من دیروز این بازی رو خریدم خیلی گرافیکش باحاله.
ولی به نظر من call of duty قبلی تفنگ هاش بهتر بود.
آیا تا آخر بازی تفنگ های جدید (مثل M4 و MP5 و..... البته نه تا این حد جدید) اضافه میشه؟؟؟
من دیروز این بازی رو خریدم خیلی گرافیکش باحاله.
ولی به نظر من call of duty قبلی تفنگ هاش بهتر بود.
آیا تا آخر بازی تفنگ های جدید (مثل M4 و MP5 و..... البته نه تا این حد جدید) اضافه میشه؟؟؟
فکر نکنم چون برگشته به زمان قدیم شاید با Kitserver بشه از این کارا کرد
منم بازی رو تموم کردم وپاکش کردم
اصلا یه دونه ارور هم نداد این 15 تا مرحله ویستا پک1
سکانس اخرش رو هم می خواستن بیادموندنی کنن مثل کد4
ولی در کل خوب بود و یکمی طولانی تر بود نسبت به کد 44
امتیاز های سایت های مختلف به بازی :
- Eurogamer - 8/10
- IGN - 9.2/10
- Kikizo - 9/10
- GamePro - 4.5/5
- GameSpy - 4.5/5
- Gamespot - 8.5/10
- Play UK - 68%
بازیو نصب کردم , مرحله دو هستم.باید یه چیزیو قبول داشت که این بازی عمرا به نسخه چهارش نمیرسه و خاطره ای که از 4 باقی مونده با این یکی نخواهد موند.
آخیییییییش راحت شدم
تموم شد
بازی خلی خوبی بود ولی خوب گرافیکم بعضی جاها یکم کم میاورد برا همین یکم حالم گرفته میشد
ولی در کل خوب بود
موفق باشید
شما رو چه گرافیکی بازی کردی
منهم تو مرحله دوم مشكل دارم يعني دقيقا اونجايي كه دو تا تانك با يه تانك خودي روبرو قرار گرفته و كنارشون هم محوطه استقرار خمپاره اندازهاي ژاپنيه . در اين مرحله بيسيم يا چيز ديگه اي كه بمبهايي كه از هوا ميومد هدايت ميكرد ديگه كار نميكنه سه تا تيربار قوي هم روي همون ساختمان خرابه هست كه روي تانك اثري ندارن نيم ساعت هم گشتم آرپي جي يا موشك انداز پيدا نكردم . لطفا يكي جامعتر بگه اوضاع از چه قراره ؟ تانكها چطوري بايد نابود بشن ؟ يا اينكه يه نفر لطف كنه سيو بازي رو كامل يا بعد اين مرحله بزاره ، جمعه مون خراب شد والا
Last edited by shahabking22; 14-11-2008 at 19:58.
من گرافیکم 7300 جی تی هستش.
روی سیستم دوستم هم بازی کردم اون گرافیکش 9500 بود.من منظورم روند بازی و داستان و جذابیت مراحل بود.
اتفاقا جذابیت بازی توی این نسخه بیشتر بود
بگذریم از این حرفا.چون سلیقه ایه.
اونایی که بازی رو رفتن تا آخرش بیان رکوردهای اون مرحله اضافی (زامبی ها) رو اینجا بزارن که تا چقدش رفتن.
نظرتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)