تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 394 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از دوستان کسی میدونه سری X سونی تو کدوم کشورها ریلیز رسمی شده؟
    تقریبا در همه کشورها ظاهرا عرضه شده ... اول ژاپن بوده و بعدش امریکای شمالی و اروپا و آسیا ... آنلاین هم که فروش داره (آمازون و نیواگ و...)

این باید در آینده نزدیک به ایران هم بیاد ، سونی خاورمیانه که در موردش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرده و من از یکی دوتا نمایندگی سونی هم که پرسیدم میگفتن "اون mp4 ه (!) که توی مجله هم تبلیغ شده ، قرار یکی دو هفته دیگه بیاد ایران و بفروشیم"

2. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من می خوام mp3/4 player و ضبط کننده صدا (برای ضبط صدای استاد در کلاس بخرم). قیمتش هم تا حداکثر 250. یه نمایندگی سونی به من گفت که برای اینها دو دستگاه جداگانه بگیر. ممنون می شم کسایی که دانش و تجربه دارند منو راهنمایی کنند که که چه مارک یا مارکایی بخرم.
    من کیفیت ضبط صدا برام خیلی مهمه، چون دارم میرم اروپا برای درس خوندن. می خوام صدای استادا رو ضبط کنم. به نظر شما بهتر نیست یه رکوردر سونی بخرم، پلیر هم جدا بخرم؟
    این Cowon D2 ضبط صداش در حد رکوردر سونی هست؟ گارانتی اروپا داره؟
    ممنون از افرادی که راهنمایی کردند. میشه مارک و مدل های دیگه ای هم معرفی کنید تا بتونم مقایسه کنم؟
    پیشنهاد دوستان از این نظر که همزمان هر دو خواسته ات رو با هم داشته باشی ، معقول و درسته ... وانگهی قطعاً کیفیت ضبط یه ریکورد تخصصی بالاتر خواهد بود ... کارای سونی در این مورد تنوع و کیفیت خیلی خوبی دارن ؛ مثل سری u در بازه 100 تومن ...

* فراموش نشه که کارای cowon با فرمت wma ضبط می کنند ...
    یعنی از نظر ضبط صدا از محصولات قبلی Cowon یه سر و گردن بالاتره؟
    نه - در همون حد خواهد بود ... ضبط صدا یه ویژگی نیست که کمپانی ها مانور درونی روش بدن (یعنی بین محصولات خودشون) ...

4. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تقریبا در همه کشورها ظاهرا عرضه شده ... اول ژاپن بوده و بعدش امریکای شمالی و اروپا و آسیا ... آنلاین هم که فروش داره (آمازون و نیواگ و...)

این باید در آینده نزدیک به ایران هم بیاد ، سونی خاورمیانه که در موردش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرده و من از یکی دوتا نمایندگی سونی هم که پرسیدم میگفتن "اون mp4 ه (!) که توی مجله هم تبلیغ شده ، قرار یکی دو هفته دیگه بیاد ایران و بفروشیم"
    همیشه از همه زودتر کمان رایانه میاره! امروز میرم اونجا ببینم چی میگن!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پیشنهاد دوستان از این نظر که همزمان هر دو خواسته ات رو با هم داشته باشی ، معقول و درسته ... وانگهی قطعاً کیفیت ضبط یه ریکورد تخصصی بالاتر خواهد بود ... کارای سونی در این مورد تنوع و کیفیت خیلی خوبی دارن ؛ مثل سری u در بازه 100 تومن ...

* فراموش نشه که کارای cowon با فرمت wma ضبط می کنند ...

نه - در همون حد خواهد بود ... ضبط صدا یه ویژگی نیست که کمپانی ها مانور درونی روش بدن (یعنی بین محصولات خودشون) ...
    ممنون از جوابتون. من تصمیم گرفتم که یه رکوردر سونی بگیرم. سونی mp3/4 ضبط می کنه؟ شما کدوم سری u رو پیشنهاد می دین، تا قیمت حداکثر 170 تومن؟
    ممنون می شم اگه یه mp3/4 player در حد 100 تومن که drag and drop باشه، زمان طولانی شارژ بمونه و کیفیت صدای خوب هم داشته باشه رو معرفی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

براي اين كه فقط صدا ضبط كنيم بهنرين مارك كدومه؟سوني يا آيريور؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از جوابتون. من تصمیم گرفتم که یه رکوردر سونی بگیرم. سونی mp3/4 ضبط می کنه؟ شما کدوم سری u رو پیشنهاد می دین، تا قیمت حداکثر 170 تومن؟
    ممنون می شم اگه یه mp3/4 player در حد 100 تومن که drag and drop باشه، زمان طولانی شارژ بمونه و کیفیت صدای خوب هم داشته باشه رو معرفی کنید.
    سری u کلا یه مشخصات داره و فقط حافظه هاشون متفاوته ... فرض رو بر این گذاشتن که اگه یه نفر بخواد در کنار ریکوردر ، گاهی یه پلیر هم داشته باشه هم اقناع بشه ... ux91 باید 175 تومن باشه ... ولی اگه اون مقدار حافظه اضافی واسه ات مهم نیست و استفاده بعنوان mp3 player اولویتی نداره ، می تونی بری سراغ voice recorder های مدل بالاتر ؛ مثل Sx68 ... از نمایندگی های سونی سراغش رو بگیر

همه مدلهایی که داریم بحثشون رو می کنیم ، شرایط مدنظر شما رو دارن ...
    براي اين كه فقط صدا ضبط كنيم بهنرين مارك كدومه؟سوني يا آيريور؟
    Voice recorder های سونی مسلما کیفیت بهتری از mp3 player های iriver دارن ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من E5o Iriver خریدم، 105 تومن. اینکه 52 ساعت شارژ می مونه خیلی برام جالب بود ولی فکر می کنم کیفیت پخش صداش بالا نیست. درست فکر می کنم؟ من نیاز به mp3/4 player ای داشتم که شارژ بالا داشته باشه و کیفیت صداش خوب باشه و تو رنج 100 تومن باشه. انتخابم خوب بوده؟

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

من E5o Iriver خریدم، 105 تومن. اینکه 52 ساعت شارژ می مونه خیلی برام جالب بود ولی فکر می کنم کیفیت پخش صداش بالا نیست. درست فکر می کنم؟ من نیاز به mp3/4 player ای داشتم که شارژ بالا داشته باشه و کیفیت صداش خوب باشه و تو رنج 100 تومن باشه. انتخابم خوب بوده؟
    میتونستی I7 از cowon بگیری با فکر کنم 60 ساعت شارژ از نظر کیفیت هم خیلی بالاتر از ای ریور هست

به هر حال مبارکه چیزی که مهمه اینه که تو از مدلی که خریدی خوشت اومده

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من E50 Iriver خریدم، 105 تومن. اینکه 52 ساعت شارژ می مونه خیلی برام جالب بود ولی فکر می کنم کیفیت پخش صداش بالا نیست. درست فکر می کنم؟ من نیاز به mp3/4 player ای داشتم که شارژ بالا داشته باشه و کیفیت صداش خوب باشه و تو رنج 100 تومن باشه. انتخابم خوب بوده؟
    حالا دیگه خریدی اش و فرقی نداره اگه بگیم " عالیه" یا "بعد از این هم توصیه ، آخرش اینو خریدی؟" ... مبارکه ...

کیفیت پخش صداش خوبه ... گزینه های بهتری هم بود ولی این هم خوبه ...

انتخابت قطعاً بد نبوده ... اما احتمالا i7 گزینه بهتری بود ...

داره خودمونی میشه keyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من ميخوام يه ركوردر بخرم (واسه استفاده در كلاس)
    ايا سايتي وجود داره كه مشخصات ركوردر ها رو دقيقا مقايسه كرده باشه؟
    بيشتر ميخوام بدونم مثلا فلان ركوردر تا چه فاصله اي ميتونه صدا رو با كيفيت خوب ضبط كنه...
    (يه mp3 player دارم كه اونم ركورد ميكنه ولي تا 2 متر فاصله بگيري ازش ديگه صداش مفهوم نيست)
    به نظر شما واسه خريد يه recorder خوب چقدر بايد هزينه كنم؟
    اگه مدل خاصي مد نظرتونه ممنون ميشم معرفي كنيد.
    مرسي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •