انگار بايد از روي ديوار راه بري بعد بپري تا اون الوار اولي رو بگيره بعد بپري سمت راست سا چپ و بعدشم دوباره دكمه پرش رو بزني ....
بايد دقيقا از همون جايي كه نشون دادم بپري تا اون الوار رو بگيره....
انگار بايد از روي ديوار راه بري بعد بپري تا اون الوار اولي رو بگيره بعد بپري سمت راست سا چپ و بعدشم دوباره دكمه پرش رو بزني ....
بايد دقيقا از همون جايي كه نشون دادم بپري تا اون الوار رو بگيره....
Last edited by am2; 09-03-2007 at 21:25. دليل: به خاطر يه عكس ناقابل....
مرسی میرم امتحان کنم
من اون غوله رو انداختم پايين ولي هيچ demo نشون نداد وهيچي نشد حالا بايد چي كار كنم ؟جون مادرت كامل توضيح بده؟
Last edited by luke1889; 11-03-2007 at 19:48. دليل: شاهزاده ايراني3 _غول دوم اون زنه راچطوري بايد كشت؟خونشو تا اخر كم مي كنم ولي نمي ميره؟
وقتي شمشيرهاشون به هم گير ميكنه، يه بار بايد شكستش بدين تا از اونجا بندازتش پايين.
همون اول كه يكم زديش شاهزاده يه دارك پرنس تبديل ميشه يهد ايد دنبالش كني و هر وقت بهش رسيدي R رو بزني تا زمان كم بشه و بعد بكشيش...![]()
![]()
![]()
Oracle_Eldorado عزيز!
تاپيكها رو منحرف نكنين. توي پست دادن هاتون هم يه خورده بيشتر دقت كنين.
مگه من چی گفته بودم اقا مهدی ؟!Oracle_Eldorado عزيز!
تاپيكها رو منحرف نكنين. توي پست دادن هاتون هم يه خورده بيشتر دقت كنين.
خوب مگه دروغ گفتم ؟ عکس منو به عنوان عکس خودشون استفاده کردند !
تازه ، من کی تاپیکها رو منحرف کردم ؟ میشه مثال بزنی ؟
الدورادو جان مثال تاپیک رو منحرف کردن یا اینکه جواب سوال رو نمیدونین الکی جواب میدین که زیاده اگر خواستین براتون مثال هم میزنم
چیزی که واضح هست با اضافه شدن پست هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و مقامی رو فکر نمیکنم بدست بیارید
پس یه مقدار پستهاتون رو کنترل کنید و جایی که جواب سوالی رو نمیدونید الکی موضوع رو نپیچونید و ...
اگر به همین منوال بخواهید پیش برید مجبورم دسترسی شما رو به انجمن بازی ببندم![]()
+++++
سلام
يه نكته رو به حرف عزيزان خودم اضافه كنم
شما وقتي ميبيني پستت هيچ كمكي به رفع مشكل تاپيك نميكنه (بلكه بدتر گمراه هم ميكنه) پس چه دليلي براي ارسال پستهاي متوالي و كوتاه و چت گونه و بيمحتوا دارين ؟
شما همه رو شاكي كردي عزيز
ممنون![]()
بابا من خونشو تا اخر كم مي كنم ولي نمميره؟وقتي شمشيرهاشون به هم گير ميكنه، بايد چطوري شكستش بدم؟و چطوري بايد بندازمش پايين؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)