البته فکر کنم حرف سرمعده زد !جدا ؟؟/ چه قدر گرون. تو شهر ما 285 قیمت گرفتم.
میشه شما بگی کدوم شهری ؟
ولی خداییش طراحی این گوشی عالیه .
من که 100% میخوام بخرم .
راستی یه نفر گفت توی کیش ارزون تر هم پیدا میشه .
درسته اینطور چیزی یا ... گفته ؟!
البته فکر کنم حرف سرمعده زد !جدا ؟؟/ چه قدر گرون. تو شهر ما 285 قیمت گرفتم.
میشه شما بگی کدوم شهری ؟
ولی خداییش طراحی این گوشی عالیه .
من که 100% میخوام بخرم .
راستی یه نفر گفت توی کیش ارزون تر هم پیدا میشه .
درسته اینطور چیزی یا ... گفته ؟!
من ساری قیمت گرفتم. شایدم حق با شما باشه خودمم تعجب کردم. سرش شلوغ بود منم دم در مغازه وایساده بودم پرسیدم n78 چند... اول گفت 295 بعدش گفت نه ببخشید 285....
آخه لیبیل فنلاند رو گرانتر از لیبل چینی میفروشن
به این نکته دقت کردین ؟
حداقل 20 تومن فرقشونه
والا چی بگم !
این که قیمت ساری بود !!
باید بدم یه نفر از تهران هم واسم قیمت بگیره .
خوب کدومش بهتره ؟ چین یا فنلاند ؟
( لیبل منظورت همون برچسبیه که زیر باطری هست ؟ )
بله
تو کیفیت که فرقی فکر نمی کنم داشته باشن ولی مسلما 78 های فنلاند مشتری بیشتری دارند
قیمتاش زیاد توفیقی نداره حدود 15000 تا20000 تومانه
2روز پیش تو اصفهان قیمت کردم گفت 290000 تومان
اگه بتونی فنلاند پیدا کنی خوبه ولی خیلی کمه البته چینی هم تحت لیسانسه وهیچ تفاوتی با فنلاند اون نداره
کسی نمیدونه این نرم افزار جدید (“over-the-air”) را از کجا میشه گیر آورد؟؟؟
کاراییاشم واسه دوستانی که نمیدونن میزارم:
گروه خبریGSM : نرم افزار جدیدی با نام “over-the-air” برای گوشیها یN96 وN78 نوکیا معرفی شد.(خداییش کلاسا داری)
به گزارش سایت نوکیا، این نرمافزار بلوتوث و موزیک را ارتقا میدهد و کیفیت تصویر را بهبود میبخشد. برای فعال کردن آن کافی است روی منوی گوشی، سپس Tools،Utilities، Device Manager،Select Options و Check for updates کلیک کنید و دستورالعملها را اجرا کنید.
به خاطر داشته باشید که برای دانلود کردن برنامههای جدید میتوانید از Wi-Fi استفاده کنید.
نوکیا این نرمافزار را رایگان عرضه کرده است
اگه بتونی فنلاند پیدا کنی خوبه ولی خیلی کمه البته چینی هم تحت لیسانسه وهیچ تفاوتی با فنلاند اون نداره
کسی نمیدونه این نرم افزار جدید (“over-the-air” نرم افزار) را از کجا میشه گیر آورد؟؟؟
گروه خبریGSM : نرم افزار جدیدی با نام “over-the-air” برای گوشیها یN96 وN78 نوکیا معرفی شد.(خداییش کلاسا داری)
به گزارش سایت نوکیا، این نرمافزار بلوتوث و موزیک را ارتقا میدهد و کیفیت تصویر را بهبود میبخشد. برای فعال کردن آن کافی است روی منوی گوشی، سپس Tools،Utilities، Device Manager،Select Options و Check for updates کلیک کنید و دستورالعملها را اجرا کنید.
به خاطر داشته باشید که برای دانلود کردن برنامههای جدید میتوانید از Wi-Fi استفاده کنید.
اصلان ان 78 فلاندی وجود نداره و شما اگه ان 78 دیدی که پشتش نوشته فلاند بدون که دست کاری شده و خودشون چسبوندن
کسی نمیدونه این نرم افزار جدید (“over-the-air” نرم افزار) را از کجا میشه گیر آورد؟؟؟
راستی چرا وقتی داخل سایت gsm رای اینکه سیستم گوشیت را بفهمی که چه بازیهایی بهش میخوره میگه این گوشی دارای سیستم عامل نمیباشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)