تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 121 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1210

نام تاپيک: Prince of Persia

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

بله عزیزم همین دزد عیاشه !!!!!!!!!!
    پس فکر کردی برای چی میگن بازیش افتضاح!!!!!!!!!
    به خاطر همینه دیگه تازه هزاران هزار مشکل دیگه هم داره که به خاطر طرفداراش نمی نویسم
    دزد عیاش بودن نشانه افتضاح بودن نیست. داستان قبلی این پسره هنوز دقیق معلوم نشده. تازه از کجا اون 10000000 تا مشکلی که شما می گی اصلا مشکل حساب بشه؟ تو اصلا نسخه های اولیه PoP بازی کردی؟ داستانشونو می دونی؟ نه این سه گانه قبلیه.
    داستان اولی داستان یک پسر ساده بود که عاشق پرنسس میشه ولی به خاطر دشمنی وزیر که اون هم پرنسس می خواسته اونو به سیاهچال میندازه و اونم فرار میکنه تا بتونه خیانت وزیرو به پادشاه ثابت کنه و ...
    اونم از اول پرنس نبود. اینم هنوز داستان کاملش معلوم نشده

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دزد عیاش بودن نشانه افتضاح بودن نیست. داستان قبلی این پسره هنوز دقیق معلوم نشده. تازه از کجا اون 10000000 تا مشکلی که شما می گی اصلا مشکل حساب بشه؟ تو اصلا نسخه های اولیه PoP بازی کردی؟ داستانشونو می دونی؟ نه این سه گانه قبلیه.
    داستان اولی داستان یک پسر ساده بود که عاشق پرنسس میشه ولی به خاطر دشمنی وزیر که اون هم پرنسس می خواسته اونو به سیاهچال میندازه و اونم فرار میکنه تا بتونه خیانت وزیرو به پادشاه ثابت کنه و ...
    ولی تا جایی که من یادمه تو اولی(sands of time ) واقعا پرنس بود و سر یه مسئله ای شنهای زمان آزاد شد و بعدش تازه از دختره خوشش اومد.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

ولی تا جایی که من یادمه تو اولی(sands of time ) واقعا پرنس بود و سر یه مسئله ای شنهای زمان آزاد شد و بعدش تازه از دختره خوشش اومد.
    برای همین میگم قبل از 3 گانه شن های زمان ! بازیش خیلی قدیمی تر از ایناست عزیز. اولین پرنس 1989. این ها همه نویسندشون یکیه :

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    می خوای مشکلاشو بگم؟؟؟؟؟؟؟
    فکر کنم دیگه همه بدونن بعدشم به خاطر طرفداراش نمی گم.
    بله من هر 3 رو بازی کردم شماره یکش یادم نیست. شماره 2 باید دختره رو نجات بدی و بیاری تو کشورت و 3 هم وقتی بر میگرده میبینه جنگ شده که آخر باید اون یارو رو بکشی ( نخست وزیر بود یا وزیر بود نمی دونم بالاخره یکی بود )
    شما واقعا این قسمت مسخره رو با اونا یکی می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
    در هر صورت واقعا مسخره بود این ورژن.
    چند نمونه اشکال :

صدا گزاری که همه میگن اشکال داشت و دیدید که هرجایی می رفتید می گفت اورمازد و اهریمن مسخرشو در آورده بود.

داستان که واقعا اشکال داشت اصلا این چه داستانی بود که آدم رو خسته می کرد.

بازی اوایل خوب بود ولی بعدش خیلی تکراری شد و خسته کننده تازه بعدش باید همه جاشو 10 بار زیر و رو کنین تا Light Seed به دست بیاری.

همینطور گرافیک کارتونیش اصلا حال نمی داد.

شخصیتش بسیار افتضاح بود شخصیتی دله دزد و راهزن که تا آخرم همین بود. شماره های قبلی بسیار شخصیت خوبی داشت و اینقدر تیکه نمی پروند.

گفتم تیکه باید بگم که یوبی خواست که این بازی تیکه هاش بازیبازان رو بخندونه که اصلا با مزه نبود. همه چیز رو به مسخره گرفته بود و مسخره بازی میکرد.

و مهم ترین مشکل اینکه Game Over وجود نداشت!!!! که این باعث میشه که بازیکن بازی رو جدی نگیره و همینطور الکی برای خودش بازی کنه.

