامی تلاش مبلغ اضافه از دست رفته را باز گردانم.

با تشکر

8. این کاربر از ali1497 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabkard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

من یک سیم اعتباری همراه اخر داشتم (دیکه قسم خوردم از اون استفاده نکنم)
    این بسته فاجعه امیز ده تومنی فعال کردم ولی دیدم به جزء ده تومنه شارژ هم میدزده ان هم نزدیک 8 تومن
    به نظر من همرا اخر به درد لای جرز هم نمیخوره
    انتن هم که نمیده جی پی ار اسش دانلودش بین 2 تا 5 کیلو مسخره نیست

زنده باد سرطان خودم تا 30 کیلو لود داره تازه حداقل ادم میفهمه که چه بلایی سرش داره میاد با یک کد ساده فعال میشه وکلی دنک وفنک نداره

10. 2 کاربر از shabkard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از تمام کسانی که تمایل دارند از نتایج نظر سنجی امتیاز دهی به بسته های اینترنتی ایرانسل و همراه اول اطلاع حاصل کنند و یا در آن شرکت کنند ، دعوت می شود به این تاپیک مراجعه نمایند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

این بسته مسته هاش ، غیر از پول خود بسته ، پول هم می اندازه جدا یا نه می تونیم تا پایان بسته مفت بهره ببریم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •