تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 940 اولاول ... 286874757677787980818288128178578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

نداره؟پس چرا میگن فیفا رو کنسول خیلی خیلی بیشتر فروش داشته؟دلیل بهتر از این؟
    سلام
    اول خیلی ببخشید ازدوستان که من هی اسم این چیز! رو میارم!

ولی اصولا این طور هست که PES برای حرفه ای هاست و جامعه ی حرفه ای فوتبال باز! اون رو با تمام مشکلات اش با آغوش باز پذیراست نمونه اش خود من.

ولی FIFA برای کسانی هستش که به طور خیلی حرفه ای بازی فوتبال نمیکنند و کلا نمی خواهند زیاد سختی به خودشان بدهند و به فیفا بسنده میکنند وانگهی در آن بسیار هم حرفه ای شوند ولی باز هم PES یک شبیه ساز عالی فوتبال است و این که گرافیک نداره و فلان و فلان همش بهانه است فقط کافیه PES باز باشید این چیز ها همش بهانه است!
    PES یک معنای جامع از شبیه سازی فوتبال ارائه میکند تمام.

2. 3 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اولن نمیخوام تو تاپیک پی ای اس از فیفا بگم
    دومن نمیتونم همینطوری بذارم از فیفا بدی بگی.
    شما میگید پی ای اس برای حرفه ایا هست.دلیل؟خیلیا مثل خود من هر 2 بازی رو انجام میدن.حالا اونی که هر 2 بازی رو انجام میده چی؟تکلیفش چیه؟بعدشم شما میگید فیفا برا اونایی هست که فوتبال آسون میخوان.چرا؟خدایی پی ای اس فوق العاده آسونه.خودتون که پی ای اس خورید بازی کنید.من اولین بار که این بازی رو روی درجه سختی کامل انجام دادم خودم بارسا بودم تیم مقابل رئال.4-0 زدم.حالا من باید سختی بکشم؟ولی وقتی فیفا بازی کردم اولین بار رو سخت ترین درجه 4-0 خوردم.نکته ی دیگه اینه:pes یک شبیه ساز عالی فوتبال است.این دیگه خیلی اشتباه.شما منیجر مود فیفا رو با مستر لیگ پی ای اس مقایسه کن.کودوم بیشتر به واقعیت شبیه هست؟تو مستر لیگ فقط بازیکنای کوچیک میان و تا آخر عمرت تو یه تیمی.ولی تو فیفا حتی اخراج هم میشی.اول فصل بهت میگن ازت چه انتظاری دارن.و میتونی بعد پایان فصل بری به یه تیم که سر مربی نیاز داره.
    امیدوارم فهمیده باشی فیفا سر تره.
    دوستان من دیگه هیچ حرفی از فیفا نمیزنم.فقط خواستم حرف حق رو بزنم.ببخشید بازم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

این قدر کل کل نکنید.به نظر من گیم پلی فیفا شبیه تره به نظر دوستم واسه pes .هر کس هر چی دوست داشت بازی می کنه.بحثو ادامه ندین که مسیر تاپیک عوض می شه.

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام.

بهتره دیگه این بحث رو کشش ندید و همینجا تمومش کنید. چون تعصب نمیزاره هیچ کدوم از طرفین با منطقشون تصمیم بگیرن و در نتیجه درگیری پیش میاد. برای Pes بازها بهترین فوتبال همینه و برای Fifa بازها هم بهترین بازی فیفاست. پس بحث رو ادامه ندین، چون هیچ کس متقاعد نخواهد شد!

داره خودمونی میشه mohammad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران - خ 17 شهريور

پيش فرض

خبری در مورد PES2008 و لیگ برتر ایران

شرکت "کونامي" با باشگاه ليورپول به توافق رسيد
    ليگ برتر ايران در PES 2009؟
    سرويس: ورزشي - فوتبال
    1387/06/23
    09-13-2008
    0804
    8706-12908: كد خبر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

