این بازی به نظر من در اون حد جالب نبود که بخواد 9.5 از گیم اسپات بگیره.نوآوری خاصی نداشت.
به عبارتی منم با MB3d موافقم.
این بازی به نظر من در اون حد جالب نبود که بخواد 9.5 از گیم اسپات بگیره.نوآوری خاصی نداشت.
به عبارتی منم با MB3d موافقم.
دوست عزیز در جاهای مختلف تاجرها یا مغازه هایی وجود داره که میتونی باهاشون خرید و فروش کنی
پس چرا تا حالا من نديدمشون فكر كنم يه 10 ساعتي از بازي رو انجام دادم و كئله هم پر شده و چندين بار وسايل اضافي رو دور ريختم كه جا باز شه
دوست عزیز شما دقیقا کجا هستی؟توی همون Ostagar که اولای بازی هست هم یک فروشنده وجود داره که توی نقشه معلوم است.
اگه درست یادم باشه تو نقشه با ایکون "خونه" نشون داده میشن البته خیلی ها هم بدون ایکون هستند. کلآ اونهایی که بساط دارند یا پشت پیشخوان هستند (البته باید گزینه مربوطه هم انتخاب کنید)پس چرا تا حالا من نديدمشون فكر كنم يه 10 ساعتي از بازي رو انجام دادم و كئله هم پر شده و چندين بار وسايل اضافي رو دور ريختم كه جا باز شه
دوستان این بازی برای من که زبانم ضعیفه مناسبه یا نه ؟ ازرش خریدن داره ؟ ( برای من )
تو این بازی دیالوگ ها و انتخاب مناسبشون حرف اول رو میزنه (و البته دیالوگ های فراوانی هم وحود داره) پس اگه حداقل زبانتون در سطحی نیست که بتونید با مراجعه کم به دیکشنری, متوجه معنای اونها بشید مطمئن باشید از بازی زده میشید بجز اینکه یکی از طرفدارهای این سبک باشید و مراجعه بیوقفه به دیکشنری, خللی در علاقه شما برای پیشروی در بازی ایجاد نکنهدوستان این بازی برای من که زبانم ضعیفه مناسبه یا نه ؟ ازرش خریدن داره ؟ ( برای من )
منظورت از ضعیف بودن چیه؟چون اگر بخوایم آمار بگیریم شاید بیشتر افراد زبانشون ضعیف باشه مثلا من خودم زبان انگلیسیم همیشه در مدرسه و دانشگاه خیلی خوب بوده ولی فوقش زبانم در حد متوسط هست چون یادگیری حرفه ای زبان انگلیسی نیاز به وقت و آموزش زیاد می خواد البته اینایی که گفتم ربطی به این تاپیک ندارهدوستان این بازی برای من که زبانم ضعیفه مناسبه یا نه ؟ ازرش خریدن داره ؟ ( برای من )ولی به نظر من اگر شما خیلی علاقه به بازی های سبک نقش آفرینی داری حتی اگر زبانت خیلی ضعیف هست(که شاید جذابیت بازی خیلی کم شه ولی میتونی اینجا سوالهاتو بپرسی) شک نکن که حتما باید بگیریش ولی اگر به این سبک علاقه نداری مثل دوست عزیزمان MB3d
اصلا نگیرش چون مثل MB3d شما میگی بازی خوبی نیست.
من الان تو دهكده الف ها هستم همون جايي كه بايد شب از دهكدشون محافظت كنم كه خيلي سخته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)