..............
باشه .
حرف شما کاملا درسته و با حرف من هم تناقض نداره!!
اینکه همه باید بخونن یه چیزه بدیهیه
منظور من این بود : بین اونایی که برای کنکور می جنگند از نظر سواد چندان فرقی نیست ! همه همه ی سوالا رو بلدن
این وسط فقط و فقط سرعت و اعتماد به نفس سرنوشت سازه!
شما از جایی شنیدید یا منیع این مضوع را دارید
یه روز میگن 15 ویه روز 25 و ... تا کنکور 30 بار دیگه عوض میشه.بهتره فکر نکنیم به اینا.هر چی بوده سال سومو که نمیتونیم تکرار کنیم
راستی من یه سوال از اونا که کانون میرن دارم. شما همه ی کارایی که میگن انجام بدینو انجام میدین؟ یعنی کلاسور ارزیابی- ذفتر برنامه ریزو از این جور چیزا. اگه آره واقعا مفیده؟ مرسی
راستی من یه سوال از اونا که کانون میرن دارم. شما همه ی کارایی که میگن انجام بدینو انجام میدین؟ یعنی کلاسور ارزیابی- ذفتر برنامه ریزو از این جور چیزا. اگه آره واقعا مفیده؟ مرسی
سلام
من که سه سال توی امتحانای کاظم جون شرکت می کنم
راستش کلاسور رو تا حالا تشکیل ندادم اصلا اما واقعا مفیده از اولین امتحان پیش هم می نویسمش
دفتر رو هم می نویسم خداییش اگر بخوای خودت رو بشناسی و تلاش کنی خوبه
اما اگر بخوای مثلا قبلا من بی حال کاری رو انجام بدی اصلا به درد نمی خوره
بای
سلام
آقا اگه می شد یه خوابگاهی چیزی برای درس خوندن پیدا کرد عالیه
توی خونه اصلا نمی شه درس خوند
خداییش اصلا حال به من نمی ده این جور درس خوندن
آدم باید مجبور بشه درس بخونه و نتونه کاری دیگه انجام بده و حواسش به کار دیگه ای هم نباشه
مثلا دیدید این ها که زندانی هستند کلی کتاب و مقاله گیر می یارند می خونند (البته زندانی های سیاسی منظورم هست)
موفق باشید
بای
من چند ماه پیش از اخبار شنیدم!مطمئنا تا اون موقع شونصد بار دیگه تغییر میکنه!!!!شما از جایی شنیدید یا منیع این مضوع را دارید
سلام
يه سوال آزمونهاي قلمچي براي كسي كه تا حالا درس هايي كه شما خوندين رو نخوندن حتي در دبيرستان يعني براي اولين داره كتاب رو باز ميكنه تا خودش تنهايي بخونه خوب هست يا نه ؟
شما از آزمونها جا نميمونيد ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)