بازم بگم....
    اینا غیر قابل انکار هستن و مشخص هست.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

1 . گفتم نسخه اولیه یعنی مال سال 1989 نه سه گانه شن های زمان ! خوبه عکسشم زدم -
    دلیل گفتن این مطلب : نویسنده کل داستان ها یک نفره . Jordan Mechner . شخصیت این داستانش شبیه شماره یک اصلیه. یعنی Prince of Persia 1989 . نه شن های زمان ! شما به احتمال زیاد نسل جونید بازی نکردید. داستان مال خودشه تازه هنوز از گذشته این فرد چیزیو رو نکرده به احتمال زید هنوز خیلی چیزهاست باید روشن بشه. ولی موافقم که شخصیت اول همچین مالی نیست و نپرداختن درست حسابی یک شاکال محسوب میشه اما داشتن تجربه از داستان های این فرد ممکن بود به همچین جایی ختم بشه.
    2 . کی میگه صدا گزاری بده؟ مشکلش تو چیه؟ چیه می خوای بگه Undertaker ؟ زمزمه هایی که الیکا می کرد به جادوهاش ربط داشت و هیچ کس در هیچ کجای نت اینو اشکال نگرفته یا اینکه منظورتو درست بیان نکردی.
    3 . داستان ناقص بود بهترین از این میشد موافقم اما خیلی ها راضی بودند ( منبع می خوای ریویو های حرفه ای تو نت هست )
    4 . تکراری شدن باز درسته.
    5 . گرافیک کارتونیش بسیار زیبا بود و تقریبا خیلی ها دوست داشتند چنانچه هم تو ریویو های بچه های خودمون می تونستی بخونی و هم رو ریوو های نت. بر می گرده به سلیقت.
    6. آسون بودن بازی هم تنها ایرادی بود که میشه بهش گرفت. فقط برای کسانی که برای Achievement بازی روی کنسول ها تلاش می کردند مشکلی نبود ( الیکا در طول بازی کمتر از 100 بار شما را نجات بدهد )

در کل اینها سلیقه شخصی واضح شما بود که خیلی متشکریم فقط خواهش می کنم سلیقتون را فقط برای کسانی که می خوان بازیو بخرند توضیح بدید نه اینکه تحمیل کنید تا اونها هم بتونند قضاوت درستی بکنند.

6. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

3

برای همین میگم قبل از 3 گانه شن های زمان ! بازیش خیلی قدیمی تر از ایناست عزیز. اولین پرنس 1989. این ها همه نویسندشون یکیه :

اي كاش داستان پرنس ايراني رو (از همون اول)مي گفتيد البته اگه داريد

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    می خوای مشکلاشو بگم؟؟؟؟؟؟؟
    فکر کنم دیگه همه بدونن بعدشم به خاطر طرفداراش نمی گم.
    بله من هر 3 رو بازی کردم شماره یکش یادم نیست. شماره 2 باید دختره رو نجات بدی و بیاری تو کشورت و 3 هم وقتی بر میگرده میبینه جنگ شده که آخر باید اون یارو رو بکشی ( نخست وزیر بود یا وزیر بود نمی دونم بالاخره یکی بود )
    شما واقعا این قسمت مسخره رو با اونا یکی می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
    در هر صورت واقعا مسخره بود این ورژن.
    چند نمونه اشکال :

صدا گزاری که همه میگن اشکال داشت و دیدید که هرجایی می رفتید می گفت اورمازد و اهریمن مسخرشو در آورده بود.

داستان که واقعا اشکال داشت اصلا این چه داستانی بود که آدم رو خسته می کرد.

بازی اوایل خوب بود ولی بعدش خیلی تکراری شد و خسته کننده تازه بعدش باید همه جاشو 10 بار زیر و رو کنین تا Light Seed به دست بیاری.

همینطور گرافیک کارتونیش اصلا حال نمی داد.

شخصیتش بسیار افتضاح بود شخصیتی دله دزد و راهزن که تا آخرم همین بود. شماره های قبلی بسیار شخصیت خوبی داشت و اینقدر تیکه نمی پروند.

گفتم تیکه باید بگم که یوبی خواست که این بازی تیکه هاش بازیبازان رو بخندونه که اصلا با مزه نبود. همه چیز رو به مسخره گرفته بود و مسخره بازی میکرد.

و مهم ترین مشکل اینکه Game Over وجود نداشت!!!! که این باعث میشه که بازیکن بازی رو جدی نگیره و همینطور الکی برای خودش بازی کنه.

بازم بگم....
    اینا غیر قابل انکار هستن و مشخص هست.
    صداگذاری عالی بود هیچ مشکلی نداشت شما خیال کردی یه ایرانی رو برداشتن تا به جای الیکا صحبت کنه که به لهجه ی فارسیش گیر میدی ؟

داستان اشکال نداشت فعلا ابهامات زیاده که با نسخه های بعدی رفع میشه بعدش هیچ وقت نمیگن داستان مشکل داره میگن داستان ضعیقه !!

بازی خیلی تکراری نبود چون تا می خواست تکراری بشه تموم می شد زیاد هم نیازی نبود دنبال لایت ها بگردیم چون فقط 540 در کل نیاز بود که تعداد کل لایت ها خیلی بیشتره

گرافیکش تونست سبک Cell Shade رو یک گام به جلو ببره من نمی دونم شما چرا اینطوری میگی گرافیک بازی هیچ مشکلی نداشت این شما هستی که باهاش حال نمی کنی این دو تا خیلی فرق داره

در این زمینه تقریبا حق با شماست ولی باز هم بر میگرده به این که ما هیچی از داستان نمی دونیم فعلا

این بزرگترین مشکل بازی بود !

9. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

صداگذاری عالی بود هیچ مشکلی نداشت شما خیال کردی یه ایرانی رو برداشتن تا به جای الیکا صحبت کنه که به لهجه ی فارسیش گیر میدی ؟

داستان اشکال نداشت فعلا ابهامات زیاده که با نسخه های بعدی رفع میشه بعدش هیچ وقت نمیگن داستان مشکل داره میگن داستان ضعیقه !!

بازی خیلی تکراری نبود چون تا می خواست تکراری بشه تموم می شد زیاد هم نیازی نبود دنبال لایت ها بگردیم چون فقط 540 در کل نیاز بود که تعداد کل لایت ها خیلی بیشتره

گرافیکش تونست سبک cell shade رو یک گام به جلو ببره من نمی دونم شما چرا اینطوری میگی گرافیک بازی هیچ مشکلی نداشت این شما هستی که باهاش حال نمی کنی این دو تا خیلی فرق داره

در این زمینه تقریبا حق با شماست ولی باز هم بر میگرده به این که ما هیچی از داستان نمی دونیم فعلا

بازی که مشکل داشت نگید نه ولی نه به اندازه ای که دوستمان گفت. البته همه بعد از بازی کردن قسمت دو توقع شان بالا رفته.ولی به نظر من هم گرافیکش مشکلی نداشت و فقط دشمن ها کم و تکراری بودند.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

گرافیکش تونست سبک cell shade رو یک گام به جلو ببره من نمی دونم شما چرا اینطوری میگی گرافیک بازی هیچ مشکلی نداشت این شما هستی که باهاش حال نمی کنی این دو تا خیلی فرق داره

صدا گزاری عالی بوددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

واستاااااااااااااااااااا حساب کن : کلمه های اورماز و اهریمن رو حساب کن توی بازی چند بار میگه ( ربطی به جادو نداره در مکالمه هاش ) ببین اگه 50 تومان برای هر کلمه نزاری ( به قول روزنامه ) میتونی کل خانوادتو پیتزا دعوت کنی ( بیشتر ) بعد اگه نشد ( همه رو گوش بدی ) من اینجا هرچی بخوای میدم

داستانش زد توی دل بازیکن واقعا زد .

این که دیگه مشخصه بازی دقیقا 4 تیکه ی اولش تکراری نبود بقیش همش یک حرکت بود هی بپر برو روی اون قدرت ها باز دوباره از رو دیوار رد شو و ... مخصوصا پیدا کردن لایت سید.

گرافیکش رو نگاه کن! کنار بدن پرنس سیاهی داره!! دقیقا مثل نقاشی اگه اونو حزف می کردن خوب میشد!!!

مسخره بازی و گیم آور هم که همه تاییدش کردن!!!

دشمنانشم فوق العاده تکراری بود .. اینو دیگه نمیشه انکار کرد همه یک نوع قدرت داشتند ( یا سیاه می شدند باید با الیکا می زدی یا یک نوع دیگه میشدن باید r میزدی و ... )

البته به کسی برنخوره من فقط میخواستم مشکلات رو بگم ( یه وقت فکر نکنین عصبانی شدما )

در کل قبول کنید ضعف های بازی بیشتر از خوبی هاش بود ( من که جز گرافیکش خوبی ای ندیدم تازه اونم ... )
    Last edited by 779; 26-01-2009 at 22:26.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دوست عزیز بازی مگه بدون مشکل هست! در هر بازی که شما خوشت بیاد بیشتر مبوط به سلیقه هستش مخصوصا تو نسخه 2008 Prince of Persia ! (گرچه در اینکه بازی تو طراحی هنری خیلی خوب کار شده شکی نیست!) که اینو میشه تو ریویو های بازی مشهاده کرد که سایت گیم اسپات داده 8 و سایت IGN داده 9.3 و Eurogamer داده 6 که این معلوم میشه تو این بازی سلیقه خیلی تاثیر گذار هستش!
    من تنها مشکلی که تو این بازی دیدم سادگی اون بود و همچنین اینکه پرنس اون صلابت گذشته رو نداشت و در بیشتر مراحل وابسته به حضور الیکا بود! که مورد دوم مشکل نمشه بهش گفت !
    خلاصه اینکه بیخیالش : دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •