داداش شما بغیر از اوست چی رو پیشنهاد میکنی فایروال هم داشته باشه بهترینی که خودت استفاده میکنی رو بگو
داداش شما بغیر از اوست چی رو پیشنهاد میکنی فایروال هم داشته باشه بهترینی که خودت استفاده میکنی رو بگو
avast آنتی ویروسه خوبیه ، شما بیشتر به یک فایروال خوب نیاز دارید که پیشنهادم گفتم comodo و outpost . یکم تاپیک comodo رو بخونید خواستید تست کنید.
سلام آقا هرکی لایسنس جدید گیر اورد لطف کنه اینجا بزاره ممنون . 2 روزه انتی ویروس لایسنس رو تقلبی شناخته اپدیت نمیشه . اگه جدیدش اومد لطف کنین بزارین . من از روشی که دکتر هانی بال گذاشته بود رفتم واسه من جواب نداد.
باید بری آپدیت های آفلاین دانلود کنی فقط مقدار زیادی حجمش بالاست. یا پاکش کن آویرا نصب کن
افلاینش که حجمش خیلی بالاس . اویرام اصلا خوشم نمیاد یه بار نصب کردم دهنمو سرویس کرد .![]()
avast فایل های فشرده رو نمیتونه اسکن کنه ، حالا برای آپدیت نشدن باید از کافی نت کمک بگیری .
در مورد آویرا هم که من دارم استفاده میکنم مشکلی نداره . دهن من که سالمه البته از عکس آواتار شما معلومه چی به روزت آورده.
مشکل آویرا چیه؟؟
Avast Pro New License
http://www.mediafire.com/?c5vr849vij0z0c3
ممنون اما کارنمیکنه![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
می خواستم بدونم چه ورژنی از Comodo را باید نصب کن که همراه Avast امنیت سیستمم را زیادتر کنم؟
با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)