تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 223 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 2222

نام تاپيک: سينما 4 ، سينما اقتباس ، فیلم سینمایی شبکه 3 و 1 (گفتگو و معرفي فيلم ها)

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajadlog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

امشب صدفيلم «جاده» ساخته فدريکو فليني رو ميزاره .
    اگر اين فيلم کلاسيک سينماي نئورئاليسم ايتاليا را نديدين حتما ببينين
    اگر هم مثل من ديدين بازم ببينينش چون ارزش دوباره ديدن رو داره
    موافقم معرکه است.

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امشب صدفيلم «جاده» ساخته فدريکو فليني رو ميزاره .
    اگر اين فيلم کلاسيک سينماي نئورئاليسم ايتاليا را نديدين حتما ببينين
    اگر هم مثل من ديدين بازم ببينينش چون ارزش دوباره ديدن رو داره
    ممنون ...
    راستش دیروز می خواستم معرفیش کنم گفتم کار این" صد فیلم "حساب کتاب نداره دوباره ضایع میشیم ...
    حالا معرفیش میکنیم ببینیم چی میشه ...

جاده "Strada La "

کارگردان
    Federico Fellini

با بازی
    Anthony Quinn ، Giulietta Masina ، Richard Basehart

محصول 1954 "ایتالیا"
    مدت زمان :108 دقیقه

سیاه سفید ...

خلاصه ی فیلم :

داستان این فیلم درباره زامپانو (کویین) است که با نمایش سیار زورمندی‌هایش روزگار را می‌گذراند. او جلسومینا (ماسینا) معصوم و ابله‌نما را می‌خرد تا در نمایش‌هایش دستیار او باشد. جلسومینا به او علاقه مند می شود، اما وقتی زامپانو، ناخواسته دلقک مهربان سیرک، ماتو (بیسهارت) را می‌کشد، جلسومینا تعادل روانی‌اش را از دست می‌دهد و زامپانو رهایش می‌کند...

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

فکر نمیکردم سینما ماورا هم به تکرار بخوره!
    jh phgh ]kndk fhv
    تا حالا چندین بار تکراری پخش کرده

کسی فیلم این هفته شو نمی دونه ؟

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سینما چهار این هفته :

روزنامه "The Paper"

کارگردان
    Ron Howard

با بازی
    Michael Keaton ، Marisa Tomei ، Glenn Close

محصول 1994 "امریکا"

مدت زمان :112 دقیقه ...

خلاصه فیلم :

سردبیر روزنامه حوادث (مایکل کیتون) در حال شکست از روزنامه های رقیب است که ماجرای درگیری دو سیاهپوست در یک جنایت او را به صدر اخبار روزنامه می آورد ، فیلم تلاش او برای ثبات بی گناهی دو سیاهپوست را به تصویر می کشد...
    خوب این فیلم جزء معدود فیلمهایی بود که من از سینما 4 دیدم و خوشم اومد. فیلم خیلی جالبی بود. وقتی که فهمیدم که کارگردانش کارگردان فیلم "ذهن زیبا" هم بوده که خیلی با علاقه به این فیلم نگاه کردم.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب احتمالا بعضی هاتون می دونین سینما ماوراء قرار هست فردا چی نشون بده ...

فردا سینما ماوراء "مستند راز" رو که چند هفته قبل داده بود تکرار می کنه ... احتمال بسیار زیاد به خاطر استقبال مردم ...
    این دفعه شانس اووردم چون این مستند رو ندیدم ولی انقدر تعریفشو شنیدم که کلی مشتاق شدم ...

معرفی مستند راز ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند خطی درباره ی فیلم "روزنامه" ...

سينمايي «روزنامه» در مقايسه با ديگر آثار ران هاوارد و فيلم‌هاي مطرحي چون «ذهن زيبا» و «رمز داوينچي» فيلمي تا حدودي جدي‌تر به نظر مي‌رسد كه در آن از احساسات‌گرايي پرهيز شده است.