باشگاه ليورپول براي مشارکت با شرکت کونامي ژاپن به توافق رسيد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شرکت Konami Digital Entertainment که عرضه کننده سري بازي هاي فوتبال Pro Evolution Soccer در جهان است اعلام کرد که در آخرين نسخه فوتبال خود با عنوان PES 2009 با سران باشگاه ليورپول به توافق رسيده است.
    بر اساس اين توافق اين بازي ويديويي به عنوان بازي فوتبال رسمي باشگاه ليورپول شناخته مي شود. به اين ترتيب شرکت کونامي به عنوان شريک رسمي ليورپول حق استفاده از لوگوها، نشان ها و ساير موارد اين باشگاه را در تبليغ هاي بازي خود دارد.
    همچنين لباس تيم، بازيکنان و نشان رسمي باشگاه ليورپول با کسب مجوز از اين باشگاه در سري جديد بازي هاي شرکت کونامي به صورت رسمي به چشم مي خورد.
    پيش تر شايعه هايي مبني بر اينکه شرکت ژاپني با سران فدراسيون فوتبال ايران هم براي قرار دادن ليگ برتر ايران در PES 2009 مجوز رسمي دريافت کرده بود در سايت‌ها و وبلاگ‌هاي مربوط به اين بازي‌ها به چشم مي خورد.
    شرکت کونامي همچنين با اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) قراردادي 4 ساله به امضا رسانده است که بر اساس آن شرکت ژاپني مجوز رسمي براي قرار دادن رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا در بازي ويديويي جديدش را بدست آورده است.
    انتهاي پيام

منبع::
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از mohammad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شرکت "کونامي" با باشگاه ليورپول به توافق رسيد

ليگ برتر ايران در PES 2009؟

1387/06/23
    09-13-2008
    0804
    8706-12908: كد خبر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

باشگاه ليورپول براي مشارکت با شرکت کونامي ژاپن به توافق رسيد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شرکت Konami Digital Entertainment که عرضه کننده سري بازي هاي فوتبال Pro Evolution Soccer در جهان است اعلام کرد که در آخرين نسخه فوتبال خود با عنوان PES 2009 با سران باشگاه ليورپول به توافق رسيده است.
    بر اساس اين توافق اين بازي ويديويي به عنوان بازي فوتبال رسمي باشگاه ليورپول شناخته مي شود. به اين ترتيب شرکت کونامي به عنوان شريک رسمي ليورپول حق استفاده از لوگوها، نشان ها و ساير موارد اين باشگاه را در تبليغ هاي بازي خود دارد.
    همچنين لباس تيم، بازيکنان و نشان رسمي باشگاه ليورپول با کسب مجوز از اين باشگاه در سري جديد بازي هاي شرکت کونامي به صورت رسمي به چشم مي خورد.
    پيش تر شايعه هايي مبني بر اينکه شرکت ژاپني با سران فدراسيون فوتبال ايران هم براي قرار دادن ليگ برتر ايران در PES 2009 مجوز رسمي دريافت کرده بود در سايت‌ها و وبلاگ‌هاي مربوط به اين بازي‌ها به چشم مي خورد.
    شرکت کونامي همچنين با اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) قراردادي 4 ساله به امضا رسانده است که بر اساس آن شرکت ژاپني مجوز رسمي براي قرار دادن رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا در بازي ويديويي جديدش را بدست آورده است.
    انتهاي پيام

منبع::
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این خبر که مال عهد بوق هستش.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مورد لیگ ایران که فکر کنم احتمالش به 1 درصد هم نمیرسه
    اگه بخواد لیسانس بگیره لیگهای معتبر تر از ایران وجود داره
    از جمله خود همین لیگ ژاپن J League
    --------------------------------------------------
    ولی فکر کنم امسال کونامی بترکونه....امسال ساله کونامیه
    من که فکر میکردم امسال فیفا یک کاری میکنه ولی .......
    این عکس ها هم دلیلی برای اثبات

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

این خبر که مال عهد بوق هستش.
    سلام
    اون آرم خبر آرشیوی به اون بزرگی!
    PES2008 از اون بزرگتر رو ندیدی رفیق؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منظورم لیسانس گرفتن تیم لیورپول و چمپینز لیگ بود داداش.تازه هنوز هیچی معلوم نیست.امکان داره فیفا بهتر باشه.من موندم شما چجوری قبل از اومدن بازی دارید قضاوت میکنید؟این کارتون داره منو عصبانی میکنه.حداقل صبر کنید بازی بیاد بعد ازش بدی بگید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

منظورم لیسانس گرفتن تیم لیورپول و چمپینز لیگ بود داداش.تازه هنوز هیچی معلوم نیست.امکان داره فیفا بهتر باشه.من موندم شما چجوری قبل از اومدن بازی دارید قضاوت میکنید؟این کارتون داره منو عصبانی میکنه.حداقل صبر کنید بازی بیاد بعد ازش بدی بگید.
    سلام
    دوست من هیچ فکر کردی جمله ی قرمز هم ممکنه ما طرفداری PES رو عصبی کنه؟
    شما اومدی تو تاپیک PES این حرف رو میزنی انتظار داری هیچ کس هیچی نگه؟و فیفا رو هم بهتر بدونه؟

13. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •