سلام دوستان ی سوال داشتم چطوری میشه theme iphone تغیر داد؟ اگه میشه بگین ممنون میشم
سلام دوستان ی سوال داشتم چطوری میشه theme iphone تغیر داد؟ اگه میشه بگین ممنون میشم
برنامه winterboard رو از سدیا نصب کن بعد تو سدیا هر تمی میخوای نصب کن بعد برو تو winterboard انتخابش کن بعد از برنامه بیا بیرون چند ثانیه صبر کن تا تم اعمال بشه.
جیلبرک میشه ولی متاسفانه به دلیل آپدیت شدن بیس باند مودم آنلاک نمیشه!!!
همچین بلایی سر بنده اومد....البته قراره تا 5روز دیگه آنلاک ارائه بشه ....خدا کنه سر کاری نباشه..![]()
برای 3G های آنلاک فکتوری میشه براحتی جیلبرک کرد (اما برای لاک ها نمیشه چون فعلا آنلاک نخواهد شد)
برای 3Gs ها هم جیلبرک میشه و هم آنلاک فقط باید با برنامه Sn0wbreeze فریمور کاستوم بسازیر و با blackra1n جیلبرک کنید
از توی یه سی دی چندتا برنامه ipa روی کامپیوترم کپی کردم. جالبه که این فایلهای ipa براحتی با آیتونز نصب میشن...
میشه توضیحی بدین که این چه جور برنامه هایی هستن و میشه هر برنامه ipa رو که از اینترنت دانلود کرد براحتی با آیتونز روی آیفون Sync کرد؟
(همینطور که توی عکس هم میبینید برنامه توسط آیتونز شناخته شده)
![]()
بله تمام ipa هایی که دارید رو میشه نصب کرد اینها همون نرم افزار هایی هستن که تو فروشگاه اپل هست که کرک شدن مثلا همین برنامه ای که عکسش رو گذاشتی نرم افزار آفیش تو فروشگاه اپل فکر کنم 4دلار قیمتش باشه اینها کرک شده و مجانی هستن میتونی دانلود کنی و نصب کنی.
3GS های آنلاک فکتوری ای که از اول 3.1.3 بودن چی؟ اونا رو نمیشه کاری کرد؟
اینی که شما میگی درسته خودم هم به این موضوع واقفم
فکرکنم سوالو اشتباه مطرح کردم
منظورم این بود که یه چند باری من چندتا از بازی از اینترنت دانلود کردم با فرمت ipa ولی با آیتونز کار نمیکردن. میخام بدونم اونایی که با آیتونز کار میکنن با اونایی که کار نمیکنن چه فرقی دارن؟
سلام دوستان ی سوال داشتم چطوری میشه صدای زنگه عفونiphone رو تغیر داد ؟همینطور اینکه چجوری میشه بارنامهارو ریخت تو گوشی با itunes لطفآ ی آموزشی بدید ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)