درباره‌ ي فيلم

سينمايي «روزنامه» همانند بسياري از آثاري كه تا كنون در عرصه‌ي سينما ساخته شده ترديد يك فرد ميان شغل و زندگي شخصي‌اش را نشان مي‌دهد. اما آن‌چه باعث شده ساخته‌ي ران هاوارد با آثاري از اين دست متفاوت جلوه كند، انتخاب شغل خبرنگاري براي شخصيت اصلي فيلم و به تصوير كشيدن قصه در دفتر يك روزنامه است.

«روزنامه» بهترين و بزرگ‌ترين فيلمي نيست كه تا كنون درباره‌ي رسانه‌ها ساخته شده است. اما براي كساني كه به مطلع شدن از حقايق پشت پرده‌ي شغل خبرنگاري علاقه دارند، فيلمي مناسب به نظر مي‌رسد.

بر اين اساس سينمايي «روزنامه» به طبع ويژگي‌هاي شغل خبرنگاري بيشترين استرس را به مخاطب خود انتقال مي‌دهد. تمام اين استرس به واسطه‌ي به تصوير كشيدن اتفاقاتي كه در عرض 24 ساعت براي اعضاي تحريريه يك روزنامه رخ مي‌دهد، به تماشاگر فيلم منتقل مي‌شود.

«روزنامه» ران هاوارد در ارايه‌ي تصويري واقعي از مشكلات حرفه‌ي روزنامه‌نگاري و خلق شخصيت‌هاي باورپذير به شدت موفق عمل كرده است و ديدن اين فيلم نكات جديدي را پيش روي تماشاگر قرار مي‌دهد.

داستان فيلم

فيلمنامه‌ي «روزنامه» را ديويد و استفان كوئپ با همكاري هم و در ژانر درام و كمدي به نگارش درآورده‌اند.

فيلم 24 ساعت از زندگي حرفه‌يي و شخصي اعضاي يك روزنامه را به تصوير مي‌كشد. هنري هكت سردبير روزنامه‌اي در نيويورك سيتي است. مردي بسيار پركار كه كارش را عاشقانه دوست دارد. اما ساعت‌ها كار و دستمزد پايين نارضايتي به همراه دارد.

برني وايت ناشر روزنامه با مشكلات مالي روبه‌رو است و آليشيا كلارك مديرمسوول كه دشمن هنري هكت است، محدوديت‌هاي بيشتري وضع مي‌كند. از سوي ديگر، مارتا همسر هنري كه قبلا به عنوان گزارشگر با او همكاري مي‌كرد و الان باردار است، از دست او خسته شده، براي اين‌كه وقت كمي براي خانواده مي‌گذارد. سرانجام هنري يك روز با پيشنهاد كاري بهتر مواجه مي‌شود.

حضور در جشنواره‌هاي جهاني و اكران در سينماها

«روزنامه» براي نخستين بار 18 مارس 1994 در آمريكا اكران شد و فروش حدود 39 ميليون دلار را به ثبت رساند. اين فيلم با اكران در كشورهايي چون ايسلند، كانادا، آرژانتين، استراليا، شيلي، سنگاپور، اسپانيا، سوئد و انگليس نيز نزديك به 10 ميليون دلار فروش داشت. تنها حضور روزنامه در جشنواره‌هاي جهاني به سال 1995 برمي‌گردد كه نامزد دريافت اسكار بهترين موسيقي فيلم (رندي نيومن) شده است.

درباره فيلمساز

ران هوارد، اول مارس 1954 در اوكلاهاما آمريكا متولد شد. وي فيلمسازي را از سال 1969 آغاز كرد. اين در حالي است كه حدود 10 سال قبل بازيگري را آغاز كرده بود.

ران هوارد در خانواده‌اي متولد شد كه پدر و مادر هر دو بازيگر بودند و او نيز بيش از آن‌كه در عرصه‌ي تهيه‌كنندگي و كارگرداني فعاليت داشته باشد. در عرصه‌ي بازيگري فعاليت داشت.

هوارد تا كنون در بيش از 70 فيلم سينمايي به ايفاي نقش پرداخته است كه از جمله آن‌ها مي‌توان به روزهاي شاد، به خانه خوش آمدي و ذهن زيبا را نام برد.

وي در عرصه‌ي تهيه‌كنندگي نيز فعاليت داشته و بساري از فيلم‌هايش را خود تهيه كرده است.

«روزنامه» هجدهمين فيلم ران هوارد در مقام كارگرداني است كه آن را پس از فيلم «دور و دست‌نيافتني» (1992) كارگرداني كرد: هوارد آپولوي 3 را نيز پس از روزنامه و در سال 1995 ساخت.

«گمشده»، «مرد سيندرلايي»، «ذهن زيبا»،« رمز داوينچي» از ديگر آثار مشهور اين كارگردان است.

درباره بازيگران

در سينمايي «روزنامه» بازيگراني چون مايكل كيتون (در نقش هنري هاكت)، رابرت دووال (برني وايت)، گلن كلوز (آليشيا كلارك)، مارسيا تومي (مارتا هكت)، رندي كوآيد (مايكل مك دوگال)، جيسون روباردز (گراهام) به ايفاي نقش پرداخته‌اند.

پخش از تلويزيون

فيلم سينمايي «روزنامه» كه نوروز امسال از شبكه چهار سينما پخش شده بود، جمعه (8 تيرماه) براي دومين بار در قالب برنامه سينما چهار از تلويزيون پخش شد. تكرار اين فيلم پنج شنبه ساعت 15:30 دقيقه خواهد بود.

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب این فیلم جزء معدود فیلمهایی بود که من از سینما 4 دیدم و خوشم اومد. فیلم خیلی جالبی بود. وقتی که فهمیدم که کارگردانش کارگردان فیلم "ذهن زیبا" هم بوده که خیلی با علاقه به این فیلم نگاه کردم.
    من كه ذهن زيبا رو خيلي دوست دارم.اگه كارگردان روزنامه همون كارگردان ذهن زيباست حتما ارزش ديدن داره.

خب احتمالا بعضی هاتون می دونین سینما ماوراء قرار هست فردا چی نشون بده ...

فردا سینما ماوراء "مستند راز" رو که چند هفته قبل داده بود تکرار می کنه ... احتمال بسیار زیاد به خاطر استقبال مردم ...
    این دفعه شانس اووردم چون این مستند رو ندیدم ولی انقدر تعریفشو شنیدم که کلی مشتاق شدم ...

معرفی مستند راز ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دمشون گرم.من اين فيلم رو قبلا نديدم و انقدر همه ازش تعريف كردن كه مي خواستم هر جوري شده فيلم(مستند) رو گير بيارم و ببينم.
    Last edited by cyrus_ln; 01-07-2007 at 15:20.

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

من الان فیلم رو دیدم
    واقعا ته فیلم بود
    همه فیلم های که دیده بودم یک طرف این مستند یک طرف دیگه
    هرکی ندیده فردا ساعت 15:30 ببینند
    من که دوباره می بینم
    هرکی این فیلم با نقدشو ضبط کرده یا داردش بگه که من اونو میخوام یا اون رو بصورت mp3 در اینجا قرار بده (هرکی این کارو کنه من خودم شخصا هفت جد آبادشو دعا میکنم)
    بچه ها از سیما فیلم میتونم نسخه کامل همراه با نقدش رو گیر بیارم
    هرکس باید این فیلم رو حداقل هفته ای یک بار ببینه یا گوش کنه.

من میگم یک تاپیک فقط در این رابطه راه بندازیم و در اون به بحث و قرار دادن تجربیاتمون در این رابطه (قدرت ذهن) بپردازیم .

کلام آخر : عجب فیلمی بود .

داره خودمونی میشه siolishe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

کسی دوبله این فیلم رو داره برای دانلود بذاره؟ فیلم راز رو میگما!!!

آخر فروم باز Alireza_Shafaei_PCworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چیزایی که توی فیلم مطرح شد برای من جدید نبود
    طی دوسال گذشته توی انجمن متفرقه و تاپیک اسرار ماوراء به لطف دوستانی چون ذوالقرنین و ...
    تمام این مسائل کامل مطرح و برررسی شده بود
    ولی کسایی که به اون تاپیک نرفتن این شانس را داشتن که قسمتی از اون مطالب را توی قالب فیلم ببینن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •